rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 28, 2016 Visul umed al lui Picon e sa apara semnatura sarmalagiului.Orice "nesimțire crasa" la adresa lui trebuie sanctionata. E tragicomic.Comicul consta in postarile lui explicative, in care se smiorcaieste, care are putea fi considerate troleala de calitate.Tragic este faptul ca deshidratatul nu e trol. Asa ca se poate injura, pentru ca cine da mai mult de 2 bani pe doua otrepe bolsevice si progenitura lor?eu chiar nu glumesc si imi doresc f mult sa vad un singur caz in care picon admite ca nu are dreptate.
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 28, 2016 Iar mă puneţi să beau bere în timpul serviciului.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Iar mă puneţi să beau bere în timpul serviciului.Bea si tu bere cu ghimbir, ca n'are alcool !
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 28, 2016 Bea si tu bere cu ghimbir, ca n'are alcool ! Dacă zici tu că merită aş putea încerca. Oricum viaţa omului e un şir de premiere. Numai săptămâna trecută am avut parte de câteva...
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 eu chiar nu glumesc si imi doresc f mult sa vad un singur caz in care picon admite ca nu are dreptate.Se teme ca am sa-mi bat joc de el. Daca admite ca a greșit, am sa zic ca e dependent de imaginea de pe forum.Daca nu vrea sa admita, pentru a nu da apa la moara celor care isi bat joc de el ca ar fi dependent de forum, demonstreaza tocmai contrariul. Bietul mosneag. Nici nu mai trebuie sa raspunda, pentru ca stiu ce va scrie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Dacă zici tu că merită aş putea încerca. Oricum viaţa omului e un şir de premiere. Numai săptămâna trecută am avut parte de câteva...Iti spun sigur ca o sa-ti placa ! Uite incearca asta (parca am vazut si pe la Carrefour): http://www.daciccool.ro/images/stories/Dacicool/Alimentatie_sanatoasa_produse/SanoVita/Bere_ghimbir/bere%20de%20ghimbir.jpg 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 28, 2016 Iti spun sigur ca o sa-ti placa ! Uite incearca asta (parca am vazut si pe la Carrefour): http://www.daciccool.ro/images/stories/Dacicool/Alimentatie_sanatoasa_produse/SanoVita/Bere_ghimbir/bere%20de%20ghimbir.jpg Mulţumesc mult pentru sugestie ! O voi încerca.
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Ba...voi astia doi lachei...sunteti cu spartul grevelor?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 28, 2016 Se teme ca am sa-mi bat joc de el.Daca admite ca a greșit, am sa zic ca e dependent de imaginea de pe forum.Daca nu vrea sa admita, pentru a nu da apa la moara celor care isi bat joc de el ca ar fi dependent de forum, demonstreaza tocmai contrariul. Bietul mosneag. Nici nu mai trebuie sa raspunda, pentru ca stiu ce va scrie. eu nu ma refeream mah la tine,ca nu esti usa de biserica ori tocmai exemplar in conduita. ma refer la oricare divergenta avuta,mai mult sau mai putin politicoasa,prea putin importa in care admite ca a gresit....tine de maturitate sa admiti o greseala ca sa nu spun de educatie.povestea cu pozele e neplacuta si sper ca a fost o lectie si pt mine si pt ea.ea a vazut ca nu e bine sa te bucuri si sa contribui la raul altuia ca se poate sa patesti la fel,eu ca nu am reusit pana la varsta asta disciplina,autocontrol si mi-am amintit ceva de mult uitat anume ca-s f distructiva cand ma razbun si nimeni nu are voie sa faca atat rau,de parca lucreaza diavolul prin el/ea.cum spuneam tine de educatie.de cand eram mica am fost invatata sa-mi asum orice greseala daca sparg ceva de ex,desi aveam multi copii invitati si puteam face pe proasta,sa admit ca eu am spart din neatentie.in niciun caz nu ca asta sa fiu pricinoasa cu celalalt,sa arunc matza moarta-n curtea lui
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2016 Bombo! Deci...Rozeto, nu mai devia discuția. Ai comis-o, nu a fost o greșeală ci premeditat. În rest,tot o jegoasa rămâi, nu doar ca igienă. Nu m-am băgat tâmpito în cearta dintre pizde, am reacționat la fel inclusiv când au fost bărbați cu poze sau detalii private puse pe forum! E chestie de principiu.Pentru kinuitu: mă Boulevard, tu de ce ai ripostat pozele? Hai că Rozeta e pizda tânăra și proastă, dar tu ar trebui să fii un om matur. Iar cu chestia cu hbeonte...prostule, am verificat imediat și am dat de site-ul clubului ăla! Am bănuit imediat că ești tu! Am purtat dialogul ăla cu tine ca să te verific, ia recitește-lȘi pentru amândoi distrușii:când am greșit am recunoscut și dacă a fost cazul, mi-am prezentat scuzele. Nu prea greșesc pentru că nici nu mă arunc aiurea și nici nu comit infamiei ca voi.Remarcați dragi useri, alianța dintre ăștia doi! Doi distruși, doi demenți buni de internat la balamuc!
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 28, 2016 eu nu ma refeream mah la tine,ca nu esti usa de biserica ori tocmai exemplar in conduita. ma refer la oricare divergenta avuta,mai mult sau mai putin politicoasa,prea putin importa in care admite ca a gresit....tine de maturitate sa admiti o greseala ca sa nu spun de educatie.povestea cu pozele e neplacuta si sper ca a fost o lectie si pt mine si pt ea.ea a vazut ca nu e bine sa te bucuri si sa contribui la raul altuia ca se poate sa patesti la fel,eu ca nu am reusit pana la varsta asta disciplina,autocontrol si mi-am amintit ceva de mult uitat anume ca-s f distructiva cand ma razbun si nimeni nu are voie sa faca atat rau,de parca lucreaza diavolul prin el/ea.cum spuneam tine de educatie.de cand eram mica am fost invatata sa-mi asum orice greseala daca sparg ceva de ex,desi aveam multi copii invitati si puteam face pe proasta,sa admit ca eu am spart din neatentie.in niciun caz nu ca asta sa fiu pricinoasa cu celalalt,sa arunc matza moarta-n curtea luiusa de moschee
l y n x Reputație: 1615 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Aprilie 28, 2016 Bombo! Deci...Rozeto, nu mai devia discuția. Ai comis-o, nu a fost o greșeală ci premeditat. În rest,tot o jegoasa rămâi, nu doar ca igienă. Nu m-am băgat tâmpito în cearta dintre pizde, am reacționat la fel inclusiv când au fost bărbați cu poze sau detalii private puse pe forum! E chestie de principiu.Pentru kinuitu: mă Boulevard, tu de ce ai ripostat pozele? Hai că Rozeta e pizda tânăra și proastă, dar tu ar trebui să fii un om matur. Iar cu chestia cu hbeonte...prostule, am verificat imediat și am dat de site-ul clubului ăla! Am bănuit imediat că ești tu! Am purtat dialogul ăla cu tine ca să te verific, ia recitește-lȘi pentru amândoi distrușii:când am greșit am recunoscut și dacă a fost cazul, mi-am prezentat scuzele. Nu prea greșesc pentru că nici nu mă arunc aiurea și nici nu comit infamiei ca voi.Remarcați dragi useri, alianța dintre ăștia doi! Doi distruși, doi demenți buni de internat la balamuc!ce copchii frumosi ar avea impreuna
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Pentru kinuitu: mă Boulevard, tu de ce ai ripostat pozele? Hai că Rozeta e pizda tânăra și proastă, dar tu ar trebui să fii un om matur. Iar cu chestia cu hbeonte...prostule, am verificat imediat și am dat de site-ul clubului ăla! Am bănuit imediat că ești tu! Am purtat dialogul ăla cu tine ca să te verific, ia recitește-lȘi pentru amândoi distrușii:când am greșit am recunoscut și dacă a fost cazul, mi-am prezentat scuzele. Nu prea greșesc pentru că nici nu mă arunc aiurea și nici nu comit infamiei ca voi.Remarcați dragi useri, alianța dintre ăștia doi! Doi distruși, doi demenți buni de internat la balamuc!Ce am facut? Picon at its best: smiorcaieli, aliante ( nebun mai ești, tu chiar iti inchipui ca cineva are ceva cu tine ca persoana), infamii Ai luat galusca, ca altfel nu glumeai tu cu un aer superior cum ca as avea camasa de tractorist (Hahahaha ) Iar te-ai enervat.Ai uitat sa pui emoticons.
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Ce e aia " a riposta" ?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 28, 2016 Hai că ești prost, nu doar distrus! Am vrut să văd dacă pui botu, dar ai fost vigilent.
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Pozele se riposteaza sau reposteaza? Ori s-a câcat pe el picon si scoate sabia.....En garde!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 28, 2016 Bombo! Deci...Rozeto, nu mai devia discuția. Ai comis-o, nu a fost o greșeală ci premeditat. În rest,tot o jegoasa rămâi, nu doar ca igienă. Nu m-am băgat tâmpito în cearta dintre pizde, am reacționat la fel inclusiv când au fost bărbați cu poze sau detalii private puse pe forum! E chestie de principiu.Pentru kinuitu: mă Boulevard, tu de ce ai ripostat pozele? Hai că Rozeta e pizda tânăra și proastă, dar tu ar trebui să fii un om matur. Iar cu chestia cu hbeonte...prostule, am verificat imediat și am dat de site-ul clubului ăla! Am bănuit imediat că ești tu! Am purtat dialogul ăla cu tine ca să te verific, ia recitește-lȘi pentru amândoi distrușii:când am greșit am recunoscut și dacă a fost cazul, mi-am prezentat scuzele. Nu prea greșesc pentru că nici nu mă arunc aiurea și nici nu comit infamiei ca voi.Remarcați dragi useri, alianța dintre ăștia doi! Doi distruși, doi demenți buni de internat la balamuc!cretinule si papitoiule ce alianta visezi?tot eu am tulburari paranoia ce esti? nu ai citit clov ce esti ca tocmai i-am zis ca nu are el insusi un comportament potrivit?vii cu muia aia mare sa latri la mine paiato,vede-te-as cu dintii rupti.distrus esti tu de la fatare,ma-ta saraca nu are vina ca ai plonjat din pizda in cap la nastere.auzi la retardel alianta handi tu nu ai obs ca de cand am cont nu m-am 'aliat' cu nimeni,detestand turmele de oi proaste ca tine si am criticat constant haitele d p forumtempula de cocostarc ofilit
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 28, 2016 ce copchii frumosi ar avea impreunae prea paros si are si o personalitate de tip A.e dezastru cand combini 2 A-uri
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Inca un pic si da in foc fasolea.
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Scos din habitat, adica din tramvai unde beneficiaza de mila celorlalti pasageri, bietul picon se transforma precum Melissandre in ultimul episod din Game of Thrones. Trist, ca doar varsta sa impuna respect si nu persoana.
miskin in tranzit Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 Ready for boarding! Ce dimineata fructoasa.A scapat usor dependentu'.
Administrator pisicuts Reputație: 114452 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 28, 2016 eu nu ma refeream mah la tine,ca nu esti usa de biserica ori tocmai exemplar in conduita. ma refer la oricare divergenta avuta,mai mult sau mai putin politicoasa,prea putin importa in care admite ca a gresit....tine de maturitate sa admiti o greseala ca sa nu spun de educatie.povestea cu pozele e neplacuta si sper ca a fost o lectie si pt mine si pt ea.ea a vazut ca nu e bine sa te bucuri si sa contribui la raul altuia ca se poate sa patesti la fel,eu ca nu am reusit pana la varsta asta disciplina,autocontrol si mi-am amintit ceva de mult uitat anume ca-s f distructiva cand ma razbun si nimeni nu are voie sa faca atat rau,de parca lucreaza diavolul prin el/ea.cum spuneam tine de educatie.de cand eram mica am fost invatata sa-mi asum orice greseala daca sparg ceva de ex,desi aveam multi copii invitati si puteam face pe proasta,sa admit ca eu am spart din neatentie.in niciun caz nu ca asta sa fiu pricinoasa cu celalalt,sa arunc matza moarta-n curtea lui
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 A plecat miskinu in tranzitiar te mananca ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2016 Postat Aprilie 28, 2016 iar te mananca ? Dar ce am facut ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum