Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Mori de invidie, Corino, de faci poze d`astea? Ce`ar fi sa pui o poza cu tine(inclusiv fata), langa o poza cu RK(inclusiv fata), sa vezi cum 100% din membrii(cei sinceri, nu cei ce au ceva cu RK) vor zice ca daca ar avea de ales, ar alege`o pe ea. Eu zic sa te rezumi la a ataca pocnitele din categoria ta, pentru ca n`ai fata s`o ataci pe RK. Nu stiu de ce culca urechea la ce ai tu de spus in privinta ei. Ii esti NET inferioara, din toate punctele de vedere. Doar la greutate s`o intreci, poate nici acolo. Sa te pozezi cu`o pula`n tine, avand impresia ca asa ataci o alta fata... Numai o curva poate gandi asa. Adevarul e ca doar te faci de kko.

Bunaa Vladi  hai sa nu poze cu chipul nimanui. Eu personal nu simt nevoia sa concurez cu nimeni.ce mai e nou la tine? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mori de invidie, Corino, de faci poze d`astea? Ce`ar fi sa pui o poza cu tine(inclusiv fata), langa o poza cu RK(inclusiv fata), sa vezi cum 100% din membrii(cei sinceri, nu cei ce au ceva cu RK) vor zice ca daca ar avea de ales, ar alege`o pe ea. Eu zic sa te rezumi la a ataca pocnitele din categoria ta, pentru ca n`ai fata s`o ataci pe RK. Nu stiu de ce culca urechea la ce ai tu de spus in privinta ei. Ii esti NET inferioara, din toate punctele de vedere. Doar la greutate s`o intreci, poate nici acolo. Sa te pozezi cu`o pula`n tine, avand impresia ca asa ataci o alta fata... Numai o curva poate gandi asa. Adevarul e ca doar te faci de kko.

Aai aparut si tu?! :slap2 Cu ce am atacat-o eu ,molusco?  :laugh2 Ea a inceput prima....nu te mai baga ca ob.ul!

Sunt urata?! de asta nu iti mai dezlipeai limba din pizda mea :laugh2

• Like 6
  • Oras:UK
Postat

Aai aparut si tu?! :slap2 Cu ce am atacat-o eu ,molusco?  :laugh2 Ea a inceput prima....nu te mai baga ca ob.ul!

Si totusi nu te`ai intrebat niciodata de ce nu m`am dat niciodata la u? Sau cum de nu am fost asa des pe la tine, cum am fost la altele? De ce iti era asa greu sa ma ai ca client, desi dispuneam de bani, pe forum vorbeam mai mereu, de mers, mergeam zilnic macar 2 ore pe "undeva", iar tu tot faceai propuneri, numai`numai m`as hotari sa mai vin la tine, sa`ti mai umplu buzunarele? Cum se face ca niciodata cand iti luam apararea, pe baza fizicului, nu m`am referit la u ca frumoasa? Mereu am zis ca nu esti urata... Dar niciodata nu m`am apucat sa afirm ca ai fi frumoasa. Sau la tine sunt doar doua feluri? Frumoase si urate? Vezi ca sunt enspe mi de categorii. Iar tu, dpmdv, nu esti printre cele cu, care m`as plimba in public. In other words, esti inferioara pana si di_anei ^_^ Ai corpul fain, dar atat.

P.S.: Eu zic ca`mi dezlipeam fara probleme... Avand in vedere ca pe toata durata unei vizite(in medie 3 ore), iti faceam 10-15 minute oral si apoi continuam discutia :P Iar dupa ce te`ai mutat la Zepter, nici oral nu mai faceam. Nu ma confunda cu astia de te viziteaza si`ti fac ce ti`or face, pe toata durata orei pe care d`abia isi permit s`o plateasca.

Vizitator
Postat

Numai va... dezlipiț :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2

• Like 1
Postat

Bunaa Vladi  hai sa nu poze cu chipul nimanui. Eu personal nu simt nevoia sa concurez cu nimeni.ce mai e nou la tine? 

Munca si plimbare... Nimic nou :P O usoara revenire a depresiei, dar fiind o revenire, n`ar fi nici aia noua :))

Amsterdam...

http://i63.tinypic.com/2jb74if.jpg

Brussels... One day before the attacks :P

http://i65.tinypic.com/2qmgspe.jpg

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Munca si plimbare... Nimic nou :P O usoara revenire a depresiei, dar fiind o revenire, n`ar fi nici aia noua :))

Amsterdam...

sa iti priasca la mai bine calatoriile :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cu ce n-ai atacat-o ar fi mai usor. :)

Nu ai cu ce sa te mandresti, la propriu, revii la supt pula in scurt timp.

Esti mai presus? Pe forum ai loc sa te desfasurezi, altfel o tara intreaga pe langa Europa te recunoaste drept o tarfa pe strada...

Arfe? Pentru ce? 

Te-am taxat cand te luai ipocrit de tzatze, te taxez acum pentru ca esti o nesimtita care nu stie sa scrie... nu-i tin apararea Rozetei, dar are scuze, tu nu.

Tarfa cu arfe si atat.

Stai chill, esti doar inca o curva pe langa multe care au trecut pe aici.

Aia e bolnava, ala e bolnav, Corina e e si trfa tepara si bolnava increzuta. E mai presus, clar, cu mai multe defecte.

Postat

sa iti priasca la mai bine calatoriile :)

Nu prea... M`am umplut de spume =)) Am fost cu doi prieteni care n`aveau altceva in cap decat Coffee Shop`uri si Red Light District =)) Altceva sa mor daca am vizitat... Sa nu mai zic ca in fiecare zi au vrut sa mancam doar la chinezesc... M`au umplut de draci. Tre` sa mai fac o vizita, fara ei, sa pot si eu sa vizitez orasul si sa ma intalnesc cu o amica de pe mIRC, care sta langa Amsterdam, ca nici cu ea n`am putut sa ma intalnesc, din cauza lor... Plm... Mai mare rusinea, sa ai o amicitie cu cineva, 11 ani jumate si cand in sfarsit sunteti la numai 20 de km distanta, sa nu va vedeti la o cafea =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Nu prea... M`am umplut de spume =)) Am fost cu doi prieteni care n`aveau altceva in cap decat Coffee Shop`uri si Red Light District =)) Altceva sa mor daca am vizitat... Sa nu mai zic ca in fiecare zi au vrut sa mancam doar la chinezesc... M`au umplut de draci. Tre` sa mai fac o vizita, fara ei, sa pot si eu sa vizitez orasul si sa ma intalnesc cu o amica de pe mIRC, care sta langa Amsterdam, ca nici cu ea n`am putut sa ma intalnesc, din cauza lor... Plm... Mai mare rusinea, sa ai o amicitie cu cineva, 11 ani jumate si cand in sfarsit sunteti la numai 20 de km distanta, sa nu va vedeti la o cafea =))

pai puteai sa iti imparti timpu si cu ei si pt tine.eu cand am chef sa fac ceva fac.mi te alaturi bine, nu vrei ne vedem apoi,fiecare cu a lui.si tot asa

Vizitator
Postat

Ulllliiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuu  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

pai puteai sa iti imparti timpu si cu ei si pt tine.eu cand am chef sa fac ceva fac.mi te alaturi bine, nu vrei ne vedem apoi,fiecare cu a lui.si tot asa

Eu nu aveam cheie la camera si idiotii au fost prea zgarciti sa`si activeze roaming`ul =)) Era prea mult pt ei, 3 lire pe zi... Ma rog... Nu stiu daca ei ar fi avut tot 3 lire, ca nu au acelasi abonament cu mine.. Eu avand Red Value, am Euro`Traveler  deja activat si am acces la tot ce`mi ofera abonamentul, inclusiv serviciul de date, pentru doar 3 lire pe zi, in afara UK... Dar oricum, nu putea fii mult nici pentru ei. Gusterii... In Septembrie, cel mai tarziu, mai fac un drum, posibil cu o amica si`o fosta, care stau tot in UK si au zis ca vor sa mearga si ele in Amsterdam... Daca nu merg ele, tre` sa merg tot cu astia, ca nu se renteaza costul benzinei, de unul singur :P Dar i`as lasa unde vor ei sa se cazeze, si le`as zice "Ne vedem peste 7 zile" =)) 

Vizitator
Postat

Cu ce n-ai atacat-o ar fi mai usor. :)

Nu ai cu ce sa te mandresti, la propriu, revii la supt pula in scurt timp.

Esti mai presus? Pe forum ai loc sa te desfasurezi, altfel o tara intreaga pe langa Europa te recunoaste drept o tarfa pe strada...

Arfe? Pentru ce? 

Te-am taxat cand te luai ipocrit de tzatze, te taxez acum pentru ca esti o nesimtita care nu stie sa scrie... nu-i tin apararea Rozetei, dar are scuze, tu nu.

Tarfa cu arfe si atat.

Stai chill, esti doar inca o curva pe langa multe care au trecut pe aici.

Aia e bolnava, ala e bolnav, Corina e e si trfa tepara si bolnava increzuta. E mai presus, clar, cu mai multe defecte.

Pe tine aleg sa te ignor! O seara placuta ! :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Amsterdam...

Nu te-au arestat ăia mă, cu mecla aia?  :laugh2

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Pentru port ilegal de frumusete? Inca nu...

Eu sunt urata,dar tu esti seful meu!  :slap2

Vizitator
Postat

Luati un Tomi, va inveseleste ziua ! ;)

Postat

Eu sunt urata,dar tu esti seful meu!  :slap2

Asa se vede lipsa culturii... Gresesti pana si cele mai elementare expresii. 

Postat

Pentru port ilegal de frumusete? Inca nu...

:slap2

Eu nu aveam cheie la camera si idiotii au fost prea zgarciti sa`si activeze roaming`ul =)) Erau prea mult pt ei, 3 lire pe zi... Ma rog... Nu stiu daca ei ar fi avut tot 3 lire, ca nu au acelasi abonament cu ca mine.. Eu avand Red Value, am Euro`Traveler  deja activat si am acces la tot ce`mi ofera abonamentul, inclusiv serviciul de date, pentru doar 3 lire pe zi, in afara UK... Dar oricum, nu putea fii mult nici pentru ei. Gusterii... In Septembrie, cel mai tarziu, mai fac un drum, posibil cu o amica si`o fosta, care stau tot in UK si au zis ca vor sa mearga si ele in Amsterdam... Daca nu merg ele, tre` sa merg tot cu astia, ca nu se renteaza costul benzinei, de unul singur :P Dar i`as lasa unde vor ei sa se cazeze, si le`as zice "Ne vedem peste 7 zile" =))

,,,

Vizitator
Postat

Asa se vede lipsa culturii... Gresesti pana si cele mai elementare expresii. 

Unde am gresit? Gascane  :laugh2

Postat

Unde am gresit? Gascane  :laugh2

Cea mai apropiata, corecta, ar fi fost formularea "Oi fi eu urata, dar tu ma intreci". Asta, in caz ca vroiai sa exprimi o eventuala opinie persoanala, cum ca as fi mai urat ca tine. Ce ai exprimat tu, este o simpla auto`descriere si apoi stabilirea raportului de superior-subaltern dintre noi. Si nu in privinta aspectului. Dar si asta e gresit, pentru ca acel raport il ai cu morris, nu cu mine.

Vizitator
Postat

Cea mai apropiata, corecta, ar fi fost formularea "Oi fi eu urata, dar tu ma intreci". Asta, in caz ca vroiai sa exprimi o eventuala opinie persoanala, cum ca as fi mai urat ca tine. Ce ai exprimat tu, este o simpla auto`descriere si apoi stabilirea raportului de superior-subaltern dintre noi. Si nu in privinta aspectului. Dar si asta e gresit, pentru ca acel raport il ai cu morris, nu cu mine.

Ai adus in discutie o persoana care nu are nici o implicare aici si acum!  :slap2

Dupa tine toata lumea greseste numai tu esti perfect! 

Postat

Lasă-l! Lasă-l am zis!  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...