rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 9, 2016 update pt fanieu si Pisicuts se pare ca deocamdata interactionam fara porcisme,dar inca trebuie sa il amenint doar putin ca daca nu e cooperant si mai cald fac scandal. Dar il amenint pasnic si vesel. cu multe emoticoane de zambete sa stie ca-s calma si glumeata
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 9, 2016 sa gatim zicdeci maneaua asta ma face sa crap de ras
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2016 Postat Aprilie 9, 2016 update pt fanieu si Pisicuts se pare ca deocamdata interactionam fara porcisme,dar inca trebuie sa il amenint doar putin ca daca nu e cooperant si mai cald fac scandal. Dar il amenint pasnic si vesel. cu multe emoticoane de zambete sa stie ca-s calma si glumeata Pisicuts, ce i-ai face lui Ariel daca ar fi in fata ta, dezbracata si intoarsa cu spatele spre tine ? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 9, 2016 N-ar întoarce-o cu fața, cumva ?
thecat Reputație: 10279 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Aprilie 9, 2016 Birth can be used as a verb, not just a noun Cre' ca doar la participiu si nicidecum in contextul de care era vorba, dar fie cum zici tu; n-am chef de cearta sambata si, oricum, n-are rost, ca stiu ca tu ai inventat si engleza... Pisicuts, ce i-ai face lui Ariel daca ar fi in fata ta, dezbracata si intoarsa cu spatele spre tine ? No, no, scrii complet haotic si ne-inteligibil! Cum vrei sa priceapa? Virgule la locul lor, cratime, semnul intrebarii... haos total.Tocmai un membru cu experienta ta sa uite forumarea corecta: pisicuts ce iai face lu roz daca ar fi in fata ta dezbracata si intoarsa cu spatele spre tine 2
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 9, 2016 Actually, if you'd do your research, before attempting to be a grammar nazi, you wouldn't have given this reply. Birth can be used as a verb, not just a noun, although that usage is uncommon.* Actually, if you did your research... 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 9, 2016 * Actually, if you did your research... De unde apareti, ba? "conditional presentI'd doyou'd dohe'd/she'd/it would dowe'd doyou'd dothey'd do"
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Postat Aprilie 10, 2016 De unde apareti, ba? "conditional presentI'd doyou'd dohe'd/she'd/it would dowe'd doyou'd dothey'd do" Culca-te ba!!1 Ce cauti sa imi vizualizezi profilul?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 acu v-ati apucat de conjugari,nah poftim ce preocupari ilustre
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Aprilie 10, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Aprilie 10, 2016 De unde apareti, ba? "conditional presentI'd doyou'd dohe'd/she'd/it would dowe'd doyou'd dothey'd do"Daca nu te adresai cu "bă", poate m-as fi obosit sa-ti explic. 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Aprilie 10, 2016 Culca-te ba!!1 Ce cauti sa imi vizualizezi profilul? Nu ma culc, bă, ca'n 40 de minute tre' sa plec.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 10, 2016 Păi pleacă bă și nu te mai întoarce! 6 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 unde-i tati bobo?! pssss,psss,pss meow !?am ratacit felinul
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 10, 2016 unde-i tati bobo?! pssss,psss,pss meow !?am ratacit felinul Adu-i un șoarece drept momeală.http://ampress.ro/wp-content/uploads/2014/10/tom-jerry-11_web1.jpg
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 Adu-i un șoarece drept momeală. il alaptez
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Postat Aprilie 10, 2016 il alaptezAdevarul este ca ai si tzatze sa l alaptezi. Tot mai repede il atragi cu ANALUL. Parerea mea.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 Adevarul este ca aibsi tzatze sa l alaptezi. Tot mai repede il atragi cu ANALUL. Parerea mea.am 95 cm in bust e deja mult fata de restu 61 -91 plus ca la sani ma ingras cel mai tare.daca chiar atat de mult lapte ma ingras asta e. in liceu de ex aveam vreo 4kg in plus cu 104 cm in bust parca. dupa am slabit natural si m-am mentinut asa fara sa fac ceva special.el tre sa invete ca femeile is femei,vacile vaci. si termina te rog cu anal si de astea.e a doua oara cand iti spun.dupa daca nu mai rasp eu niciodata tot eu sunt al drq. ce fac in sex,ce imi place, ce nu nu va priveste si cat timp sexualitatea mea nu este comercializata pe forum nu va permiteti sa glumiti asa cu mine.lasati glumele lui pisicuts, in mod evident el isi permite mai multe cu mine si eu cu el.in rest sunteti nesimtiti in masa sa credeti ca puteti glumi la fel.dezgustatori oameni
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Postat Aprilie 10, 2016 Ai mancat ceva azi ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 add item ignore list.anuntati odata toti organizat. m-am saturat sa clickuiesc pt fiecare necioclip si taranoi.mai bine va adaug in bulk toti odata.si asa lista mea de ignore arata ca o ferma cu tot soiul de dobitoace....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 Ai mancat ceva azi ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 Ai mancat ceva azi ?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2016 Postat Aprilie 10, 2016 Ia cu paine ca iti cade greu 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 10, 2016 Bogată listă mai ai ! Ești sigură că ai făcut cele mai bune alegeri ? Aici e un paradox: tu esti f. activa pe forum , dar ai o multime de oameni la ignore- de fapt tu monologhezi, nu discuți cu oamenii, cine nu e de acord cu tine ii intorci spatele. Oare o fi bine ce faci ? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 Bogată listă mai ai ! Ești sigură că ai făcut cele mai bune alegeri ? Aici e un paradox: tu esti f. activa pe forum , dar ai o multime de oameni la ignore- de fapt tu monologhezi, nu discuți cu oamenii, cine nu e de acord cu tine ii intorci spatele. Oare o fi bine ce faci ?e excelent ce fac si categoric as alege oricand un monolog,decat interactiuni cu persoane necivilizate. supraestimezi ca toti de altfel importanta ce i-o dau acestui forum. intai era o chestie de amuzament alternativ cu munca, apoi am prins gustul,apoi a fost day,acum pisicuts. innultima vreme cand era cu certuri mai mult nu am intrat cu zilele decat am stat. eu ma atasez de persoane,nu de locuri. asa e firea mea,nu ma atasez de obiecte,nici de locuri.f greu m-am atasat de propria casa si e a mea si numai a mea dinaintea mutarii. pe spatii fizice ori forumistice,nu dau o moneda.si daca m-as simti de exemplu in viitor atat de indepartata de Pisic incat sa nu simt macar prietenie probabil nu as intra cu lunile.am si gresit evident.si anume,am gresit cand le-am raspuns cu aceeasi moneda sau mai urat,in loc sa ii zbor fara macar un raspuns din prima
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 10, 2016 nu e vb cand cineva nu e de acord cu mine,ci modul de exprimare.e vorbade e vorba de lipsa de educatie si bun simt,lucruri care ma scot din elementul meu si ma fac sa reactionez eu insami nenatural.eu cu asa ceva nu vreau sa am de a face nici macar pe net.e simplu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum