Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

vaca e tarfa putrezita in cimitir de ma-ta pe care toate ramele au patruns-o la propriu si toti maidanezi au pisat-o in fata proaspat culcata de sub

mie nu mi se pare hazliu in schimb,dar daca ma-ta a facut boul sa-l numim tu ,care sa se adreseze femeilor niciodata intalnite si cu care nu arr nimic de impartit in fapt ....ei bn ma-ta isi merita taraAna udata ocazional de caini si ploaie 

ps scuteste-ma am procura notariala cum ca voi fi incinerata,nu inmortamatata slinos si libidinos cu aer de vesel.cahhhhh.al drq mort viu

:slap2

• Oras:worldwide
Postat

Poi daca-i ase ... de ce il injuri si-l blastemi cand te supara sau nu-ti raspunde ? Face si asta parte din ... iubire ?

face multe nefacute. si eu de fapt reactionez deja pe un fond cumulat.

voi cauta sa ma temperez.nu de alta,da' vad ca tii mult la el :) nu care cumva sa ti-l stresez :)

• Oras:Back home
Postat

voi cauta sa ma temperez.nu de alta,da' vad ca tii mult la el :) nu care cumva sa ti-l stresez :)

...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Roz draga ... aici n-ai nimerit-o deloc. Sunt cel mai aprig dusman al lui, nu ne suferim reciproc si ne atacam pe unde putem ... intr-un timp cred ca avea cosmaruri cu mine, ma cita si imi pronunta numele desi nu eram pe forum, am fost retras in anumite perioade de timp.

P.S. Streseaza-l ... da-l in duda lui !!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 ... ma doare fix la ... baston !

• Minus 3
Postat

...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Roz draga ... aici n-ai nimerit-o deloc. Sunt cel mai aprig dusman al lui, nu ne suferim reciproc si ne atacam pe unde putem ... intr-un timp cred ca avea cosmaruri cu mine, ma cita si imi pronunta numele desi nu eram pe forum, am fost retras in anumite perioade de timp.

P.S. Streseaza-l ... da-l in duda lui !!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

nu ma plictisi cu detaliile incompetentei tale

plus ca de cate ori vb despre el, cu mine ori neutru, imi dai  impresia mereu ca primeste mai repede un bj de la tine :laugh2

nu mi-am definit sentimentele inca cu acesta perceptie

Postat

nu ma plictisi cu detaliile incompetentei tale

plus ca de cate ori vb despre el, cu mine ori neutru, imi dai  impresia mereu ca primeste mai repede un bj de la tine :laugh2

nu mi-am definit sentimentele inca cu acesta perceptie

Nu iti raspund la mojicie ... desi ai merita, dar nu ma cobor pana acolo. Credeam ca esti o partenera civilizata de discutii, se pare ca m-am inselat ... un simplu ignore de acum incolo din partea mea este de ajuns.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Du-te fă și te culcă! Dar spală-te înainte, da?  :laugh2

Postat

Nu iti raspund la mojicie ... desi ai merita, dar nu ma cobor pana acolo. Credeam ca esti o partenera civilizata de discutii, se pare ca m-am inselat ... un simplu ignore de acum incolo din partea mea este de ajuns.

nu fi nebun. glumeam cu tine ceva mai tare si acid ce-i drept.cred ca mojicia e exagerata si ca sa fii domn vbom spune ca am glumit cu tine stangaci. scuze nu pot sa iti ofer pt o caterinca acuma...... daca te simti cu adevarat jignit ti le ofer,nu e pb...am mandrie,nu vanitate :) ce zodie esti scrat

btw bobo ce ma faci sa fac :))salam e balanta,am cautat acum.indeletniciri savante cum vine

Postat

ok iti ofer scuze ca te-am insultat :) pm tau mi-a aratat asta.iti ofer scuze sinceree, umorul meu se mai imbina cu cinism, sarcasm,ironie si toane muieresti. nazuiesc sa te obisnuiesti,dar daca am fost cu adeevaratgrosolana imi poti spune aici sau in pm,dupa bunul plac :) nu suport mitocania si daca ma manifest asa cat timp colocutoru e civilizat ma simt prost pt gest.acum sunt sincere daca le primesti ori nu,nu mai tinee de mine ;)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

E nasol cănd se sparge geamul și vrei să lipești bucățelele cu scotch, mai bine pui unul nou.

• Like 1
Postat

E nasol cănd se sparge geamul și vrei să lipești bucățelele cu scotch, mai bine pui unul nou.

nimic nu invatati drq in preajma mea. azi,maine fac 1 an aici si simt mereu aproape ca am conversatii stupide

1.eu cand imi ofer scuzele se intampla pt a.mine simt efectiv nevoia sa o fac b.nu simt nevoia sa o fac,darr il obs pe celalalt si din pietate sau empatie ma scuz.dar tot pt mine vezi cum ne intorcem de unde am plecat? :)

2.

o usa se inchide alte 2 se deschid.Daaaar vantul poate traiti usile,ele se blocheaza.....poate's deschise cand le vezi,dar cineva le inchide.poate sunt ambele deschise,dar una ee buna, alta ii rea. sau si mai rau e seaca. ca ai intrat ca ai iesit te trezesti asa plictisit si cu ceva in fata. ori pe o parte, ori pe cealalta.

si daca-s ambele inchise deschizzi ferestra. daca ferestra e inchisa ori o spargi ori faci alta. in ult rand sunt eu de fapt :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa vina Arsenie Boca ,sa sfinteasca ...anumite personaje!  :slap2  :habarnam

Postat

Cum ar veni, doua babe :), una indragostita de o betivanca depresiva (ori depresiva alcoolica, desi e cam greu de pus diagnosticul, pentru ca subiectul trebuie sa stea departe de beutura minim 3 luni), un mosneag, vesel :), care "se intrece" virtual cu o copila cu 2 clase :), apoi progenitura scolii ajutatoare, cu un puternic accent moldovenesc :), spirit de justitiar, moaca de smeagol :) si ambitii de moderator, putin damf de cioara si cu strigaturi de portavoce a caldararilor, imbuibat in spritz :), ca deh, asta inseamna sa fii mafiot si, nu in ultimul rand, unu'ce a cantat la straponul betivancei :), acesti domni se razboiesc cu tulburarea disociativa.

:)

In fata intregii comunitati forumistice!!!!

Hahahahahaha

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum ar veni, doua babe :), una indragostita de o betivanca depresiva (ori depresiva alcoolica, desi e cam greu de pus diagnosticul, pentru ca subiectul trebuie sa stea departe de beutura minim 3 luni), un mosneag, vesel :), care "se intrece" virtual cu o copila cu 2 clase :), apoi progenitura scolii ajutatoare, cu un puternic accent moldovenesc :), spirit de justitiar, moaca de smeagol :) si ambitii de moderator, putin damf de cioara si cu strigaturi de portavoce a caldararilor, imbuibat in spritz :), ca deh, asta inseamna sa fii mafiot si, nu in ultimul rand, unu'ce a cantat la straponul betivancei :), acesti domni se razboiesc cu tulburarea disociativa.

Hahahahahaha

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 cate epitete ai putut folosii

Postat

Se tot flutura, ca un fluture de iarna polineziana :), "simtul penibilului" pe aici, prin spațiul asta, dintre Carpati, vezi Doamne....iarta-ma :)

Adica...te-nsori cu o parasuta.Nimic...:)

Chenzina si banii de pariuri ai taximetristilor :) se duc pe muie-rea ta.Nimic...inca...:)

Incepi sa faci tema la gramatica si sa dai like posesorilor chenzinelor ...Nimic.....? :)

Te trimite muie-rea la atac....prin Ardeal :) Tot nimic....?

Io, cand am primit o marire de salar de 1 euro, am sunat-o, fericit si mandru nevoie mare :), pe maica-mea.Oare "simtatura penibila" a facut la fel cand si-a marit tarifele?

Inca...nimic....:)

Cica se fac bani buni din testele psihologice pentru permisul de conducere.Al chenzinarilor, normal...:)

Nici acum?

Postat

Hahahahahaha

vezi cat de limitat esti? as putea sa te fac prost direct si in alte feluri. nu o voi face,am speranta ca vb in linii mari cu o persoana inteligenta.

si nici rim cu emoticoane nu iti fac ca troaca asta asta de porci care crede ca daca face pe proasta si o suge pana in pipota va face ceva cu viata ei.adevarul e ca e una sa faci pe proasta si tb sa fii desteapta,nu culta.alta e sa fii   cretina manga

si cu toate astea

betivanca depresiva si/sau vicerversa am impresia ca e cu tinta. 

pai o persoana cognitiv analitica draga miskin nu cumva nu ar confuda o persoana real optimista in episoade de tristete / depresie? sa fii trist in anumite momente este sa fii depresiv? cumva vei imparti un cabinet de psi' cu Sorina?

mie mi-e real mila de oamenii pe care credeti voi ca ii cunosteti si intelegeti. si da miskin esti exact sorina.acelasi nivel. macar eu asa vad lucrurile :)

Postat

Se tot flutura, ca un fluture de iarna polineziana :), "simtul penibilului" pe aici, prin spațiul asta, dintre Carpati, vezi Doamne....iarta-ma :)

Adica...te-nsori cu o parasuta.Nimic... :)

Chenzina si banii de pariuri ai taximetristilor :) se duc pe muie-rea ta.Nimic...inca... :)

Incepi sa faci tema la gramatica si sa dai like posesorilor chenzinelor ...Nimic.....? :)

Te trimite muie-rea la atac....prin Ardeal :) Tot nimic....?

