Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Oras:ENISALA
Postat

Problema este că nu prea mănânc nu că am mâncat ceva stricat. De Mâine apar din nou pe scenă cu poze noi 💋💋💋😘

Puțină cărniță pe ici - pe colo nu strică... părerea mea...

• Like 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

În 72 de h am mâncat doar o supă și foarte multe energizante. Mi sa mărit pulsul inimii. Cădere de calciu mi sa spus la spital.

Cat ti-ai propus sa traiesti? In stilul asta te poti aranja oricand. Stomacul, ficatul, intestinele, rinichii au fost proiectate sa proceseze alimente si lichide. Altfel industria alimentara s-ar putea foarte bine transforma intr-o farmacie unde sa se vanda pastile care contin tot ce are nevoie organismul. Ca sa ramai in stare de functionare ai nevoie de mancare. Daca o tii asa te vei imbolnavi grav. La un moment dat sigur una dintre componentele sistemului crapa. Deci baga-ti mintile in cap. Sper ca nu e vorba de vreun peste/"prieten" care nu te lasa sa mananci. Oricum daca ai nevoie de ajutor scrie aici, ca sunt si oameni cu suflet printre noi. :love

• Like 3
Postat

O cadere de calciu se manifesta destul de urat... si nu stiu daca te poti misca singura, fara ajutor, in acele momente.

Oricum, aportul de fibre, minerale si vitamine este vital, chiar daca nu mananci decat vegetale.

Asa ca, mic dejun obligatoriu, pranz usurel si cina asemenea.

Spor!

• Like 3
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Cristina, ma aliniez si eu spuselor colegilor de mai sus. Trebuie neaparat sa mananci ca doar cu energizante departe nu ajungi. Daca nu ai tinp sau nu ai chef sa gatesti, sunt restaurante bune ( Hanul cu noroc sau Crinul Alb, imi vin acum rapid in minte) de unde poti comanda mancare foarte gustoasa. Ideal ar fi ca si dimineata sa mananci ceva si sa nu bei cafeluta si fuma tigara pe stomacul gol.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:oradea
Postat

Vă mulțumesc pentru sfaturi. Sunt din nou în forță și formă. Peștii să stea în baltă nu într-o încăpere cu acoperiș 😂Prieten? Eu? Nu cred că ar face față. Vă pup și o seară frumoasă vă doresc.

• Like 6
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Telefon: 0741 61 41 81
Postat

O seara frumoasa ca tine iti doresc . Sper sa te-ntalnesc cat mai repede posibil. Incearca te rog frumos sa fii echilibrata si cu dieta. Ai nevoie de hrana sanatoasa cu toate microelementele de care are nevoie organismul. NU energizante. Ai grija de tine.

• Like 1
Postat

Bună Cristina....am incercat să dau de tine dar nu ai semnal

Un nr de telefon unde te pot contacta..

Postat

Bună dragii mei! De azi sunt în altă locație. Pe bd. Dacia lângă jurnalul Bihorean. Dincolo nu mia plăcut. Tot la Crisul era bine dar momentan este ocupat. Până atunci încerc și alte locații. Vă pup și vă aștept.

• Like 1
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Plm rechinii77 ce detectivu vietii esti pestisorule zi in plm ca esti fish

poate da,poate nu!ramane un mister,respecte :D

• Like 1
Postat

Stiu că v-am derutat cu locațiile și nu am avut timp să răspund la telefon dar m-am mutat înapoi în locația mea pe Louis Pasteur vizavi de magazinul Crișul

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...