betman Reputație: 826 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 sincer am trecut si eu pe la ea,de o saptamana max 2 nu mai stiu exact!am citit destul de multe bune despre ea.deci era trecut pe anunt 80fin si 150 ora pana la ora 21:00 am ajuns la locatie cam la 20:50 am sunat de vro 2-3ori dar nimic si inainte deja ma programasem la 20:00! dar ori cum mi a fost foame nu numai de femei deci am trecut peste drum la MC.la 20:30 am reusit sa dau de ia dupa vro 3 apeluri (am fost foarte curios de ia si de serviciile sale)Am urcat la ia domnisoara e simpatica dar preturile sau schimbat deja zice numai se poate ca numai pana la 21:00 e tariful care e in anunt vroiam sa stau o ora! zic da nui bai ca am stability inainte si inca eu am astepta 30-40 de minute afara? nu ca nu....bine zic atunci un nr cu 80 ca mai este jumat de ora pana la 21:00! ca nu semai poate doar cu 100 ! Hmmm WTF?! ok amu 20 ron dal dracului ca am citit ca e ok!Ne dezbracam incepe cu un oral (protejat) bunicel am avut parte in oral cu mult mai ok dar na...cand sa trecem la treaba la un normal zice ca nu prea face cu mine ca e destul de mare! deja ma nerva si mai bine! zic ce ?ca n am avut traba nici cu altele!dal in p... mea se fute toata ziua si sa nu intre in ia??! hai mai laso! cu greu s a pus pe spate si eu peste ea normal ca ii intra lejer cand simteam ca na frate merge treaba aici ii ziciam de alta pozitie dar de geaba ! dupa asta mi s a pierdut cheful si am zis macar atata merit si am dat jos prezervatiuvul si l am sropit pe unde am putut!!!deci note pe surt:locatie: 8aspect : 8.50atitudine : 6.40igiena : 10op : 8 np : 6pret mai bine nu vorbim de pret!de recomandat? dupa experientele mele! de la mine nu merita sal recomand! 9
ttm Reputație: 2541 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 2, 2016 salutare... ... nu stiu ce sa zic de recenzia colegului #betmat, dar eu nu am auzit-o niciodata sa zica ca ar fi 80L ... tot 100L (150l cu on) a zis ca e numarul...... am o recenzie pe paginile anterioare vin doar cu update, (am mai fost de multe ori la ea de atunci) contact: 0734016403 locatie: 10, ap mare curat, pe 6 martie (peste drum de ziga zaga fostu colors) aspect: poze reale! op: 9, face un oral foarte bun, se putea mai multa atetie la oO in rest e super!!! on(50L in plus): 10, aici da mai multa atentie la oO, daca facea si deep era in top 5 din oradea np: 10, accepta orice pozitie isi da silinta ii place!!! in noua locatie inainte sa incepem, a zis ca are ceva frumos! vad ca ia telecomanda si pune pe super one ) ... a zis ca mai invata cate ceva! ) si parca asa si este!!! primele 4 pozitii a fost din initiativa ei (una chiar foarte interesanta!!) dupa care i-am cerut eu misionar si sa finalizez pe abdomenul ei! igiena: 10! (chiar daca o mai prinzi cateodata ca nu e epilata complet, nici un miros/gust ciudat) gfe: 9, nu prea este comunicare, parca iti da senzatia de fast fuck, dar in rest nu ai ce sa ii reprosezi, accepfa fk, preludiu inainte de oral, se urca peste tine saruturi pe copr, mangaieri, (la ultima vizita, ma si tras peste ea sa o sarut si eu...) cadou: (100/150L)/nr ... (200/250L)/h recomand: da!! ... revin: da!! raport calitate pret: bun!! bafta!!! 10
rechinii77 Reputație: 50461 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 6, 2016 4
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 6, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 6, 2016 Io cred ca asta-i un ritual de magie pentru promovarea la top. Care mai mergeti la ea sa purtati chiloti rosii si sa intrati in apartament cu dreptul, just in case. 5 5
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Octombrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Octombrie 6, 2016 Poze in locatie. Dar cand vad atatea usi eu sincer... prefer fetele care stau in garsoniere, ca nu prea sunt musculos. 5
ttm Reputație: 2541 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Octombrie 6, 2016 Poze in locatie. Dar cand vad atatea usi eu sincer... prefer fetele care stau in garsoniere, ca nu prea sunt musculos.eu am fost deja de doua ori in locatia pe 6 martie, intradevar e dubios cu atatea usi, dar eu nu am avut probleme, fata e chiar oke... si eu am vrut sa ii zic ca ar fi mai bine sa isi ia o garsoniera si sa stea singura (cand zic singura, ma refer la colege... despre fish, nu am avot ocazia sa il intalnesc... daca este...), daca ar face asta, spre linistea noastra sufleteasca, poate s-ar putea propune si la top fata! 2
shiva Reputație: 3141 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Vest Oras:Vest Postat Octombrie 6, 2016 wtf, ce i cu canapeaua aia in usa de la baie??
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 buna baieti.pe scurt scriu o recenzie despre domnisora minunata'cristina'.in primul rand dupa experienta care am acumlat in acest domeniu cu fete pot sa spun pentru toti ca este o fata de treaba si face ce face din placere.Locul bine cunoscut este curata cu multe camere si cu o colega fara 'PESTE' eu am vazut toate camerele 2 bai curate cu de toate,nu am fost restrictionat sa nu ma plimb sau asa ceva in apartament si nu am vazut nimic suspect!!!!!deci baieti mergeti fara frica pentru ca merita din plin.OK,Pe scurt ma asteptat in sutien si chilotei rosi si o cravata rosie foarte sexi,dupa ce am vazut ce ma asteapta am zis ok hai sa incepem.....si ce pot sa spun pt voi care cititi este ca domnisoara care nu pierde timpul cu bla blauri te excita la maxim se joaca stie ce si cum sa faca,sa fi gata de actiune in 5 minute maxim:SARUTURI MANGAIERI PRIVIRE KINKY IN OGLINDA LIMBI IN URECHI ETC!!ACTIUNE:spe scurt de toate misionar,dogy,lingurita,lot,69,oral,etc si nu te opreste de loc dai frate pana cand te tine telescoapele din contra la un momentdat m-ia zis stai ca imi vine si atunci nu am avut voie sa fac absolut nimic doar mangaiam pe spate ea era deasupra si dadea din fund cum nu am mai vazut de mult!PER TOTAL ESTE FOARTE OK DOMNISOARA CRISTINA SI CRED CA O SA AJUNGA IN TOP IN CURAND DACA MENTINE ATITUDINEA PRO CLIENT SI IMPLICAREA FATA DE CLIENT!!!NOTELE:LOCATIE:8ASPECT:9ORAL:9,5(DACA ERA CU FINALIZARE ERA 10)NORMAL:10(MESERIE NU E NOPSAM CUM SE ZICE LA ORADEA)ANAL:(NU FACE DIN PACATE)DE RECOMANDAT CU SIGURANTA!!!!!!PS:PENTRU DOMNISOARA CRISTINA AM DE SPUS ATAT:(BINE CA AM INCEPUT ZIUA CU TINE)pupici 3
daulabuci Reputație: 399 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 7, 2016 buna baieti.pe scurt scriu o recenzie despre domnisora minunata'cristina'...Locul bine cunoscut este curata cu multe camere si cu o colega fara 'PESTE' eu am vazut toate camerele 2 bai curate cu de toate,nu am fost restrictionat sa nu ma plimb sau asa ceva in apartament si nu am vazut nimic suspect!!!!!deci baieti mergeti fara frica pentru ca merita din plin................. PER TOTAL ESTE FOARTE OK DOMNISOARA CRISTINA SI CRED CA O SA AJUNGA IN TOP IN CURAND DACA MENTINE ATITUDINEA PRO CLIENT SI IMPLICAREA FATA DE CLIENT... blablabla in acvariu te-ai uitat? sau in chiuveta de la bucatarie reformulez intrebarea: ai platit? 5 8
