Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Face rost de alte fete  :P !

In pozele alea aveam 16 ani,poze cu mine la varsta actuala nu exista nicaieri,eu am renuntat la fb !

Dar de unde pula mea are ea poze cu tine la 16 ani?

PESEU...Erai bună la 16 ani. Îți incepuseși viața senzuală? :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dar de unde pula mea are ea poze cu tine la 16 ani?

PESEU...Erai bună la 16 ani. Îți incepuseși viața senzuală? :laugh2

Eram buna pe dreacu...:(
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Eram buna pe dreacu... :(

tot asa ai ramas

• Oras:worldwide
Postat

rozkendra moare de necaz pe corina ca ea e frumoasa si are sani mari. Din pacate invidia nu iti da calitatile astea doua :))

Doamne fereste eu cred ca te-ai lovit la cap si ai sechele.probabil ca dupa gusturile tale o fi frumoasa.... adevarul e ca saraca fata e tare uratica la chip...frumusetea si inteligenta nu-s deloc atuurile ei..atat de uratica incat e total gresit sa o expui asa cum am facut-o eu,drept pt care ii ofer scz dupa ce mi-a trimis si pm si am decis ca suntem chit.

daca o judec ca e uratica,vadit de la tara se vede si fizic si in apucaturi si prostuta nu e ca si cum castig eu ceva sau sunt eu mai frumoasa,mai desteapta.\

recunosc ca am fost rea in cazul ei pt ca dupa ce i-am zis sa stea in banca ei ca altfel o potolesc eu cam a stat.....

iti cer scuze deci Corina

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fă jegoaso, îți dai seama ce ai făcut? Când ți-a pus ăla pozele cu mufa, ai făcut ca toți dracii. Și ai avut dreptate! Și mai mulți au sărit în apărarea ta. Acuma, tu ce ai făcut? Și nu mă refer doar la pozele postate aici. Crezi că nu ne-am prins cine te-a ajutat? Cine a mai anunțat famiile, FB etc.? Ar trebui să fii banată pe IP și dacă te loghezi de pe altul, să fii banată imediat cum motanul își dă seama că ești tu. La fel și ăla. 

Dispari, jeg uman ce ești? Crezi că dacă ți-ai oferit scuzele ( ce formulă elegantă!) ai rezolvat problema?

Postat

Fă jegoaso, îți dai seama ce ai făcut? Când ți-a pus ăla pozele cu mufa, ai făcut ca toți dracii. Și ai avut dreptate! Și mai mulți au sărit în apărarea ta. Acuma, tu ce ai făcut? Și nu mă refer doar la pozele postate aici. Crezi că nu ne-am prins cine te-a ajutat? Cine a mai anunțat famiile, FB etc.? Ar trebui să fii banată pe IP și dacă te loghezi de pe altul, să fii banată imediat cum motanul își dă seama că ești tu. La fel și ăla. 

Dispari, jeg uman ce ești? Crezi că dacă ți-ai oferit scuzele ( ce formulă elegantă!) ai rezolvat problema?

stai asezat ca fatuca asta a contribuit la scandalul ala.ea insasi a postat foto ce e drept cu fata blurata.dar se bucura si se distra maxim atunci.cand te bucuri de raul altuia s-ar putea sa il simti pe pielea ta

Postat

oricum se potolise in ult vreme si nu mai vb urat la adresa mea cum facea ea peste tot pe unde apuca.chiar nu inteleg ce mi-a casunat pe ea fix acum.altadata as fi avut motive.....

Postat

Du-te fă în pula mea de nesimțită! Ești nebună de legat, cretino! 

• Like 7
  • Minus 2
Postat

mda probabil merit asa limbaj.ea e mica si cam imatura spre inconstienta. eu ar fi trebuit sa stiu mai bine la varsta mea decat sa am iesiri din astea iresponsabile..cand eram mai mica eram razbunatoare si le faceam si urat,de cativa ani chiar nu-mi sta in fire

cat despre ban loool u must be kidding me.sa ma baneze :laugh2

crezi ca-s picon sa crap daca nu intru pe forum o zi si sa comentez PESTE TOT,prefacandu-ma ca nu-mi pasa si ca-s in trecere

helloooo?!pot sa nu intru cu zilele fara curiozitatea de a arunca macar o privire nelogata.

mos penibil si dement.ramolitule care te bagi intre femei iarasi si iti vari nasu in dosul lor.ipocrit zevzec ce esti

Postat

Știi care e norocul tău? Că ești prea dusă cu pluta și nu și-a pus nimeni mintea cu tine! Continuă tu așa și s-o găsi unul să ți-o facă, să n-ai aer! Notează că mereu am reacționat la faze din astea ca asta pe care ai făcut-o  tu, inclusiv când tu ai fost victima! E mizerabil!

Postat

Știi care e norocul tău? Că ești prea dusă cu pluta și nu și-a pus nimeni mintea cu tine! Continuă tu așa și s-o găsi unul să ți-o facă, să n-ai aer! Notează că mereu am reacționat la faze din astea ca asta pe care ai făcut-o  tu, inclusiv când tu ai fost victima! E mizerabil!

mizerie esti tu.marsh si nu-mi mai respira aerul degeaba.te vari ca prostea in curu femeilor japita batucita ,apoi victimizezi si te dai cu curu de pamant.marsh si plange-te la pisicuts daca nu-ti convine ceva,eu nu te aud.pe buna dreptate te face miskin fariseu,fake-ule

macar eu mereu mi-am asumat greselile,tu victimizezi si te plangi mereu ca o pizda oparita

Postat

Roz, o poza face cat 1000 de cuvinte, pune o poza cu Picon! :laugh2

potoleste-te ca nu imi arde de glume pe subiectu asta.acu te-ai gasit sa fii zurliu

ce pana mea sa pozezi la ala e cu un crac in groapa si cu celalalt se zvarcoleste in discutii de fete tinere cu apucaturi imature.macar drq noi nu avem nici 30 cand le comitem,mortu viu ce scuza are cand e nataflet si imatur

Vizitator
Postat

Roz, o poza face cat 1000 de cuvinte, pune o poza cu Picon! :

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

fara violENTA....:))))

• Like 1
  • Minus 8
Postat

in nenumaratele conflite sau discutii ale lui picon nu stiu cum se face,dar are mereu dreptate cand nu este cineva de acord cu el.vreau sa vad si eu macar un caz anume,oriunde,oricand, in care picon isi recunoaste o greseala,o hiba.desigur el fiind prea perfect nu greseste niciodata si are intotdeauna dreptate in suprematia lui,pisa-m-as pe fata lui de bovina

Vizitator
Postat

Roz, o poza face cat 1000 de cuvinte, pune o poza cu Picon! :laugh2

Sa ii multumesti lu @afriq din partea mea ! :)

Vizitator
Postat

N-ai curaj! :P

Pune-o pe PM mai intai sa vad daca e a mea, sa nu te faci de ras.

Adevarul e ca numai pozele mai pot salva traficul in continua scadere.

De unde sa am eu poza cu tine? te tachinam si eu...
Postat

fara violENTA.... :))))

zici? chiar a reusit asta sa ma enerveze cu ipocrizia si latratul lui.

Doamne iarta-ma,dar daca ar fi in fata mea ce fara violenta.L-as bate cu Biblia in cap pana i-ar intra fortat sinceritatea

Postat

Hello!!!!

Taranca asta, corina, tin minte ca un user a postat mai demult niste poze cu ea din Libertatea? Cum a fost tirajul in acea zi?

Ce poze a postat RozKendra? Unele care sa-i faca favoare sau tot alea vechi?

:)

Cât despre fariseismul lui nea caisa, cand l-am ars cu @hbeomte si am postat o poza a unui nefericit, el crezand ca sunt eu, a tacut malc si, probabil, a ras in spatele monitorului, ca un adevarat nemuritor electronic, neavand excese d-astea.

Daca ai poze RozKendra cu taranca aia, eu zic sa le pui la intrare pe OTP ori le trimiti la primaria din satul natal sa vada lelitele din sat ce departe a ajuns fatuca.

Postat

Tontul asta de pisicuts a sters topicele cu linkul de la info,mi-a umblat in profil sa-mi stearga semnatura si a omis sa stearga linkul concurentei fix pe topicul cu reclama oficiala a forumului.bleg mai e :laugh2  :laugh2

Postat

Visul umed al lui Picon e sa apara semnatura sarmalagiului.Orice "nesimțire crasa" la adresa lui trebuie sanctionata.

E tragicomic.Comicul consta in postarile lui explicative, in care se smiorcaieste, care are putea fi considerate troleala de calitate.Tragic este faptul ca deshidratatul nu e trol.

Asa ca se poate injura, pentru ca cine da mai mult de 2 bani pe doua otrepe bolsevice si progenitura lor?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...