Sari la conținut

Cristina 0733350328

Postări Recomandate

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

La Multi Ani, sweet Cristinuta :innocent
Hop si eu pe paginuta
Sa-ti urez doar fericire
Sa ai parte de iubire
Sa intineresti zambind
Si iubire daruind
Sa ramai mereu frumoasa
Si la fel de iubicioasa :clapp

• Oras:oradea
Postat

Mulțumesc frumos prieteni dragi!Vă mulțumesc pentru urări și pentru cuvintele frumoase... Vă pup și vă doresc o zi liniștită și frumoasă

• Like 1
Postat

Până Luni nu voi lucra!

Sunt in concediu medical!

Iar de Luni voi avea o prietenă de lucru.

Vă aștept cu drag si o zi frumoasă vă doresc în continuare!

• Like 2
  • Telefon: 0073456769
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0073456769
  • Oras:Cluj
Postat

Prezintă-ne-o pe colega ta te rugam: poze, servicii, detalii tehnice (vârstă, greutate, înălțime, culoare par, ochi), preturi, împărțiți locația sau alta locație, etc...

:*

Scuze...Colegă de lucru

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Până Luni nu voi lucra!

Sunt in concediu medical!

Iar de Luni voi avea o prietenă de lucru.

Vă aștept cu drag si o zi frumoasă vă doresc în continuare!

sa ne dai poze cu prietena :) asa cum avem si cu tine <3 

Postat

O să pun poze pe site...

Va lucra În aceeași locație cu mine...

Aceeași vârstă că și mine

Ochi albaștri,părul lung,siliconată,câteva kg in plus față de mine...mai multe detalii o să vă dau cand ajunge.

• Like 2
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

O să pun poze pe site...

Va lucra În aceeași locație cu mine...

Aceeași vârstă că și mine

Ochi albaștri,părul lung,siliconată,câteva kg in plus față de mine...mai multe detalii o să vă dau cand ajunge.

Foarte incitant pana acum. ;)
Postat

dupa mobilier a sosit si colega

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190602/2337/88c01ee8e98c804f851110039e1af49f.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190602/2337/27b3b561aa5b484c203e9471aea08e53.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20190602/2337/351c1f15c463b9149a254693df1695b9.jpg

Colericul inainte sa te legi! am trecut pozele aici pt ca asta nu e o intrebare! si nici n am testat o ca sa ii incep topic nou si nici alti n au intrebat si n au testat o (probabil au testat doar topic nui deschis inca!) !

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Salutare, astazi aflandu ma intr o delegație m am gandit sa inbin utilul cu placutul, si cum ardeleanca voastra, respectiv Kim lipseste, m am hotărât să ma bazez pe recomandarile voastre si am ales sa merg pentru o ora la frumoasa Cristina, si binee am facut.

Programarea a decurs fara emotii, prin intermediul whatsapp, am ales varianta de o ora, am sunat cu 10 minute inainte si am fost ghidat de catre Cristina in cuibusorul de nebunii, am descoperit dupa usa o frumusete de fata cu usoare trasaturi asiatice combinate cu o atitudine de moldoveanca fierbinte, am inmanat cadoul, a urmat dusul de rigoare si am purces in camera ostilitatilor, aici ma astepta frumoasa felina care nu a așteptat prea mult sa ma acomodez cu lumina erotica si privelistea din fata si a inceput sa ma devoreze, a inceput cu saruturi suave coborand usor catre soldatelul care astepta cuminte surpriza care urma, aici e mult de povestit, un oral np cu maxime variațiuni, nu am asteptat mult si (am intrat sub remorca), unde am dat de o piersicuta fresh pe care am smotocit o bine, dupa maxima inviorare am ales sa ma calareasca ca la rodeo, si bine am facut, nu m am lasat mai prejos si am preluat initiativa, umeri craci, doggy style si multe altele insotite de un fk, dfk de senzatie, intr un final am finalizat peste ea, amandoi fiind epuizati.

Mai jos notele

Programare 10.

Locatie 8,5, dar nu am venit sa cumpar!

Gfe 10.

Aspectul felinei 9, deh nu e miss univers.

Oral 9, pentru lipsa CIM.

Normal 10, a fost waau!

Over all 9,5.

Durata actiunii cam 50 min.

Cadou confidential.

Te pup Felina Mica si tine o tot asa.

Top dom le, Top!

• Like 2
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden
Postat

Buna Cristina,

Impreuna cu colega se poate, daca da te rog sa comunici tarifele. Ar fi tentant.

Pupici.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...