brokoli Reputație: 3273 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Octombrie 7, 2016 >>sasa21<< tu zici ca te-ai plimbat linistit prin toate camerele, fara restrictii si nu ai vazut nici un peste?Cand ai ajuns in baie si ai privit spre oglinda, nu ai avut o stare de deja-vu? Adica nu ti-a tresarit inima zicand in gandul tau... sa-mi bag pula, un peste... si tocmai in baie, in spatele oglinzii! (ma gandesc ca ai folosit baia dupa futai, nu? Sau ai plecat nespalat, mirosind a pizda?) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 bine baieti am omis cateva informati am vrut sa fiu scurt si de aia pare asa ciudat recenzia mea.In primul rand nu sunt din Oradea,doar prin trecere am fost in oradea sambata trecuta.Am fost dimineata la prima ora la 9:00.Era doar ea si colega sa.Da am platit 250ron.DAAA am folosit baia si inaite si dupa si plus si domnisoara la fel aveti dreptate recunosc ca m-am grabit si am uitat de cateva reguli si IMI CER SCUZE FATA DE VOI!!!UN SINGUR LUCRU CA NU SUNT PESTE DACA CREDETI DACA NU!!!!
brokoli Reputație: 3273 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Octombrie 7, 2016 Io cred... m-ai convins acum 2 minute 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 credeti ce vreti eu cu bun simti am scris aici ce si cum da ca de obicei daca omul e sincer este atacat si sincer nu ma intereseaza ce pareri aveti eu doar am vrut sa va ajut da poate o sa mai fie baieti multumiti fata de domnisoara si atunci se confirma si recenzia care am facut eu pe fuga la servici!!!!SANATATE MAXIMA BAIETI!!!!
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 credeti ce vreti eu cu bun simti am scris aici ce si cum da ca de obicei daca omul e sincer este atacat si sincer nu ma intereseaza ce pareri aveti eu doar am vrut sa va ajut da poate o sa mai fie baieti multumiti fata de domnisoara si atunci se confirma si recenzia care am facut eu pe fuga la servici!!!! SANATATE MAXIMA BAIETI!!!! Ai impresia ca noi gandim tot timpul cu scula si nu cu capul, mai bine lasa aburelile si lasa fata sa-ti faca bani. Atata timp cat nu intri in imagine cand suntem in vizita, nu ne intereseaza existenta ta. 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Ai impresia ca noi gandim tot timpul cu scula si nu cu capul, mai bine lasa aburelile si lasa fata sa-ti faca bani. Atata timp cat nu intri in imagine cand suntem in vizita, nu ne intereseaza existenta ta.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 DACA VREI SA TE CONVINGI CA NU SUNT PESTE SUNT DESCHIS SI RECOMAND PENTRU TINE SA TE UITI LA RECENZILE CARE AM FACUT IN CLUJ SI IN ORADEA SI O SA DAI SINGUR SEAMA CA SUNT UN OM NORMAL OBISNUIT!!!!SI AICI AM INCHEIAT DISCUTIA.
Vizitator fullspeed Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 Tu chiar nu vezi unde ai gresit? Vrei sa-ti scriu pe litere? Prefer sa nu.
justlove Reputație: 8972 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Octombrie 7, 2016 DACA VREI SA TE CONVINGI CA NU SUNT PESTE SUNT DESCHIS SI RECOMAND PENTRU TINE SA TE UITI LA RECENZILE CARE AM FACUT IN CLUJ SI IN ORADEA SI O SA DAI SINGUR SEAMA CA SUNT UN OM NORMAL OBISNUIT!!!!SI AICI AM INCHEIAT DISCUTIA.unde ai facut tu recenzii pe cluj ca nu se vad?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2016 Postat Octombrie 7, 2016 unde ai facut tu recenzii pe cluj ca nu se vad? LA INTREBAREA TA GABI RASPUNSUL ESTE LA GINA DA A FOST STERS PLUS LA PANTERA CARE NU MAI ACTIVEAZA DOAR IN TOP SI IERI DE EXEMPLU LA ELENA CARE DIRECT A APARUT IN TOP!!!!SI DACA ESTI CURIOASA INTREABA PE GINA DIN TOP DE ALEX SI O SA ZICA MULTE DA CASI DOVADA SI NOI NE CUNOASTEMI AM FOST LA TINE LANGA AUTO GARA ACUM UN AN JUMATE LA GARSONIERA UNDE AI ACTIVAT SI PLUS CA SA DAI SEAMA CINE IS AM MERS DUPA TINE PE SOVATA LANGA POMPIERI NE-AM INTALNIT SI DE ACOLO AM MARS LA GARSONIERA CARE ESTE LANGA AUTOGARA!!!!SANATATE PENTRU TOTI DESTEPTI 2
crystina69 Reputație: 89 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2016 Salutare tuturor Cristina sunt!! în cele din urma am.reusit să-mi fac cont pe nimfomane😀😀!! ÃŽmi cer scuze pentru cei care au scris niște recenzii oarecum.urate!! Probabil am.fost într-o dispoziție nașpa!! Garantez cu siguranță pentru toți care vor sa vina!!(Vor pleca cu zâmbetul pe 💋 💋) cat despre apartament țin sa va informez ca este apartamentul meu!! Recenziile cu ðŸŸðŸ¬ðŸ³ðŸ‹ vreau sa va informez ca am decât un singur peste!! Și acela este copilul meu în vârstă de 3 ani!! Cat despre noua mea colega vreau sa va spun ca este neexperimentata! Poate aveți sau ați dreptate despre serviciile ei! Dar ar trebuii și voi la.randul vostru sa.fiti putini mai indulgenți cu ea! Pentru ca are potențial și i place ce face! Pentru siguranță voastră când mai poftiți pe la.mine! Am sa va arat fiecare camera în parte ca sa faceți și (treabă bună) Va salut și va pupici pe fiecare în parte!! 9
rechinii77 Reputație: 50461 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2016 Salutare tuturor Cristina sunt!! în cele din urma am.reusit să-mi fac cont pe nimfomane!! Îmi cer scuze pentru cei care au scris niște recenzii oarecum.urate!! Probabil am.fost într-o dispoziție nașpa!! Garantez cu siguranță pentru toți care vor sa vina!!(Vor pleca cu zâmbetul pe ) cat despre apartament țin sa va informez ca este apartamentul meu!! Recenziile cu vreau sa va informez ca am decât un singur peste!! Și acela este copilul meu în vârstă de 3 ani!! Cat despre noua mea colega vreau sa va spun ca este neexperimentata! Poate aveți sau ați dreptate despre serviciile ei! Dar ar trebuii și voi la.randul vostru sa.fiti putini mai indulgenți cu ea! Pentru ca are potențial și i place ce face! Pentru siguranță voastră când mai poftiți pe la.mine! Am sa va arat fiecare camera în parte ca sa faceți și (treabă bună) Va salut și va pupici pe fiecare în parte!!bine ai venit pe forum cristina ps-era si timpu sa iti faci cont 2
crystina69 Reputație: 89 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 7, 2016 (Rechinii77) vreau sa îți precizez ca îmi place foarte mult de tine!! Și te aștept la o cafea în pat la mine!!💋💋 fă o deplasare pana în Oradea te pwp doolce!! 2
alhambra Reputație: 5527 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Postat Octombrie 7, 2016 Welcome cristina 😀
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum