picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2016 Mai bine merg calare,, Pe pulă, este?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Adica....pula de magar ai vrut sa zici? 9 1
justlove Reputație: 8972 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Aprilie 6, 2016 Am ajuns in italia....si cu ce vrei sa merg cu beliscopterul? p.s: imi este frica de inaltime ,dar imi bag castile in ureche si ascult muzica pana ma i-a somnicul! mai bine mergi cu ”caricioplanu” sau cu ”sugimarinu” 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 Adica....pula de magar ai vrut sa zici? nuu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 mai bine mergi cu ”caricioplanu” sau cu ”sugimarinu” sau calare pe picon 2
Administrator pisicuts Reputație: 114630 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 6, 2016 ce zice rozkendra
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2016 Postat Aprilie 6, 2016 ce zice rozkendra Cand pui filmuletu? Sa moara fanele
Administrator pisicuts Reputație: 114630 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 6, 2016 ))))))
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 6, 2016 ce zice rozkendraNu zice, suge. 6 2
Administrator pisicuts Reputație: 114630 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 sa suga
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Rozkendra o sa urmezi si tu urmez in visele tale. doar acolo ma poti atingeps nu te mai vreau.nu suntem unu de altu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 sa sugaasa am facut. viitor sot am,amant am,nu imi lipseste nimic.
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 7, 2016 asa am facut. viitor sot am,amant am,nu imi lipseste nimic. Ce tare esti!!! Iti lipseste însă un papagal 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Ce tare esti!!! Iti lipseste însă un papagalp`refer cainii, is mai loiali )
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 7, 2016 Bine, nu de asta era vorba in propozitie 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 p`refer cainii, is mai loiali )am vazut.dar nu e cazul.planuiesc sa nu insel.nici logodnicu,nici amantu,care este fost iubit de fapt.cat timp sunt in tari straine,am decis eu de ieri ca nu se pune ca infidelitate ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Bine, nu de asta era vorba in propozitieam citat gresit,vezi mai sus
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 7, 2016 am vazut.dar nu e cazul.planuiesc sa nu insel.nici logodnicu,nici amantu,care este fost iubit de fapt.cat timp sunt in tari straine,am decis eu de ieri ca nu se pune ca infidelitate ))Bine, am inteles, inseli in grup ... a mare. Ce nu se pune ca infidelitate? Sa nu începi sa înjuri ca ... inseli pe unul când o belesti 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Bine, am inteles, inseli in grup ... a mare. Ce nu se pune ca infidelitate? Sa nu încep sa înjuri ca ... inseli pe unul când o belesticand o beleste? cum adica? pe iubit il cunosc de 3 ani,l-am cunoscut prin o ieseala live cand eram intr-o calatorie.si amantu e sg meu ex care locuieste in B si am fost cu el un an jumatate in trecut.nu inteleg unde bati.... si da insel liga una astia 2 de aici erau prea uzati pt mine ) cand sunt acolo voi fi fidela iubitului,aici amantului.asta pan' ma mut,moment in care amantu zboara din ecuatie si vom relua prietenia ca si pana acum
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 7, 2016 cand o beleste? cum adica? pe iubit il cunosc de 3 ani,l-am cunoscut prin o ieseala live cand eram intr-o calatorie.si amantu e sg meu ex care locuieste in B si am fost cu el un an jumatate in trecut.nu inteleg unde bati.... si da insel liga una astia 2 de aici erau prea uzati pt mine ) cand sunt acolo voi fi fidela iubitului,aici amantului.asta pan' ma mut,moment in care amantu zboara din ecuatie si vom relua prietenia ca si pana acumGata m-ai pierdut, odihneste-te si vorbim dupa 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Gata m-ai pierdut, odihneste-te si vorbim dupae f simplu sunt cu cineva care nu sta in tara si pana ma mut la el il folosesc pe un fost iubit pt sex,distractie etc.si lui convine asa,i-am explicat ca ori accepta ce-i propun,ori nimic
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 7, 2016 e f simplu sunt cu cineva care nu sta in tara si pana ma mut la el il folosesc pe un fost iubit pt sex,distractie etc.si lui convine asa,i-am explicat ca ori accepta ce-i propun,ori nimicEsti cu cineva când ... efectiv esti! Iti spun 'io, esti beleuza. 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Esti cu cineva când ... efectiv esti! Iti spun 'io, esti beleuza.nu stiu ce inseamna beleuza. daca citeste domsoara care presta o muie lui pisic ii recomand zinc o tableta pe zi pt intarirea radacinii si regenerarea parului.se obs un inceput de calvitie....
Administrator pisicuts Reputație: 114630 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum