picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 vaca e tarfa putrezita in cimitir de ma-ta pe care toate ramele au patruns-o la propriu si toti maidanezi au pisat-o in fata proaspat culcata de submie nu mi se pare hazliu in schimb,dar daca ma-ta a facut boul sa-l numim tu ,care sa se adreseze femeilor niciodata intalnite si cu care nu arr nimic de impartit in fapt ....ei bn ma-ta isi merita taraAna udata ocazional de caini si ploaie ps scuteste-ma am procura notariala cum ca voi fi incinerata,nu inmortamatata slinos si libidinos cu aer de vesel.cahhhhh.al drq mort viu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Poi daca-i ase ... de ce il injuri si-l blastemi cand te supara sau nu-ti raspunde ? Face si asta parte din ... iubire ?face multe nefacute. si eu de fapt reactionez deja pe un fond cumulat.voi cauta sa ma temperez.nu de alta,da' vad ca tii mult la el nu care cumva sa ti-l stresez
geo_x36 Reputație: -663 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Aprilie 5, 2016 face multe nefacute. si eu de fapt reactionez deja pe un fond cumulat.voi cauta sa ma temperez.nu de alta,da' vad ca tii mult la el nu care cumva sa ti-l stresez ... Roz draga ... aici n-ai nimerit-o deloc. Sunt cel mai aprig dusman al lui, nu ne suferim reciproc si ne atacam pe unde putem ... intr-un timp cred ca avea cosmaruri cu mine, ma cita si imi pronunta numele desi nu eram pe forum, am fost retras in anumite perioade de timp. P.S. Streseaza-l ... da-l in duda lui !!! ... ma doare fix la ... baston ! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 ... Roz draga ... aici n-ai nimerit-o deloc. Sunt cel mai aprig dusman al lui, nu ne suferim reciproc si ne atacam pe unde putem ... intr-un timp cred ca avea cosmaruri cu mine, ma cita si imi pronunta numele desi nu eram pe forum, am fost retras in anumite perioade de timp. P.S. Streseaza-l ... da-l in duda lui !!! nu ma plictisi cu detaliile incompetentei taleplus ca de cate ori vb despre el, cu mine ori neutru, imi dai impresia mereu ca primeste mai repede un bj de la tine nu mi-am definit sentimentele inca cu acesta perceptie
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Dujmani , peste tot numa dujmani ! 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 asa-i klm )
geo_x36 Reputație: -663 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Aprilie 5, 2016 nu ma plictisi cu detaliile incompetentei taleplus ca de cate ori vb despre el, cu mine ori neutru, imi dai impresia mereu ca primeste mai repede un bj de la tine nu mi-am definit sentimentele inca cu acesta perceptie Nu iti raspund la mojicie ... desi ai merita, dar nu ma cobor pana acolo. Credeam ca esti o partenera civilizata de discutii, se pare ca m-am inselat ... un simplu ignore de acum incolo din partea mea este de ajuns. 1 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 face multe nefacute. si eu de fapt reactionez deja pe un fond cumulat.voi cauta sa ma temperez.nu de alta,da' vad ca tii mult la el nu care cumva sa ti-l stresez Du-te fă și te culcă! Dar spală-te înainte, da?
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 Eu am ieșit că mă doare diafragma 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Nu iti raspund la mojicie ... desi ai merita, dar nu ma cobor pana acolo. Credeam ca esti o partenera civilizata de discutii, se pare ca m-am inselat ... un simplu ignore de acum incolo din partea mea este de ajuns.nu fi nebun. glumeam cu tine ceva mai tare si acid ce-i drept.cred ca mojicia e exagerata si ca sa fii domn vbom spune ca am glumit cu tine stangaci. scuze nu pot sa iti ofer pt o caterinca acuma...... daca te simti cu adevarat jignit ti le ofer,nu e pb...am mandrie,nu vanitate ce zodie esti scratbtw bobo ce ma faci sa fac )salam e balanta,am cautat acum.indeletniciri savante cum vine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 ok iti ofer scuze ca te-am insultat pm tau mi-a aratat asta.iti ofer scuze sinceree, umorul meu se mai imbina cu cinism, sarcasm,ironie si toane muieresti. nazuiesc sa te obisnuiesti,dar daca am fost cu adeevaratgrosolana imi poti spune aici sau in pm,dupa bunul plac nu suport mitocania si daca ma manifest asa cat timp colocutoru e civilizat ma simt prost pt gest.acum sunt sincere daca le primesti ori nu,nu mai tinee de mine
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 E nasol cănd se sparge geamul și vrei să lipești bucățelele cu scotch, mai bine pui unul nou. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 E nasol cănd se sparge geamul și vrei să lipești bucățelele cu scotch, mai bine pui unul nou.nimic nu invatati drq in preajma mea. azi,maine fac 1 an aici si simt mereu aproape ca am conversatii stupide1.eu cand imi ofer scuzele se intampla pt a.mine simt efectiv nevoia sa o fac b.nu simt nevoia sa o fac,darr il obs pe celalalt si din pietate sau empatie ma scuz.dar tot pt mine vezi cum ne intorcem de unde am plecat? 2.o usa se inchide alte 2 se deschid.Daaaar vantul poate traiti usile,ele se blocheaza.....poate's deschise cand le vezi,dar cineva le inchide.poate sunt ambele deschise,dar una ee buna, alta ii rea. sau si mai rau e seaca. ca ai intrat ca ai iesit te trezesti asa plictisit si cu ceva in fata. ori pe o parte, ori pe cealalta.si daca-s ambele inchise deschizzi ferestra. daca ferestra e inchisa ori o spargi ori faci alta. in ult rand sunt eu de fapt
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Sa vina Arsenie Boca ,sa sfinteasca ...anumite personaje!
miskin din panamea papers Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Cum ar veni, doua babe , una indragostita de o betivanca depresiva (ori depresiva alcoolica, desi e cam greu de pus diagnosticul, pentru ca subiectul trebuie sa stea departe de beutura minim 3 luni), un mosneag, vesel , care "se intrece" virtual cu o copila cu 2 clase , apoi progenitura scolii ajutatoare, cu un puternic accent moldovenesc , spirit de justitiar, moaca de smeagol si ambitii de moderator, putin damf de cioara si cu strigaturi de portavoce a caldararilor, imbuibat in spritz , ca deh, asta inseamna sa fii mafiot si, nu in ultimul rand, unu'ce a cantat la straponul betivancei , acesti domni se razboiesc cu tulburarea disociativa. In fata intregii comunitati forumistice!!!! Hahahahahaha
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Cum ar veni, doua babe , una indragostita de o betivanca depresiva (ori depresiva alcoolica, desi e cam greu de pus diagnosticul, pentru ca subiectul trebuie sa stea departe de beutura minim 3 luni), un mosneag, vesel , care "se intrece" virtual cu o copila cu 2 clase , apoi progenitura scolii ajutatoare, cu un puternic accent moldovenesc , spirit de justitiar, moaca de smeagol si ambitii de moderator, putin damf de cioara si cu strigaturi de portavoce a caldararilor, imbuibat in spritz , ca deh, asta inseamna sa fii mafiot si, nu in ultimul rand, unu'ce a cantat la straponul betivancei , acesti domni se razboiesc cu tulburarea disociativa. In fata intregii comunitati forumistice!!!! Hahahahahaha cate epitete ai putut folosii
miskin din panamea papers Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Se tot flutura, ca un fluture de iarna polineziana , "simtul penibilului" pe aici, prin spațiul asta, dintre Carpati, vezi Doamne....iarta-ma Adica...te-nsori cu o parasuta.Nimic...Chenzina si banii de pariuri ai taximetristilor se duc pe muie-rea ta.Nimic...inca...Incepi sa faci tema la gramatica si sa dai like posesorilor chenzinelor ...Nimic.....? Te trimite muie-rea la atac....prin Ardeal Tot nimic....? Io, cand am primit o marire de salar de 1 euro, am sunat-o, fericit si mandru nevoie mare , pe maica-mea.Oare "simtatura penibila" a facut la fel cand si-a marit tarifele? Inca...nimic.... Cica se fac bani buni din testele psihologice pentru permisul de conducere.Al chenzinarilor, normal... Nici acum?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Cum ar veni, doua babe , una indragostita de o betivanca depresiva (ori depresiva alcoolica, desi e cam greu de pus diagnosticul, pentru ca subiectul trebuie sa stea departe de beutura minim 3 luni), un mosneag, vesel , care "se intrece" virtual cu o copila cu 2 clase , apoi progenitura scolii ajutatoare, cu un puternic accent moldovenesc , spirit de justitiar, moaca de smeagol si ambitii de moderator, putin damf de cioara si cu strigaturi de portavoce a caldararilor, imbuibat in spritz , ca deh, asta inseamna sa fii mafiot si, nu in ultimul rand, unu'ce a cantat la straponul betivancei , acesti domni se razboiesc cu tulburarea disociativa. In fata intregii comunitati forumistice!!!! Hahahahahaha vezi cat de limitat esti? as putea sa te fac prost direct si in alte feluri. nu o voi face,am speranta ca vb in linii mari cu o persoana inteligenta.si nici rim cu emoticoane nu iti fac ca troaca asta asta de porci care crede ca daca face pe proasta si o suge pana in pipota va face ceva cu viata ei.adevarul e ca e una sa faci pe proasta si tb sa fii desteapta,nu culta.alta e sa fii cretina mangasi cu toate asteabetivanca depresiva si/sau vicerversa am impresia ca e cu tinta. pai o persoana cognitiv analitica draga miskin nu cumva nu ar confuda o persoana real optimista in episoade de tristete / depresie? sa fii trist in anumite momente este sa fii depresiv? cumva vei imparti un cabinet de psi' cu Sorina?mie mi-e real mila de oamenii pe care credeti voi ca ii cunosteti si intelegeti. si da miskin esti exact sorina.acelasi nivel. macar eu asa vad lucrurile
pularoz Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Se tot flutura, ca un fluture de iarna polineziana , "simtul penibilului" pe aici, prin spațiul asta, dintre Carpati, vezi Doamne....iarta-ma Adica...te-nsori cu o parasuta.Nimic... Chenzina si banii de pariuri ai taximetristilor se duc pe muie-rea ta.Nimic...inca... Incepi sa faci tema la gramatica si sa dai like posesorilor chenzinelor ...Nimic.....? Te trimite muie-rea la atac....prin Ardeal Tot nimic....? Io, cand am primit o marire de salar de 1 euro, am sunat-o, fericit si mandru nevoie mare , pe maica-mea.Oare "simtatura penibila" a facut la fel cand si-a marit tarifele? Inca...nimic.... Cica se fac bani buni din testele psihologice pentru permisul de conducere.Al chenzinarilor, normal... Nici acum? Alt bou!
pularoz Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 vezi cat de limitat esti? as putea sa te fac prost direct si in alte feluri. nu o voi face,am speranta ca vb in linii mari cu o persoana inteligenta.si nici rim cu emoticoane nu iti fac ca troaca asta asta de porci care crede ca daca face pe proasta si o suge pana in pipota va face ceva cu viata ei.adevarul e ca e una sa faci pe proasta si tb sa fii desteapta,nu culta.alta e sa fii cretina mangasi cu toate asteabetivanca depresiva si/sau vicerversa am impresia ca e cu tinta. pai o persoana cognitiv analitica draga miskin nu cumva nu ar confuda o persoana real optimista in episoade de tristete / depresie? sa fii trist in anumite momente este sa fii depresiv? cumva vei imparti un cabinet de psi' cu Sorina?mie mi-e real mila de oamenii pe care credeti voi ca ii cunosteti si intelegeti. si da miskin esti exact sorina.acelasi nivel. macar eu asa vad lucrurile Nebuno,este ora de facut dus!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Nebuno,este ora de facut dus!sunt mai spalata decat probabil trei generatii dinainte din neamu ma-tii si voi fii mai putin muita decat 3 generatii viitoaare fiu de tarfa. un alt nick facut pt mine. afla ca pe langa intre 3-4 dusuri rapide, 2 daca fac baie in cadain tura lunga . pai suntparfumata pana si in ceafa. cand abia parlesti un sndvish te gandesti cum am maancat eu in ultimele 2 zile. si ca in ro nu altundeva daca vreau eu de baute cum zice miskin beau doar vreo 1500 singura per sticle de lacerta? in 2 zile eu beau cand cheltuie pisicuts vreo luna la pizde. repet daca vreau. stii ce e aia lacerta? e vinul meeu preferat.nu, nu-s alcoolica. daca vreau nu beau cu ani. DACA. Daca vreau beau 7-9 pe zi o saptamana singura.imi permit sa castig, sa calatoresc, sa ma fut ccum,cat,cu cine vreau, sa ma logodesc, sa beau, sa calatorescc sa beau etc etc si sa am si hobbyuriale drq saracii plictisite, mor de foame noapte fac conturi noi. marsh mah ca iti iei macar de un covrig daca te intinzi in coltu potrivit.ptuuui ale drq saracii 1
pularoz Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 sunt mai spalata decat probabil trei generatii dinainte din neamu ma-tii si voi fii mai putin muita decat 3 generatii viitoaare fiu de tarfa. un alt nick facut pt mine. afla ca pe langa intre 3-4 dusuri rapide, 2 daca fac baie in cadain tura lunga . pai suntparfumata pana si in ceafa. cand abia parlesti un sndvish te gandesti cum am maancat eu in ultimele 2 zile. si ca in ro nu altundeva daca vreau eu de baute cum zice miskin beau doar vreo 1500 singura per sticle de lacerta? in 2 zile eu beau cand cheltuie pisicuts vreo luna la pizde. repet daca vreau. stii ce e aia lacerta? e vinul meeu preferat.nu, nu-s alcoolica. daca vreau nu beau cu ani. DACA. Daca vreau beau 7-9 pe zi o saptamana singura.imi permit sa castig, sa calatoresc, sa ma fut ccum,cat,cu cine vreau, sa ma logodesc, sa beau, sa calatorescc sa beau etc etc si sa am si hobbyuriale drq saracii plictisite, mor de foame noapte fac conturi noi. marsh mah ca iti iei macar de un covrig daca te intinzi in coltu potrivit.ptuuui ale drq saraciiDar poza aia cu maieul si cu talpile jegoase ce e cu ele?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Dar poza aia cu maieul si cu talpile jegoase ce e cu ele? pe scurt ma pis pe ma-tasaracia drq marsh ca am de-ale mele. nu am timp de pierdut cu sarantoci idiotidrq ptui ptui poate se ia cretinismumarsh yukkkkkkk
pularoz Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Ok hai sa pubem si poza cu primtesa pulii!
miskin din panamea papers Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2016 Postat Aprilie 5, 2016 Trebuie sa fie disperat rau sarmalagiu', daca recurge la asemenea tactici pentru trafic... Mama lui de Behemot manelist...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum