cosmin r Reputație: -982 Postat Martie 29, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2016 io zic pas si la ce depaseste 18 cm dapoi la 30 ( ma suna unu sapt trecuta si imi spune ca el o are de 22 ca pot face anal i.am raspuns fratele meu nu am nimic de liniat si i.am urat bafta) futu.l in gura de dobitoc Hai mai, nu fi rea! La inceput pare mare, apoi dupa ce o bagi usurel, usurel, e numa' buna. Ca mai apoi (daca stie el ce face cu ea) sa mai vrea fata vreo 2-3 cm. Zic si io din auzite! 1 7
klm112 Reputație: 5026 Postat Martie 29, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Martie 29, 2016 Deja aţi dat-o în anecdotică !
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 29, 2016 Hai mai, nu fi rea! La inceput pare mare, apoi dupa ce o bagi usurel, usurel, e numa' buna. Ca mai apoi (daca stie el ce face cu ea) sa mai vrea fata vreo 2-3 cm. Zic si io din auzite! a ta ii mairimea ideala 3
moccasin Reputație: -4 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 io zic pas si la ce depaseste 18 cm dapoi la 30 ( ma suna unu sapt trecuta si imi spune ca el o are de 22 ca pot face anal i.am raspuns fratele meu nu am nimic de liniat si i.am urat bafta) futu.l in gura de dobitoc Hehe, ala cu 22 de cm isi inchipuia ca tye da pe spate cand auzi cat de dotat e si ca o sa ai fantasme cu pula lui inca dinainte sa ajunga el la usa apartamentului))) de unde sa stie ca tu preferi pule mici si medii? Poate ca si el vrea fete cu pizda si gaoaza largi cat galeata...sa intre trei pule medii fara probleme, concomitent)) In locul tau acceptam analul dar ceream plata la centimetru. Adica la fiecare centimetru de pula bagata in anus sa iti dea 100 de lei, iar primii cinci sa fie din oficiu..Depilda ti-o baga de 10 cm platea 5oo lei...Mi se pare rezonabil))) 2 1
moccasin Reputație: -4 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2016 a ta ii mairimea ideala Cat are, m-ai facut curios? Sare de 14? Plus ca astia cu pula mare au coaie mici si invers))) 1 1
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 1, 2016 Ca in bancul de mai jos: El, uitandu-se im oglinda, ii spune ei: Draga, daca era mai mare cu 2 cm eram rege.Ea, uitandu-se la el, ii spune: Draga, daca era cu 2 cm mai mica erai regina. 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 1, 2016 Daca tot am dat-o in bancuri ..Se intalnesc doi tipi ( unul gras si unul slab ) . Ala slab : - Salutare! Ce te-ai mai ingrasat? Iti mai vezi nene pula ?- N-o mai vad frate. Dar dac-o vezi tu , pup-o din partea mea ! 2 11
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2016 Doar parte materiala...?Dar tu ce iti doresti prostituatule? Esti constient ca jignesti? Pana la urma cu ce te diferentiezi tu de fetele care practica aceasta meserie? Iti spun eu, esti sărac cu duhul, vrei pasarica pe gratis, ti-o iei la laba la greu, si te crezi macho! Banderasule, mai da-te-n pula calului si nu mai deschide topice de cacat! 1 1
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Aprilie 1, 2016 Autor Postat Aprilie 1, 2016 Dar tu ce iti doresti prostituatule? Esti constient ca jignesti? Pana la urma cu ce te diferentiezi tu de fetele care practica aceasta meserie? Iti spun eu, esti sărac cu duhul, vrei pasarica pe gratis, ti-o iei la laba la greu, si te crezi macho! Banderasule, mai da-te-n pula calului si nu mai deschide topice de cacat!Laba trista ce esti,te bagi in seama neintrebat? Vezi ca te fut pana faci hemoroizi! Te strig eu daca am nevoie de tine
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 1, 2016 Laba trista ce esti,te bagi in seama neintrebat? Vezi ca te fut pana faci hemoroizi! Te strig eu daca am nevoie de tineTristule, bombardezi acest forum cu topicuri de cacat, ca si tine dealtfel! Tu te futi doar pe tine insuti gunoiule, esti un prostituat mizerabil!Vezi ca te striga moartea labagiule. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 Cred ca la 30 de cm, aprox 70-80% din femei zic pas. Sau ”contra” dacă partenerul a licitat culoarea respectivă
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Și celălalt poate să zică "recontră", dacă e bazat, este?
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 1, 2016 Daca e bazat, cum zici.
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Prostituatele isi doresc sa ajunga ca Lana, girl with a plan... Da' de unde atâtia expati...
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 1, 2016 Prostituatele isi doresc sa ajunga ca Lana, girl with a plan...Da' de unde atâtia expati...Te framanta rau , daca o pomenesti pe Lana ( desi ea n-a mai aparut de mult timp ).Ceva frustrari ? 1 11
gheara lu miskin Reputație: 57 Postat Aprilie 1, 2016 Postat Aprilie 1, 2016 Te framanta rau , daca o pomenesti pe Lana ( desi ea n-a mai aparut de mult timp ).Ceva frustrari ?De 1 aprilie, dintre toti, doar tu ai gasit de cuviinta sa cazi in capcana asta, de altfel banala? Dar tu de unde stii ca nu a mai aparut?Te framanta? Ceva frustrări?
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 1, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 1, 2016 De 1 aprilie, dintre toti, doar tu ai gasit de cuviinta sa cazi in capcana asta, de altfel banala?Dar tu de unde stii ca nu a mai aparut?Te framanta? Ceva frustrări?Asta e capcana coite ? Hai, baga ceva mai select ( destept ) ca-ti pierzi farmecul. 1 11
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2016 Care? De farmec, zic. 6 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum