Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

:laugh2 am bani fara serie

am editat eu.

Vizitator
Postat

Tăiem o creacă.  :laugh2

:laugh2  :girly

• Oras:worldwide
Postat

pisicuts fute odioase pe care imi scrie numele.nimic interesant..... stia macar vreunu ca johnny deep a avut o formatie rock si un local al lui cu un,band live,care a  ars mult inainte de actorie.eu vreau sa il intalnesc p omu asta personal

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

pisicuts fute odioase pe care imi scrie numele.nimic interesant..... stia macar vreunu ca johnny deep a avut o formatie rock si un local al lui cu un,band live,care a  ars mult inainte de actorie.eu vreau sa il intalnesc p omu asta personal

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

frumos...elegant....cât de cât....:)) @motane dă cu sloboz pe ele să le treacă bubele.....:)))

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

N-am treabă cu protagoniștii topicului, dar povestea asta îmi aduce aminte de un fost care mă suna periodic, la 3, 4 dimineața, să-mi spună că nu-i pasă de mine, că îi sunt indiferentă, se jura că nu mă mai iubește. Fără să-i ceară nimeni, fără să-l mai bage nimeni în seamă.

Mie îmi miroase a dragoste cu năbădăi :)

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

stia macar vreunu ca johnny deep a avut o formatie rock si un local al lui (...) eu vreau sa il intalnesc p omu asta personal

Daca o sa reusesti sa-l intalnesti, si-o sa auda ca-i zici (ca, de altfel, 99,9% dintre romani) "Deep" in loc de "Depp", s-ar putea sa-ti ceara un miel... zic si io, sa fii pregatita de dinainte ;)

• Like 6
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Faceai anal acolo?

Ce degete subtiri ai!

Te referi la ala infipt in cur ?

• Like 2
  • Minus 11
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Daca o sa reusesti sa-l intalnesti, si-o sa auda ca-i zici (ca, de altfel, 99,9% dintre romani) "Deep" in loc de "Depp", s-ar putea sa-ti ceara un miel... zic si io, sa fii pregatita de dinainte ;)

Mhm... uimbledon

Postat

Acum am observat ca a scris titlul topicului cu albastru.

Disperare mare pe sarmalagiu..Data viitoare trimite newsletters...

Daca e desteapta fata asta, nu mai intra deloc pe forum si l-a terminat.

:)

• Like 1
Postat

Daca e desteapta fata asta, nu mai intra deloc pe forum si l-a terminat.

IMHO, daca e cu adevarat desteapta, nu mai intra 2-3 saptamani (cat sa se simta diferenta) si-apoi ii trimite un mail subtil: "Want me back? Nimic mai simplu, batem palma: iti asigur "x" pagini de content nou / zi, imi virezi "y" euro / luna si-mi faci username-u' fuchsia, cu patratele rotunde de culoare negru fosforescent..." :)

• Like 6
Postat

IMHO, daca e cu adevarat desteapta, nu mai intra 2-3 saptamani (cat sa se simta diferenta) si-apoi ii trimite un mail subtil: "Want me back? Nimic mai simplu, batem palma: iti asigur "x" pagini de content nou / zi, imi virezi "y" euro / luna si-mi faci username-u' fuchsia, cu patratele rotunde de culoare negru fosforescent..." :)

Si il pune sa-si scrie pe fructe "iarta-ma", apoi sa faca un selfie...

• Like 3
Vizitator
Postat

Te referi la ala infipt in cur ?

Nu

• Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

ghearele lui miskin sunt mai viguroase decat pula pisoiasului sau s-o fi strans pula de frica bubelor

• Like 2
  • Administrator
Postat

Rozkendra asteapta ca si azi e o noua zi

Postat

da-o pe cur cu niste fond de ten sa-i acoperi bubele si ia-i o pereche de chiloti din aia 3 la 10 lei

• Like 2
Postat

Rozkendra asteapta ca si azi e o noua zi

da e o noua zi sa vorbesti tu singur.crezi casa fac ca toti dracii si sa te jignesc e cel mai rau lucru?

ete ca m-am facut al drq,de acu flit si ignor

• Like 1
  • Administrator
Postat

da e o noua zi sa vorbesti tu singur.crezi casa fac ca toti dracii si sa te jignesc e cel mai rau lucru?

Pai asta ai facut pana acum

• Like 1

Postat

Pai asta ai facut pana acum

a da? f bine, asta inseamna ca ti-a venit tie randul :)

Postat

daca tot s-a zbatut leguma de pisicuts sa agite apele, placile tectonice si ce plm ii mai trece prin dovleacu placintar de il numeste cap.... eu cu el se intelegem de minune.el imi tot reproseaza ca vb si ma port urat,eu ca mi-a facut nervii zob si incinge o hora taraneste cum ii place deasupra lor.

daca am lua-o logic el nu mi-ar exploata pct vulnerabile sa racaie mereu la ele,eu nu as avea motive sa fac ca o bestie turbata.

dar nu se poate logic.nope ne tot scoatem ochii unu altuia . pisicuts ai face si un sfant sa injure si mie observandu-te imi vine sa ma calugaresc.

asa ceva.....ma cert cu asta atat de mult si atat de des ca ma face sa ma simt batrana.si amarata asa ca dupa 50 de ani de lat la gat cand te uiti la bou care ti-a mancat ani intregi zilele si nu stii daca sa toci morcovi la supa sau destele lui......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...