Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

bine. :) cand o sa iti iei picioare in cap pana in stadiul de nerecunoscut sa stii de ce a fost. si cine. nu te baza ca nu am cum sa dau de tine: :) ti-am zis B e un oras micutz de fapt si lumea curvelor un ctaun si nici macar. cand cineva si nici nu apuci sa vezi cine iti muta craniul din loc sa stii de ce :) acum dispari 

nici un scuipat nu meriti. vreeau doar sa iesi. taci. inceteaza ori contact cu mine

• Oras:Bucuresti
Postat

bine. :) cand o sa iti iei picioare in cap pana in stadiul de nerecunoscut sa stii de ce a fost. si cine. nu te baza ca nu am cum sa dau de tine: :) ti-am zis B e un oras micutz de fapt si lumea curvelor un ctaun si nici macar. cand cineva si nici nu apuci sa vezi cine iti muta craniul din loc sa stii de ce :) acum dispari 

nici un scuipat nu meriti. vreeau doar sa iesi. taci. inceteaza ori contact cu mine

=)) =)) =))

Postat

=)) =)) =))

marsh la tine acolo la parfum. nu-mi strica topicu cu pisicu. jet gretos, prost care nu stie sa piarda. bleach. nu m-as atinge de tine nici cu gura uneia care imi displace. dar ce am spus acolo e spus, fa rugaciuni sa nu dam unu de altu :)

acum repdt marshhhhhhhh ignore list tooo

Postat

marsh la tine acolo la parfum. nu-mi strica topicu cu pisicu. jet gretos, prost care nu stie sa piarda. bleach. nu m-as atinge de tine nici cu gura uneia care imi displace. dar ce am spus acolo e spus, fa rugaciuni sa nu dam unu de altu :)

acum repdt marshhhhhhhh ignore list tooo

=)) Fir-ai a dracu de centurista dracu =)) =))

• Like 2
Postat

Nu stiu cine esti da-mi place de tine deja ...ca esti un nene hotarat!

N-o lasa pe mami sati spuna prostii.Sa te respecte,puneo la punct

A zis mă-ta că eu sunt tu. N-ai citit?

P.S. mă piș pe ea

Postat

Mami vorbeste prostii cand bea.Asa face.Ala din film e nenea Miskin-numa sa stii

miskin sau nemiskin, io-mi bag pula-n castronu lui slobozkendra

• Like 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

a vacii nebune

E vaca nebună.  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
  • Oras:Back home
Postat

@nb Bobo

Roz, o intrebare am si eu ... cam treci dintr-o extrema in alta destul de rapid. Cand il alinti pe motan cu bobo, tati ... etc, iar cand nu-ti raspunde sau zice ceva ce nu-ti convine il bagi si il scoti urgent. Deci Roz draga, pai ori il dragalesti si-l mozolesti, ori il denigrezi si-l izmenesti !

Intreb ca eu sincer nu mai stiu ce sa cred. Desi mie imi cam iese ca ... iti cam place de el. Asa sa fie ?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

E vaca nebună.  :laugh2

vaca e tarfa putrezita in cimitir de ma-ta pe care toate ramele au patruns-o la propriu si toti maidanezi au pisat-o in fata proaspat culcata de sub

mie nu mi se pare hazliu in schimb,dar daca ma-ta a facut boul sa-l numim tu ,care sa se adreseze femeilor niciodata intalnite si cu care nu arr nimic de impartit in fapt ....ei bn ma-ta isi merita taraAna udata ocazional de caini si ploaie 

ps scuteste-ma am procura notariala cum ca voi fi incinerata,nu inmortamatata slinos si libidinos cu aer de vesel.cahhhhh.al drq mort viu

Postat

Roz, o intrebare am si eu ... cam treci dintr-o extrema in alta destul de rapid. Cand il alinti pe motan cu bobo, tati ... etc, iar cand nu-ti raspunde sau zice ceva ce nu-ti convine il bagi si il scoti urgent. Deci Roz draga, pai ori il dragalesti si-l mozolesti, ori il denigrezi si-l izmenesti !

Intreb ca eusincer nu mai stiu ce sa cred. Desi mie imi cam iese ca ... iti cam place de el. Asa sa fie ?

il iubesc draga scrat :)

Postat

il iubesc draga scrat :)

Poi daca-i ase ... de ce il injuri si-l blastemi cand te supara sau nu-ti raspunde ? Face si asta parte din ... iubire ?

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...