Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Voi ? toate trei ? ... adica l-ati supt pe Pisicu' pana v-a redat contul ban-at   :laugh2

adevarul e ca altadata as fi marurat tu tine o o podea vasta. esti f marunt ca user. ai tu oarecum impresia ca trebuie eu sa ma abtin :)

de aia incerci provocri. ecuatia reala e ca un user ca tine nu are cum sa ma provoace, si ca strat mai desus ca eu chiar nu ma abtin :)

am revenit la fostul eu in care majoritatea oamenilor nu ma misca sau afecteaza nici macar cu badaranie. sunt stanca cum vine :) pana decid si cat decid eu sa nu fiu. 

ca si concluzie NU, nu te tin eu in brate nici virtual dupa pierderea Ancutei 

regenereaza-te felurit diferit (ce rime faine fac)

• Like 1
Postat

adevarul e ca altadata as fi marurat tu tine o o podea vasta. esti f marunt ca user. ai tu oarecum impresia ca trebuie eu sa ma abtin :)

de aia incerci provocri. ecuatia reala e ca un user ca tine nu are cum sa ma provoace, si ca strat mai desus ca eu chiar nu ma abtin :)

am revenit la fostul eu in care majoritatea oamenilor nu ma misca sau afecteaza nici macar cu badaranie. sunt stanca cum vine :) pana decid si cat decid eu sa nu fiu. 

ca si concluzie NU, nu te tin eu in brate nici virtual dupa pierderea Ancutei 

regenereaza-te felurit diferit (ce rime faine fac)

Da' ce draga, tu esti usera mai de valoare ? :))) ... ca te-ai muit si te-ai impacat cu Pisi ... a fo' bun, l-ai supt bine  :laugh2  ... nu-s invidios pe el daca ai avea propensiunea sa te intrebi asta .... e bine ca esti autosuficienta, macar caliatatea asta sa o ai si tu.... sa ma tii in brate, nici vorba, tocmai mi-am luat bluza noua, nu risc sa o murdaresc de maieul tau ingalat pe care din imprudenta l-ai postat pe forum in ideea de a fi sexy dupa un workout si care a servit doar a munitie pentru brgadieri  :laugh2

Postat

Da' ce draga, tu esti usera mai de valoare ? :))) ... ca te-ai muit si te-ai impacat cu Pisi ... a fo' bun, l-ai supt bine  :laugh2  ... nu-s invidios pe el daca ai avea propensiunea sa te intrebi asta .... e bine ca esti autosuficienta, macar caliatatea asta sa o ai si tu.... sa ma tii in brate, nici vorba, tocmai mi-am luat bluza noua, nu risc sa o murdaresc de maieul tau ingalat pe care din imprudenta l-ai postat pe forum in ideea de a fi sexy dupa un workout si care a servit doar a munitie pentru brgadieri  :laugh2

:laugh2  :laugh2

tre sa ies in oras , dar tu continua ideea by all means

Postat

pisicuts mi-am scos camasuta sa imi dai atentie

mai astept mult in sanii goi?

later edit se pare ca da, iar a taiat-o de pe forum. pun eu mana pe tine :))) sa stii ca stau drespuiata pana imi raspunzi la acel pm.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ceo mai face Ancuta? 

• Like 1
  • Minus 11
Postat

neata lume. astazi am o problema administrativa cu paru'. zici ca a turbat. eu il tot periez el se infoaie cu un hiper volum de zici ca-s paun ori  vreo curca ofticata

• Like 1
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

sa stii ca stau drespuiata

Adica ai dat jos toate hainele de pe tine, pana ai ramas numa' in dresuri...?

neata lume. astazi am o problema administrativa cu paru'. zici ca a turbat. eu il tot periez el se infoaie cu un hiper volum de zici ca-s paun ori  vreo curca ofticata

Oi fi dormit langa priza :)

(welcome back)

• Like 2
Postat

Adica ai dat jos toate hainele de pe tine, pana ai ramas numa' in dresuri...?  deci nu stiu cum faci tu de imi dibui toate typo-urile  :laugh2 

Oi fi dormit langa priza :)  e ciudat il piepten se aseza domol apoi se zburleste treptat din juma in juma de ora 

(welcome back) thx :*

• Like 1
Postat

unde-i pisicuts?

iubi bobo te barfesc la toti ca ma neglijezi, esti un pisoi tare TARE rau.

stii ce ma gandeam eu asa, ca este f excitant ca m-ai banat, merge si  asa mai rough :laugh2  hai sa mai facem odata eu ma excit ma masturbez imi dau drumu si apoi imi scrii tu pe mail cand l-ai deblocat sa ma intorc  :laugh2  :laugh2  :ellao

Postat

:slap2

ti-e ciuda ca nu te harjonesti si tu cu careva in felul acesta antrenament

http://ampress.ro/wp-content/uploads/2014/10/tom-jerry-11_web1.jpgce l-as mai calari (azi sunt super horny)

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ti-e ciuda ca nu te harjonesti si tu cu careva in felul acesta antrenament

http://ampress.ro/wp-content/uploads/2014/10/tom-jerry-11_web1.jpgce l-as mai calari (azi sunt super horny)

Ai ghicit.  :laugh2

Postat

Ai ghicit.  :laugh2

e asa cumintzel si linistit zilele astea ca l-as lua de sosie (sotz)  :)))

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

e asa cumintzel si linistit zilele astea ca l-as lua de sosie (sotz) :)))

De ce o fi asa de cumintzel? Sa nu te insele!! =))

• Minus 1
Postat

meowwwwwwwwwwwww

da'te'ncolo de nebun ca ne-am certat toata ziua si mi-e somn tare. si daca eu sunt tampitica tu esti nebun cu diploma si doctorat manca-,mi-ai toata.....

daca nu te impaci cu mine ma pun sa dorm

ps imi cer scuze pt tot ce am facut si nu am facut , dar nu face pe ciufutu la ora asta chiar daca e randul tau. ne-am stalkuit destul toata ziua. fumez o tigara si ma pun la nani. si nu ma log hez pana nu revii la toane amiabile  :kiss3  :hug1

• Oras:las...
  • Oras:las...
Postat

meowwwwwwwwwwwww

da'te'ncolo de nebun ca ne-am certat toata ziua si mi-e somn tare. si daca eu sunt tampitica tu esti nebun cu diploma si doctorat manca-,mi-ai toata.....

daca nu te impaci cu mine ma pun sa dorm

ps imi cer scuze pt tot ce am facut si nu am facut , dar nu face pe ciufutu la ora asta chiar daca e randul tau. ne-am stalkuit destul toata ziua. fumez o tigara si ma pun la nani. si nu ma log hez pana nu revii la toane amiabile :kiss3 :hug1

Pls ignor list

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.