Io, cand am primit o marire de salar de 1 euro, am sunat-o, fericit si mandru nevoie mare :), pe maica-mea.Oare "simtatura penibila" a facut la fel cand si-a marit tarifele?

Inca...nimic.... :)

Cica se fac bani buni din testele psihologice pentru permisul de conducere.Al chenzinarilor, normal... :)

Nici acum?

Alt bou! :slap2

Postat

vezi cat de limitat esti? as putea sa te fac prost direct si in alte feluri. nu o voi face,am speranta ca vb in linii mari cu o persoana inteligenta.

si nici rim cu emoticoane nu iti fac ca troaca asta asta de porci care crede ca daca face pe proasta si o suge pana in pipota va face ceva cu viata ei.adevarul e ca e una sa faci pe proasta si tb sa fii desteapta,nu culta.alta e sa fii   cretina manga

si cu toate astea

betivanca depresiva si/sau vicerversa am impresia ca e cu tinta. 

pai o persoana cognitiv analitica draga miskin nu cumva nu ar confuda o persoana real optimista in episoade de tristete / depresie? sa fii trist in anumite momente este sa fii depresiv? cumva vei imparti un cabinet de psi' cu Sorina?

mie mi-e real mila de oamenii pe care credeti voi ca ii cunosteti si intelegeti. si da miskin esti exact sorina.acelasi nivel. macar eu asa vad lucrurile :)

Nebuno,este ora de facut dus!

Postat

Nebuno,este ora de facut dus!

sunt mai spalata decat probabil trei generatii dinainte din neamu ma-tii si voi fii mai putin muita decat 3 generatii viitoaare fiu de tarfa. un alt nick facut pt mine. afla ca pe langa intre 3-4 dusuri rapide, 2 daca fac baie in cadain tura  lunga . pai suntparfumata pana si in ceafa. cand abia parlesti un sndvish  te gandesti cum am maancat eu in ultimele 2 zile. si ca in ro nu altundeva daca vreau eu de baute cum zice miskin beau doar vreo 1500 singura per sticle de lacerta? in 2 zile eu beau cand cheltuie pisicuts vreo luna  la pizde. repet daca vreau. stii ce e aia lacerta? e vinul meeu preferat.nu, nu-s alcoolica. daca vreau nu beau cu ani. DACA. Daca vreau beau 7-9 pe zi o saptamana singura.imi permit sa castig, sa calatoresc, sa ma fut ccum,cat,cu cine vreau, sa ma logodesc, sa beau, sa calatorescc sa beau etc etc si sa am si hobbyuri

ale drq saracii plictisite, mor de foame noapte fac conturi noi. marsh mah ca iti iei macar de un covrig daca te intinzi in coltu potrivit.

ptuuui ale drq saracii

• Like 1
Postat

sunt mai spalata decat probabil trei generatii dinainte din neamu ma-tii si voi fii mai putin muita decat 3 generatii viitoaare fiu de tarfa. un alt nick facut pt mine. afla ca pe langa intre 3-4 dusuri rapide, 2 daca fac baie in cadain tura  lunga . pai suntparfumata pana si in ceafa. cand abia parlesti un sndvish  te gandesti cum am maancat eu in ultimele 2 zile. si ca in ro nu altundeva daca vreau eu de baute cum zice miskin beau doar vreo 1500 singura per sticle de lacerta? in 2 zile eu beau cand cheltuie pisicuts vreo luna  la pizde. repet daca vreau. stii ce e aia lacerta? e vinul meeu preferat.nu, nu-s alcoolica. daca vreau nu beau cu ani. DACA. Daca vreau beau 7-9 pe zi o saptamana singura.imi permit sa castig, sa calatoresc, sa ma fut ccum,cat,cu cine vreau, sa ma logodesc, sa beau, sa calatorescc sa beau etc etc si sa am si hobbyuri

ale drq saracii plictisite, mor de foame noapte fac conturi noi. marsh mah ca iti iei macar de un covrig daca te intinzi in coltu potrivit.

ptuuui ale drq saracii

Dar poza aia cu maieul si cu talpile jegoase ce e cu ele? =))
Postat

Dar poza aia cu maieul si cu talpile jegoase ce e cu ele? =))

pe scurt ma pis pe ma-ta

saracia drq marsh ca am de-ale mele. nu am timp de pierdut cu sarantoci idioti

drq ptui ptui poate se ia cretinismu

marsh yukkkkkkk

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...