Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Am inteles.

..sugi pwla  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

Am inteles.

..sugi pwla  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

aha

Vizitator
Postat

Mami ce chiloti tanga t-ai luat

dar de nunta  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Motane, baneaz o pe Rozkendra ca si omoara asta parintii si te baga astia la complicitate, ceva...or sa z8ca ca d8n cauza ta... da i o pauza ...mare...

• Like 1
Postat

si n7umai tufa de mama imi poate da palpitatiile astea.... am nevoie de un ekg.nu am lesinat in viata mea,astazi de 3 ori datorita lu madam.dar a auzit tata cu ma-sa cu tot si pt ea...cred ca voi da urmare spitalizarii de luna trecuta.nu de alta dar calc apasat pe gat orice.chiar sunt enervata.si mai grav resimt oboseala.si mi-e ca daca aud o sg silaba de la mama ii frang gatu'.si asa e doar f frumoasa si proasta

• Like 1
Postat

Motane, baneaz o pe Rozkendra ca si omoara asta parintii si te baga astia la complicitate, ceva...or sa z8ca ca d8n cauza ta... da i o pauza ...mare...

ma pis si pe ma-ta nu e pb....sunt suficient de hidratata

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

si n7umai tufa de mama imi poate da palpitatiile astea.... am nevoie de un ekg.nu am lesinat in viata mea,astazi de 3 ori datorita lu madam.dar a auzit tata cu ma-sa cu tot si pt ea...cred ca voi da urmare spitalizarii de luna trecuta.nu de alta dar calc apasat pe gat orice.chiar sunt enervata.si mai grav resimt oboseala.si mi-e ca daca aud o sg silaba de la mama ii frang gatu'.si asa e doar f frumoasa si proasta

ma pis si pe ma-ta nu e pb....sunt suficient de hidratata

:slap2

Postat

evident am o mama cretina.ma freaca oricat o iubesc pana crapa inima in mine,si dupa ce imi balacaresc tatal sa isi tina sotia in frau ....frumoasa cretina se simte vinovata si ma freaca tardiv si mai tare,cu telefoane,explicatii bla bla in pl mea

Postat

am terminat si balciu asta.pe scurt am urlat.eu nuvridic tonul niciodata,de fapt sunetele ascutite imi dau migrene.dar femeia asta a meritat intru totul,am suportat cu stoicism sa urle ea la mine repetat,in ture de ieri dupa masa.

si cu toate isteriile cand eu urlu fizic inca toti tac.

prea bine acum ma lasa in pace cum voiam,plange si se plange laa neamuri ca-s cruda,rea si am devenit nesimtita....macar ma lasa in pace cum voiam ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...