picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 am vazut.dar nu e cazul.planuiesc sa nu insel.nici logodnicu,nici amantu,care este fost iubit de fapt.cat timp sunt in tari straine,am decis eu de ieri ca nu se pune ca infidelitate )) cand o beleste? cum adica? pe iubit il cunosc de 3 ani,l-am cunoscut prin o ieseala live cand eram intr-o calatorie.si amantu e sg meu ex care locuieste in B si am fost cu el un an jumatate in trecut.nu inteleg unde bati.... si da insel liga una astia 2 de aici erau prea uzati pt mine ) cand sunt acolo voi fi fidela iubitului,aici amantului.asta pan' ma mut,moment in care amantu zboara din ecuatie si vom relua prietenia ca si pana acum e f simplu sunt cu cineva care nu sta in tara si pana ma mut la el il folosesc pe un fost iubit pt sex,distractie etc.si lui convine asa,i-am explicat ca ori accepta ce-i propun,ori nimic nu stiu ce inseamna beleuza. daca citeste domsoara care presta o muie lui pisic ii recomand zinc o tableta pe zi pt intarirea radacinii si regenerarea parului.se obs un inceput de calvitie....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Pisi, barbat nu erai, marketingul de la un timp e facut de o femeie certata cu logica... 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 7, 2016 Pisi, barbat nu erai, marketingul de la un timp e facut de o femeie certata cu logica...... și cu săpunul.
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 Pisi, barbat nu erai, marketingul de la un timp e facut de o femeie certata cu logica... asa am facut. viitor sot am,amant am,nu imi lipseste nimic.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 sa-ti fie de bn
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 sa-ti fie de bn
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 7, 2016 sa-ti fie de bn Şerveţele ai pus la masă ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Şerveţele ai pus la masă ??
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 7, 2016 Păi ai zis să -i fie de bine ! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Sunt AMADA, putza ta...In fine. Pisi, am verificat putin site-ul, traficul este... cat minti.Valoare? Nici mila nu-mi e, n-am idee cu ce centurista vorbesc... Pa, pa! : Daca ai ajuns la site-ul de tarfa cu 3 clase si manele... nu sugi destul de bine si nici gratis nu te-as lasa.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 aoleu pe masa nu m-am futut azi noapte ) merci de ideediseara daca reusesc sa-mi revin daca nu maine.ma simt atat de fututa ca imediat adorm pe scaun cu masca verde pe fata )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 aaa era sa uit pt daywps m-am futut in patul meu :)latEe edit nu m.am futut niciodata in casa mea,chiar intr-o relatie.maxim ma mutam la el si era casa noastra.asta o sa te doara day:)
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 Sunt AMADA, putza ta...In fine. Pisi, am verificat putin site-ul, traficul este... cat minti.Valoare? Nici mila nu-mi e, n-am idee cu ce centurista vorbesc... Pa, pa! : Daca ai ajuns la site-ul de tarfa cu 3 clase si manele... nu sugi destul de bine si nici gratis nu te-as lasa.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2016 Te las sa platesti pentru prea multe decizii ridicole... Roz are mult pana la tampenia ta, sufera saraca de alte tampenii... Eu ma uit la voi.Pisicuts a fost un admin care nu se baga in certuri... Nu vorbea mai deloc, de la un timp, ca o pizda ce e la activ, pune si poze...Pisi, esti o tarfa, asta stiam, ai devenit prea ieftina.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 reteta de futut.cand esti prea fututa looolbn ies la cina apoi iar futut.1.dus alternativ apa calda,fierbinte,apa recegomaj,body scrubcrema unguent relaxant muscular loool2 espressotoale light make upletz fck 2nite
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 reteta de futut.cand esti prea fututa looolbn ies la cina apoi iar futut.1.dus alternativ apa calda,fierbinte,apa recegomaj,body scrubcrema unguent relaxant muscular loool2 espressotoale light make upletz fck 2nite
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 just drunk n fck ahaha
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 rozkendra ne bucuram toti de pe topic ca ai apucat si tu, pentru prima data in 27 de ani, sa pui gura pe "Gigi" si sa il bagi si intre picioareEste o mare realizare pentru tineSa nu uiti sa scrii in jurnalSi in final: pics or didnt happen 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 rozkendra ne bucuram toti de pe topic ca ai apucat si tu, pentru prima data in 27 de ani, sa pui gura pe "Gigi" si sa il bagi si intre picioareEste o mare realizare pentru tineSa nu uiti sa scrii in jurnalSi in final: pics or didnt happenlol imi pare rau sa te dezamagesc,dar ma fut de la 18 anisi nu-s atat de penibila sa imi impart intimitatea pt un clickps dau detalii insa cu pl lui de 24 eram atat de nefututa si stramta ca s-a chinuit minute sa intresi nu-s stricata ma fut cu cineva a carui iubita oficiala am fost in trecut 1 an juma'
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 nu mai fi amar pb o sa ma fut in fiecare noapte.dun be sad awwwwwww
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 Ba da estiSi in plus mai esti si curioasa ce o sa spuna picon de poze, eu , amada, corina si multe alte persoane. Cat despre marimea de 24 de cm... yeah right... e la fel de reala ca si diamantul roz de 12 milioane de EUR pe care l-ai primit cadou ))Ca daca-l tine in pumn nici nu iese capul afara ) 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 Ba da estiSi in plus mai esti si curioasa ce o sa spuna picon de poze, eu , amada, corina si multe alte persoane. Cat despre marimea de 24 de cm... yeah right... e la fel de reala ca si diamantul roz de 12 milioane de EUR pe care l-ai primit cadou ))Ca daca-l tine in pumn nici nu iese capul afara )cum spui tu si orice te incalzeste.inelu cu totul ca d roz e micut si are alte pietre pe langa plus platina face cu totul max 250 kdar orice te facw sa te simti mai bine
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2016 Postat Aprilie 7, 2016 S-A futut ARIEL ??:?? Motane, fa un topic special, scris cu ROz... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 7, 2016 S-A futut ARIEL ??:?? Motane, fa un topic special, scris cu ROz...guilty )
Administrator pisicuts Reputație: 114393 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 7, 2016 S-A futut ARIEL ??:?? s-a futut cand a inchis ochii si a dat play la filmulete pe redtube iar cand s-a trezit era singura in camera inconjurata de pisu pe covor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum