picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Pula mea știe! 7 2
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Ariel, ce consumi ca vreau si eu.,Poate că nu vrei ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=CmzVpNYIYw4 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 bine. cand o sa iti iei picioare in cap pana in stadiul de nerecunoscut sa stii de ce a fost. si cine. nu te baza ca nu am cum sa dau de tine: ti-am zis B e un oras micutz de fapt si lumea curvelor un ctaun si nici macar. cand cineva si nici nu apuci sa vezi cine iti muta craniul din loc sa stii de ce acum dispari nici un scuipat nu meriti. vreeau doar sa iesi. taci. inceteaza ori contact cu mine
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 bine. cand o sa iti iei picioare in cap pana in stadiul de nerecunoscut sa stii de ce a fost. si cine. nu te baza ca nu am cum sa dau de tine: ti-am zis B e un oras micutz de fapt si lumea curvelor un ctaun si nici macar. cand cineva si nici nu apuci sa vezi cine iti muta craniul din loc sa stii de ce acum dispari nici un scuipat nu meriti. vreeau doar sa iesi. taci. inceteaza ori contact cu mine =))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 =)) marsh la tine acolo la parfum. nu-mi strica topicu cu pisicu. jet gretos, prost care nu stie sa piarda. bleach. nu m-as atinge de tine nici cu gura uneia care imi displace. dar ce am spus acolo e spus, fa rugaciuni sa nu dam unu de altu acum repdt marshhhhhhhh ignore list tooo
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2016 Mami...cu diamond cum ramane?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 marsh la tine acolo la parfum. nu-mi strica topicu cu pisicu. jet gretos, prost care nu stie sa piarda. bleach. nu m-as atinge de tine nici cu gura uneia care imi displace. dar ce am spus acolo e spus, fa rugaciuni sa nu dam unu de altu acum repdt marshhhhhhhh ignore list tooo Fir-ai a dracu de centurista dracu =)) 2
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2016 Fir-ai a dracu de centurista dracu =))Nu stiu cine esti da-mi place de tine deja ...ca esti un nene hotarat!N-o lasa pe mami sati spuna prostii.Sa te respecte,puneo la punct
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Nu stiu cine esti da-mi place de tine deja ...ca esti un nene hotarat!N-o lasa pe mami sati spuna prostii.Sa te respecte,puneo la punct A zis mă-ta că eu sunt tu. N-ai citit? P.S. mă piș pe ea
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2016 A zis mă-ta că eu sunt tu. N-ai citit? P.S. mă piș pe eaMami vorbeste prostii cand bea.Asa face.Ala din film e nenea Miskin-numa sa stii 3 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Mami vorbeste prostii cand bea.Asa face.Ala din film e nenea Miskin-numa sa stii miskin sau nemiskin, io-mi bag pula-n castronu lui slobozkendra 5
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2016 miskin sau nemiskin, io-mi bag pula-n castronu lui slobozkendraNenicule da cu grija sa nut iei vro boala
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2016 Nenicule da cu grija sa nut iei vro boala Ea însăși e o boală.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Aprilie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Aprilie 5, 2016 Ea însăși e o boală.a vacii nebune 2 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 @nb Bobo
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 a vacii nebuneE vaca nebună. 7 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Aprilie 5, 2016 @nb Bobo Roz, o intrebare am si eu ... cam treci dintr-o extrema in alta destul de rapid. Cand il alinti pe motan cu bobo, tati ... etc, iar cand nu-ti raspunde sau zice ceva ce nu-ti convine il bagi si il scoti urgent. Deci Roz draga, pai ori il dragalesti si-l mozolesti, ori il denigrezi si-l izmenesti !Intreb ca eu sincer nu mai stiu ce sa cred. Desi mie imi cam iese ca ... iti cam place de el. Asa sa fie ? 2 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 Las-o! Las-o, am zis!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 E vaca nebună. vaca e tarfa putrezita in cimitir de ma-ta pe care toate ramele au patruns-o la propriu si toti maidanezi au pisat-o in fata proaspat culcata de submie nu mi se pare hazliu in schimb,dar daca ma-ta a facut boul sa-l numim tu ,care sa se adreseze femeilor niciodata intalnite si cu care nu arr nimic de impartit in fapt ....ei bn ma-ta isi merita taraAna udata ocazional de caini si ploaie ps scuteste-ma am procura notariala cum ca voi fi incinerata,nu inmortamatata slinos si libidinos cu aer de vesel.cahhhhh.al drq mort viu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Roz, o intrebare am si eu ... cam treci dintr-o extrema in alta destul de rapid. Cand il alinti pe motan cu bobo, tati ... etc, iar cand nu-ti raspunde sau zice ceva ce nu-ti convine il bagi si il scoti urgent. Deci Roz draga, pai ori il dragalesti si-l mozolesti, ori il denigrezi si-l izmenesti !Intreb ca eusincer nu mai stiu ce sa cred. Desi mie imi cam iese ca ... iti cam place de el. Asa sa fie ?il iubesc draga scrat
geo_x36 Reputație: -663 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Aprilie 5, 2016 il iubesc draga scrat Poi daca-i ase ... de ce il injuri si-l blastemi cand te supara sau nu-ti raspunde ? Face si asta parte din ... iubire ? 1 3
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Iubirea s-a nascut in iarbă
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum