vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Ură mă? De ce ură? Nu vă mai supraestimați, e vorba doar de bătut pula de voi, terminaților! Ce ură am putea avea noi ( și nu mă refer la mine sau Corina, ci la tot forumul) pe un papagal cu față de oligofren, labagiu, cu creierii varză, cu 8 clase dar cu arfe-n cap ( vezi postarea unde am evidențiat semianalfabetismul) și o schizoidă răpănoasă, drogată și ... da, cu arfe și ea? Prostul nu e prost destul, până nu e și fudul. Cel mult milă, asta simțim. Nu stiu, ba, pulica, dar vad ca va agitati cam tare. Indiferent de ora, locatie, sau subiect. Se vede ca n`ai prea multa cultura, daca tu consideri astfel de actiuni, ca fiind rodul a altceva decat a acelui sentiment cu conotatie negativa, numit ura. Dar ce pula mea sa`i cer unui mosneag retardat? Si sa`ti mai zic un lucru, imbecilule. Voi, de cele mai multe ori, nici macar nu ni va adresati direct, ca sa poti spune ca "ne batem pula de voi", ci ne vorbiti intre voi. That`s the equivalent of gossip, you stupid fuck, even when done with the persons being talked about, present, as long as they`re not actually included in the conversation. Gossip, is birth by envy. Envy, most of the times is either the trigger, or consequence of said hate. Esti atat de prost, incat nici nu stii ce faci, sau de ce. Atata pui accentul pe alea 8 clase ale mele, dar iti sunt NET superior, especially from an intellectual POV. 1 3
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 LE: Nevermind... I won`t expose myself to another warn
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 8, 2016 spune-ne tot ce ai pe suflet vladizinho 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 spune-ne tot ce ai pe suflet vladizinhonu are suflet
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 8, 2016 nu are suflet I-ai cerut și nu ti-a dat !
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Deceule , dacă îl vezi pe labiş p'acolo , nu-l mai ierta , io dai direct 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Daca nu aveam suflet... Aceste discutii nu mai aveau loc
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Deceule , dacă îl vezi pe labiş p'acolo , nu-l mai ierta , io dai direct He can try...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Nu stiu, ba, pulica, dar vad ca va agitati cam tare. Indiferent de ora, locatie, sau subiect. Se vede ca n`ai prea multa cultura, daca tu consideri astfel de actiuni, ca fiind rodul a altceva decat a acelui sentiment cu conotatie negativa, numit ura. Dar ce pula mea sa`i cer unui mosneag retardat? Si sa`ti mai zic un lucru, imbecilule. Voi, de cele mai multe ori, nici macar nu ni va adresati direct, ca sa poti spune ca "ne batem pula de voi", ci ne vorbiti intre voi. That`s the equivalent of gossip, you stupid fuck, even when done with the persons being talked about, present, as long as they`re not actually included in the conversation. Gossip, is birth by envy. Envy, most of the times is either the trigger, or consequence of said hate. Esti atat de prost, incat nici nu stii ce faci, sau de ce. Atata pui accentul pe alea 8 clase ale mele, dar iti sunt NET superior, especially from an intellectual POV. Păi se vede că ai doar 8 clase, dă-te-n plm de lumpen! Tu și cu jegoasa asta de Rozeta pizdii ați împuțit forumul ăsta cu dejecțiile voastre și cu prostia & nebunia voastră. Un terminat ce și-a futut repede averea aia cât o fi fost, rămasă de la neamuri, fără școală, fără meserie, fără chef de muncă, care umblă creanga prin lume după expediente și o oligofrenă nespălată, cu ceva școală, care se visează domina fnanciară a pizdii, nefutută și creierii muci. Amândoi urâți ca dracu, amândoi plini de ifose, dar fără niciun suport, amândoi grețoși și "iubiți" de tot forumul, pe care l-ați invadat și infestat cu prezența voastră inutilă și fetidă. Numai buni de bătut pula de voi! 8 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 LE: Nevermind... I won`t expose myself to another warn indivizi ca astia nu trebuie bagati macar in seama. sictir directca despre taranca asta iar o ia gura pe dinainte cu mine si nu stie cu cine are de a face. crede ca daca zic odata ca fac ceva si apoi ma calmez isi permite sa inceapa sa se umfle pizda aia cat o minge de fotbal american cu mine. odata o binecuvantez cu ce am zis deja ca fac si sa o vad dupa aia. nu stie cu cine face ea de-a astea si de ce sunt capabila daca ma tot calci repetat pe coada. si nu ma refer la dat din gura. o fac vedeta judeteana la ea acolosha poze atat cu pizda cat si cu tot fataul ala naspet pe toate gardurilein locul ei as sta pe pizda aia muncita si arhi uzata locului si m-as lasa in paceodata ii ca niciodata.....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 8, 2016 taranco Alberto ce zice? vrei sa stai asezata frumos pe pizda ta sau vrei sa te asez eu? tu decizi
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 8, 2016 Păi se vede că ai doar 8 clase, dă-te-n plm de lumpen! De unde? Din faptul ca nu poti pricepe ceea ce spun? Faptul ca ai tu bagajul de cunostiinte limitat, nu inseamna ca celalalt e prost. Tu și cu jegoasa asta de Rozeta pizdii ați împuțit forumul ăsta cu dejecțiile voastre și cu prostia & nebunia voastră. Noi l`am infrumusetat. Cat despre prostia si nebunia noastra... Vezi ce am spus mai sus. Un terminat ce și-a futut repede averea aia cât o fi fost, rămasă de la neamuri, fără școală, fără meserie, fără chef de muncă, care umblă creanga prin lume după expediente. Aici te descrii singur? Nu de alta, dar eu am mai mentionat o data, ca banii mei nu provin din mosteniri. De muncit, muncesc. De umblat prin lume, eu umblu doar pentru recreere. Deci? o oligofrenă nespălată, cu ceva școală, care se visează domina fnanciară a pizdii, nefutută și creierii muci. Din moment ce nu o cunosti, nu stiu cum poti face aceste afirmatii despre ea. Stii cumva cata scoala are? Ai vazut tu diplomele, sau absenta acestora? Ai vazut tu ce, cum si cat face, ca sa stii daca doar se viseaza domina financiara? O urmaresti sa vezi daca are parte de sex sau nu? Amândoi urâți ca dracu, amândoi plini de ifose, dar fără niciun suport, amândoi grețoși și "iubiți" de tot forumul, pe care l-ați invadat și infestat cu prezența voastră inutilă și fetidă. Urati ca dracu, dar totusi, eu unul, am mai mult succes decat tine. Si sunt sigur ca nici ea nu are probleme.Fara nici un suport? Tocmai asta`i faza. Baza exista. Tu, insa, refuzi s`o admiti, pentru ca ar insemna sa recunosti ca esti prost de bubui. Mi se pare si normal sa fim "iubiti" de tot forumul, din moment ce ne e atat de usor sa va dam peste nas si sa va scoatem din sarite.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 De unde? Din faptul ca nu poti pricepe ceea ce spun? Faptul ca ai tu bagajul de cunostiinte limitat, nu inseamna ca celalalt e prost. Noi l`am infrumusetat. Cat despre prostia si nebunia noastra... Vezi ce am spus mai sus. Aici te descrii singur? Nu de alta, dar eu am mai mentionat o data, ca banii mei nu provin din mosteniri. De muncit, muncesc. De umblat prin lume, eu umblu doar pentru recreere. Deci? Din moment ce nu o cunosti, nu stiu cum poti face aceste afirmatii despre ea. Stii cumva cata scoala are? Ai vazut tu diplomele, sau absenta acestora? Ai vazut tu ce, cum si cat face, ca sa stii daca doar se viseaza domina financiara? O urmaresti sa vezi daca are parte de sex sau nu? Urati ca dracu, dar totusi, eu unul, am mai mult succes decat tine. Si sunt sigur ca nici ea nu are probleme.Fara nici un suport? Tocmai asta`i faza. Baza exista. Tu, insa, refuzi s`o admiti, pentru ca ar insemna sa recunosti ca esti prost de bubui. Mi se pare si normal sa fim "iubiti" de tot forumul, din moment ce ne e atat de usor sa va dam peste nas si sa va scoatem din sarite.
miskin in miari texas Reputație: 7 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Tin sa anunt participantii de pe acest topic ca, in conformitate cu dorinta acerba a piconului de a avea statut si drepturi egale cu ale curvelor, aici ma refer la @randunica si @siana, regulamentul va stipula in viitor ca orice NESIMTIRE CRASA la adresa pitziconului se sanctioneaza cu ban. Plus oprobriul intregii comunitati forumistice, ba!!!!
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 9, 2016 Gossip, is birth by envy. In 99% din cazuri ma feresc de Grammar-nazisme, dar daca tot insisti atat sa scrii in engleza, aia de mai sus cam da cu rest. Eventual "gossip is born from / out of envy" sau "envy is what gives birth to said gossip", in context... sau in cel mai rau caz "gossip is given birth to, by envy"... da' na, o sa ma acuze Miskin si Rinan ca ma leg de forma in locul fondului, asa ca ma duc sa-mi fac cafeaua In alta ordine de idei, Miskine welcome back. Vad ca si tu esti on & off ca si mine, hai in pana mea sa ne sincronizam cumva, ca iar o sa ne suspecteze colegii ca suntem una si-aceeasi persoana... 5
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 9, 2016 Tin sa anunt participantii de pe acest topic ca, in conformitate cu dorinta acerba a piconului de a avea statut si drepturi egale cu ale curvelor, aici ma refer la @randunica si @siana, regulamentul va stipula in viitor ca orice NESIMTIRE CRASA la adresa pitziconului se sanctioneaza cu ban. Plus oprobriul intregii comunitati forumistice, ba!!!! Ceai supt?
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 9, 2016 Miskin..., ala de ieri-alaltaieri care a postat poze cu mancarea pe topicul dedicat erai tot tu sau a incercat cineva sa-ti pateze imaginea cu sos scarbos si viermusi? Intreb pentru ca am unele indoieli, nu-l banuiesc pe TheCat. Stima 2
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 9, 2016 Miskin..., ala de ieri-alaltaieri care a postat poze cu mancarea pe topicul dedicat erai tot tu sau a incercat cineva sa-ti pateze imaginea cu sos scarbos si viermusi? Intreb pentru ca am unele indoieli, nu-l banuiesc pe TheCat. Stima Io am cam lipsit in ultimele zile, nici macar nu stiu despre ce post e vorba... si, din cate vad ca zici, deduc ca probabil nici n-as vrea sa stiu
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 9, 2016 Io am cam lipsit in ultimele zile, nici macar nu stiu despre ce post e vorba... si, din cate vad ca zici, deduc ca probabil nici n-as vrea sa stiu Banuiam, de aia nici n-am pus link, nu stiam daca ti-ai terminat cafeaua. 1
weigookin aka miskin Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 Miskin..., ala de ieri-alaltaieri care a postat poze cu mancarea pe topicul dedicat erai tot tu sau a incercat cineva sa-ti pateze imaginea cu sos scarbos si viermusi? Intreb pentru ca am unele indoieli, nu-l banuiesc pe TheCat.Stima Cu sarmale, fasole frecata si mititei, nu am poze, pentru ca sunt atat de singur si nici nu ma pricep la gatit.Ba kimchi... Io am cam lipsit in ultimele zile, nici macar nu stiu despre ce post e vorba... si, din cate vad ca zici, deduc ca probabil nici n-as vrea sa stiu Nimic, ba, doar cotzcarii astia mor de invidie ca am mancat orez cu staruri K-pop.
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 9, 2016 Io am cam lipsit in ultimele zile, nici macar nu stiu despre ce post e vorba... si, din cate vad ca zici, deduc ca probabil nici n-as vrea sa stiu Cine se scuză se acuză... 1 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2016 Voi ce plm vreti, invidiosilor? Va roade ca singurele voastre discutii pot fi despre sex(si ala mediocru) si fasole, respectiv ura comuna ce ne`o purtati? Da`va`n plm de terminati...Nu e frumos sa te legi de defectele fizice pe care le are cineva, dar cand ai o fata de lake fiert in pisat, chiar n-ar trebui sa te bagi in polemici.Mai si postezi poze cu tine, deci sigur ceva probleme la mansarda sunt prezente. E bine sa ai incredere in tine, dar nici simtul realitatii nu trebuie sa lipseasca.Iar de Rozeta - ce s-ar mai putea spune? Aia nu se mai face bine niciodata. Norocul ei ca nu i-a dat pisicuts ban, altfel ajungea sa se plimbe goala pe vreun bulevard, cu niste capete de pisica atarnate de brau, ca-n Predator. 8 8
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 9, 2016 imi urasc noua cutie de cafea, e prea cremoasa bleach. am ajuns sa beau cafea cu spume trebuie sa cumpar alta
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 9, 2016 In 99% din cazuri ma feresc de Grammar-nazisme, dar daca tot insisti atat sa scrii in engleza, aia de mai sus cam da cu rest. Eventual "gossip is born from / out of envy" sau "envy is what gives birth to said gossip", in context... sau in cel mai rau caz "gossip is given birth to, by envy"... da' na, o sa ma acuze Miskin si Rinan ca ma leg de forma in locul fondului, asa ca ma duc sa-mi fac cafeaua ..Actually, if you'd do your research, before attempting to be a grammar nazi, you wouldn't have given this reply. Birth can be used as a verb, not just a noun, although that usage is uncommon.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum