Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator stau de sase
Reputație: 0
Postat

taratura de nevastata poate face din astea scarba.eu iubesc viata si cand mi-e bine si cand mi-e rau.optimismul e una din trasaturile principale ale zodiei mele

vezi-ti de jarteaua de acs nu de fustele mele

vad ce optimista esti :))

nu vezi, fă, ca Pisicuts face misto de tine si te tine in viață? Ma rog, userul tau.

Si eu sunt optimist... CEO sa scrii in biletul de adio? Te superi cat vrei, dar acolo ajungi ;)

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Io crez că jegoasa asta vrea să facă binging cu motanu'!  :laugh2

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator stau de sase
Postat

Roz, ar trebui sa iei ce a luat alexandru. Era indragostit lulea de una Amelia si i-a trecut dupa ce a luat ceva, dar efectul secundar a fost ca si-a pierdut mintile. Incearca si tu, o sa-ti treaca indragosteala de Pisicuts si la efect secundar sa speram ca-ti revin mintile.

• Oras:worldwide
Postat

vad ce optimista esti :))

nu vezi, fă, ca Pisicuts face misto de tine si te tine in viață? Ma rog, userul tau.

Si eu sunt optimist... CEO sa scrii in biletul de adio? Te superi cat vrei, dar acolo ajungi ;)

mai baiatule nu am nici cea mai mica indoiala de insemnatatea mea in ce-l priveste pe pisic.

1. eu cu sau fara el as fi la fel ca user pt ca efectiv in viata ce zi cu zi starnesc aceleasi reactii puternice.nu-s genul de om care sa fie indiferent altora.atat aici cat si off sunt aceeasi si nu imi pasa de cum sunt perceputa decat de un nr infim de pers pe care le las eu aproape sa ma cunoasca.daca esti ok cu mine sunt super misto ca om si te voi binedispune mereu,eu rareori,cam niciodata nu incep ceva.dar daca se incepe termin.pe cat de dulce si degajata sunt daca te porti bine pe atat de afurisita si crunta sunt daca te porti rau.sunt o fire extremista.ca user am fost super strong dinainte sa ixi vare el coada.eu cu pisicuts nu eram inca in discutii apropiate si personale cand mi.am primit subforumul

2.ar putea sprijini,ridica multi alti useri feminini care sunt mult mai docili.daca nu as insemna mare lucru pt el nu ar merita sa stea sa stranga dupa mine,eu meritand saxfiu banata fara drept de apel si direct de cel putin 5 ori.

nu,nu ma indoiesc de sinceritatea intentiilor lui.avem alt soi de pb.anume ca eu nu mai pot,nu mai rezist la certurile noastre zilnice.ce ne balacarim pe topice e floare in prv e x 2,3,4.sunt mereu nervoasa si el a zis ca ma place si asa,eu nu ma plac asa. fiind ceva repetat la ce-mi pare deja infinit nu mai reusesc sa ma irit putin,ci ma enervez direct f tare.nici nu stiu daca gesturile in sine ma supara in sine sau faptul ca el intentionat face tot ce stie ca ma supara,deci e si intentie si rautate.si nu-l inteleg de ce e asa bizar....uneori am impresia ca isi descarca toanele p mine,alteori cred ca o face pt a-si satisface nevoia de drama.este o fire f dramatica.

cat despre tine critici mereu cand altii injura de familii cand tu ipocritule cateva pag in urma ai injurat de mama.bine ti-a zis debussy sau care a zis ca te comporti ca un troll nesimtit cateodata cautand zarzanie.eu as adauga ca dupa ce faci asa te lamentezi tot tu ca o pizda ca esti injurat. in rest acelasi msj ca la ceilalti sa ma critici pe mine nu te face un om mai bun.acu lasati-ma drq toti in pace ca nu am chef de tampenii m-a luat o migrena si inca-s pe stop.una e sa fac caterinci,lejer,mai obglumita, alta e sa citesc tampeniile tuturor
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ma lache obosit,voi haterasii va dati seama ce cote de retard atingeti? eu nu ma bag niciodata in seama cu voi,voi mereu cu mine.

teoretic as putea intelege ca un anonim care nu a avut o zi de popularitate in viata lui dezecteaza frustrari si aciditate agatandu-se de useri super populari. si ce mai sclavete daca-s asa ce?sunt pe cheltuiala ta?ma iei tu in casa,ma intretii sunt prietena cum tine,amanta,sotie,cunostiinte macar.nu! daca-s eu cumva si tu ataci devii tu mai bun,progresezi personal cu ceva?

ce plm e vina mea ca in viata de zi cu zi nu va da lumea atentie,respect,bla bla?e vina mea ca nu esti capabil nici pe o platforma online sa fii remarcat fara sa practici hatereala?asta in timp ce pt useru rozkendra se fac de altii 100 topice cu mesaj rzk,de ce ma ignora rzk,rozk iesim la sarma etc...

acu ce pana mea ar tb sa fac eu?sa tin traininguri pt toti nebagatii in seama cu low self esteem sa para interesanti?

srr nu am timp ori vointa.mai bine un marsh rapid

Popularitate? Fa, pe tine te-au luat la vrajeala lache stricati gen Vladizinho si alti limbisti care nu mai retin ultima pizda fututa care sa nu le fie mama, iar tu ai pus botul la vrajeala aia proasta si te crezi populara.

Te ia toata lumea la pula. E vorba aia veche cu "daca-ti spun doi ca esti beat, du-te si te culca!"... Tie ti-au spus-o zeci de utilizatori, dar daca cineva nu e de acord cu tine, e hater si are boala pe tine.

Cu ce pula mea iesi tu in evidenta in afara de dementa iesita din comun? Ce pula mea ai realizat in viata asta? Am inteles ca tragi bani pe fraieri straini care nu sunt in stare sa futa o femeie in viata reala si cauta fantezii online, dar asta nu se trece la realizari. Ai impresia ca daca-ti arati labiile unor fraieri si aia iti trimit bani, la faza asta ai ajuns la vreun nivel in viata? Tot o saracie esti si tot la saracie tragi.

Il iei pe Pisicuts de parca aveti o relatie de ani de zile si el te tot ia la misto. Pai cand cineva te ia la misto, tu tot atarnache?

Faza e ca esti pur si simplu retardata. Iti lipsesc reactiile umane. Adica daca cineva te ia la misto si nu poti sa-l faci din vorbe si nici altfel, asta e, trage concluziile care trebuiesc trase si vezi-ti de drum.

E adevarat ca ti-au si dat apa la moara prea multi, dar asta pentru ca oamenii se mai si plictisesc. Ai nevoie si de bufoni in viata. Si de umor ieftin, de prosti de care sa razi. Asa ca ii suflii vant in panze lui Rozkendra si o lasi sa se manjeasca si mai tare cu cacat. Si o aplauzi, lumea rade. Doar ca idioata nu stie ca ala e cacat si ca lumea rade de ea, nu cu ea.

Trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu.

Forumurile astea reprezinta o iesire din cotidian. Insa nu te ia nimeni in serios, iar derapajele tale depasesc orice limita. Amenintari d-alea obraznice, vorbe aruncate aiurea, injuraturi nesimtite. Dai dreacu' de vreun nebun si iti rupe fasu si dupa o sa zici ca tu esti o victima si n-ai facut rau nimanui.

• Like 9
  • Minus 8
Postat

Popularitate? Fa, pe tine te-au luat la vrajeala lache stricati gen Vladizinho si alti limbisti care nu mai retin ultima pizda fututa care sa nu le fie mama, iar tu ai pus botul la vrajeala aia proasta si te crezi populara.

Te ia toata lumea la pula. E vorba aia veche cu "daca-ti spun doi ca esti beat, du-te si te culca!"... Tie ti-au spus-o zeci de utilizatori, dar daca cineva nu e de acord cu tine, e hater si are boala pe tine.

Cu ce pula mea iesi tu in evidenta in afara de dementa iesita din comun? Ce pula mea ai realizat in viata asta? Am inteles ca tragi bani pe fraieri straini care nu sunt in stare sa futa o femeie in viata reala si cauta fantezii online, dar asta nu se trece la realizari. Ai impresia ca daca-ti arati labiile unor fraieri si aia iti trimit bani, la faza asta ai ajuns la vreun nivel in viata? Tot o saracie esti si tot la saracie tragi.

Il iei pe Pisicuts de parca aveti o relatie de ani de zile si el te tot ia la misto. Pai cand cineva te ia la misto, tu tot atarnache?

Faza e ca esti pur si simplu retardata. Iti lipsesc reactiile umane. Adica daca cineva te ia la misto si nu poti sa-l faci din vorbe si nici altfel, asta e, trage concluziile care trebuiesc trase si vezi-ti de drum.

E adevarat ca ti-au si dat apa la moara prea multi, dar asta pentru ca oamenii se mai si plictisesc. Ai nevoie si de bufoni in viata. Si de umor ieftin, de prosti de care sa razi. Asa ca ii suflii vant in panze lui Rozkendra si o lasi sa se manjeasca si mai tare cu cacat. Si o aplauzi, lumea rade. Doar ca idioata nu stie ca ala e cacat si ca lumea rade de ea, nu cu ea.

Trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu.

paa

• Oras:constanta
Postat

Io crez că jegoasa asta vrea să facă binging cu motanu'!  :laugh2

Tu esti mai spălat mă jegosule!? Cum iti permiti sa vorbesti asa despre un om labagiule? Da-te dracu de handicapat!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Tu esti mai spălat mă jegosule!? Cum iti permiti sa vorbesti asa despre un om labagiule? Da-te dracu de handicapat!

Vezi-ți mă de treaba ta! Adică de medicamente. :laugh2

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Hai Rozeto la mare maine......lasa-i pe bagabontii astia ca e multi,e rai si e fara inima si suflet :) ;)

• Like 5
  • Minus 5
Postat

in primu rand lol bagati-va mah mintile in cap.el ma cauta :)dau nu-i rasp imi scrie zilnic pans ii rasp

2 voi cand vedeti ca scriu eu pe topic nu vb singura in plm :)) daca scriu pe topic unde e pisicuts pisicuts in scurt timp intra si imediat cum intra imi scrie pm :)) cand nu intru o zi imi scrie pm .nu ii rasp la om imi trimite email prostiilor :)) si tot asa pana il iert.cum il iert cum ma fute in creieribsi o luam de la capat

imi bag pl eu asa specie bizara de om nu am mai intalnit.si cand il vad ca e echilibrat,tolerant,amabil cu toata lumea in timp ce cu mine e dracu gol ma enervez si mai tare.am cunoscut si afemeiat,si golan si combinator la chestii de anvergura nu mizilicuri si gainarii,dar asta zici ca suge sufletu si suflul din tine cu paiu'.unde ca ma consideram inepuizabila ca energie m-a obosit zanaticul asta de zici ca a facut Bucuresti Oradea si retur in carca mea.eu cred ca bolnavul asta cand se indragosteste daca nu simte ca chinuie nu isi simte validata importanta

pisicuts esti satana si nu glumesc :pope

asa ceva...eu care invarteam barbati una doua ma baga unu pisicuts la nebuni.

Postat

Vezi-ți mă de treaba ta! Adică de medicamente. :laugh2

Bine mă pizda proasta si batrana, tu esti medicamentul meu, nu ma las pana nu te vad înapoi in azil muistule! Te-n gura de paralitic, ai uitat cand ai avut atac cerebral si ai apelat la mine sa te tratezi? Muie, atunci nu ti se mai scula nici măcar degetul mic, scarba jegoasa ce esti!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Hai Rozeto la mare maine......lasa-i pe bagabontii astia ca e multi,e rai si e fara inima si suflet :) ;)

mai sa stii ca nu-mi place la noi la mare cand e de mers mai rapid asa merg la greci sau in italy.asta pt ca am rude si cunostiinte si e fain sa fie multi

Postat

Pai de 1 mai se merge la mare la noi,in sezon e altceva....e normal sa preferi strainatatea :)

Postat

Bine mă pizda proasta si batrana, tu esti medicamentul meu, nu ma las pana nu te vad înapoi in azil muistule! Te-n gura de paralitic, ai uitat cand ai avut atac cerebral si ai apelat la mine sa te tratezi? Muie, atunci nu ti se mai scula nici măcar degetul mic, scarba jegoasa ce esti!

=))

http://edituramateescu.ro/wp-content/uploads/2013/09/nebun-front-514x300.jpg

Ia-o pe Rozeta de mână și ușor ... ușor, duce-ți-vă acasă! Vă așteaptă un pat moale, mâncărică și mai ales ... mai ales medicamente!

PA!

Postat

Pai de 1 mai se merge la mare la noi,in sezon e altceva....e normal sa preferi strainatatea :)

prefer muntele de 1 mai nu-mi place aglomeratia. cred ca is vreo 4 ani de cand nu am prins 1 mai la mare.si ult oara in italia a fost.si desi era suficient de cald pt costum de baie nu era de balaceala.dar am vazut pe altii si hop tzop si eu.pe urma antibiotice....

Postat

=))

http://edituramateescu.ro/wp-content/uploads/2013/09/nebun-front-514x300.jpg

Ia-o pe Rozeta de mână și ușor ... ușor, duce-ți-vă acasă! Vă așteaptă un pat moale, mâncărică și mai ales ... mai ales medicamente!

PA!

De ce dai vina pe altii bai zdreanta? Este mai simplu asa este? Ti-a zis toata lumea sa te tratezi la mansarda si sa iti tratezi si incontinenta urinara. De, la vârsta matale te-a lăsat prostata, te pisi pe tine. Mai rau este ca la cat de ghebos esti, te pisi in propria-ti gura. Scarnavie batrana si sifilitica ce esti, nu iti mai bagi mintile in cutia craniana, adica acolo unde trebuia sa ai măcar o umbra de creier!
  • Like 2
  • Minus 1
Vizitator stau de sase
Postat

Fa Rozeto, sa-ti spun sincer, a cam inceput sa-mi placa sa-l injur de ma-sa. Pai daca ma-sa e moarta, de ce-si permite sa se ia de alte mame? Vrei sa intorc si celalalt obraz? La urarea lui cu "sa-mi fie tarana usoara" ce sa mai zic? ;) Deocamdata muie lu' ma-sa!;) Multă.

Nu prea te-ai prins, da' io te incurajez si sper sa fiu online cand o sa faci anuntul cel mare ;)

Postat

prefer muntele de 1 mai nu-mi place aglomeratia. cred ca is vreo 4 ani de cand nu am prins 1 mai la mare.si ult oara in italia a fost.si desi era suficient de cald pt costum de baie nu era de balaceala.dar am vazut pe altii si hop tzop si eu.pe urma antibiotice....

Da-l dracu de munte faci 5-6 ore la cat de cacat si aglomerat e drumul spre munte.....pai de 1 mai la mare nu prea se face baie,lumea se duce sa sarbatoreasca :music :ylsuper :dancing :atm

Postat

Fa Rozeto, sa-ti spun sincer, a cam inceput sa-mi placa sa-l injur de ma-sa. Pai daca ma-sa e moarta, de ce-si permite sa se ia de alte mame? Vrei sa intorc si celalalt obraz? La urarea lui cu "sa-mi fie tarana usoara" ce sa mai zic? ;) Deocamdata muie lu' ma-sa!;) Multă.

Nu prea te-ai prins, da' io te incurajez si sper sa fiu obline cand o sa faci anuntul cel mare ;)

Mai poti sa respiri jegosule? Sa-ti fie tarana grea ca sufletul tau negru si mizerabil! Ai spus totul jegosul, "argumentele" jegosului muist, altceva nu iti permite "educatia" ta. Sa-ti fie tarana grea ca si mizeria din tine!

Peseu: Ai un punct foarteeee sensibil! Vrei sa pomenesc de el? Jegule, orice ar fii, nu am sa cobor pana acolo. Tu însă trebuie sa te întrebi de ce ai patit asa ceva. Sincer, îmi pare rau pt tine da nu uita niciodată, raul atrage rau. Tu trebuie sa te gandesti ca totul in lumea asta se întâmplă cu un motiv.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

rozkendra am un mesaj pentru tine

tempula cu pozele,filmuletele si recenziile tale.stiu ce urmeaza.miauna la alta masa

Vizitator stau de sase
Postat

De ce dai vina pe altii bai zdreanta? Este mai simplu asa este? Ti-a zis toata lumea sa te tratezi la mansarda si sa iti tratezi si incontinenta urinara. De, la vârsta matale te-a lăsat prostata, te pisi pe tine. Mai rau este ca la cat de ghebos esti, te pisi in propria-ti gura. Scarnavie batrana si sifilitica ce esti, nu iti mai bagi mintile in cutia craniana, adica acolo unde trebuia sa ai măcar o umbra de creier!

semnul ala care arata unde-i psihiatria e indreptat catre userul tau. Hahaha. Bravo, mă!

curios, toti care te-au vazut la o bere, mai alexandrule, au spus ca nu esti pe craca ta. Tu faci pe altu' nebun? Esti ca ala pe autostrada care mergea pe contrasens si a sunat la militie sa spuna ca nebunii vin spre el.:)))

• Like 1
Postat

Fa Rozeto, sa-ti spun sincer, a cam inceput sa-mi placa sa-l injur de ma-sa. Pai daca ma-sa e moarta, de ce-si permite sa se ia de alte mame? Vrei sa intorc si celalalt obraz? La urarea lui cu "sa-mi fie tarana usoara" ce sa mai zic? ;) Deocamdata muie lu' ma-sa! ;) Multă.

Nu prea te-ai prins, da' io te incurajez si sper sa fiu obline cand o sa faci anuntul cel mare ;)

tu cu mine nu esti fa ca nu-ti permit si nu am in mediul meu apelative asa 'rustice'.daca m-ar auzi tata ca vb asa fie cu vara-mea care e de seama mea si am crescut impreuna mi-ar face o mustruluiala de mi-ar crapa obrazul de rusine.daca de la femeie la femeie e grosolan cu atat mai mult de la barbat la femeie.

2.conflictele tale nu ma privesc,cum eu nu implic terti in ale mele.dar daca tu faci ceva nu predica altora cu falsitate cand procedeaza similar

o zi buna

Da-l dracu de munte faci 5-6 ore la cat de cacat si aglomerat e drumul spre munte.....pai de 1 mai la mare nu prea se face baie,lumea se duce sa sarbatoreasca :music :ylsuper :dancing :atm

cum am zis chiar era cald acolo de costum de baie.si vazand un grup in apa mi s-a facut pofta..... mai apoi facand o febra urata mi-a zis un prieten proprietar la o terasa pe plaja ca aia fac la fel in fiecare an si la cata vodka consuma ar putea inota si-n antartica si ca nu-si da seama ce-am avut eu in cap.......

Postat

semnul ala care arata unde-i psihiatria e indreptat catre userul tau. Hahaha. Bravo, mă!

curios, toti care te-au vazut la o bere, mai alexandrule, au spus ca nu esti pe craca ta. Tu faci pe altu' nebun? Esti ca ala pe autostrada care mergea pe contrasens si a sunat la militie sa spuna ca nebunii vin spre el.:)))

Bine muie, mai citeste odata. Sincer, nu cunosc cu cine s-a vazut Alexandru la o bere. Stiu doar ca aici este un balamuc in care cei mai loviti la bila, striga cel mai tare. Pana acum picon, tu, cativa basinosi smecheri cu nume deochiata, sunteti pe primul loc. Pentru multi sunteti pielea pulii, va bateti cu caramida in pieptul de cacat!
  • Like 1
  • Minus 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

in primu rand lol bagati-va mah mintile in cap.el ma cauta :)dau nu-i rasp imi scrie zilnic pans ii rasp

2 voi cand vedeti ca scriu eu pe topic nu vb singura in plm :)) daca scriu pe topic unde e pisicuts pisicuts in scurt timp intra si imediat cum intra imi scrie pm :)) cand nu intru o zi imi scrie pm .nu ii rasp la om imi trimite email prostiilor :)) si tot asa pana il iert.cum il iert cum ma fute in creieribsi o luam de la capat

imi bag pl eu asa specie bizara de om nu am mai intalnit.si cand il vad ca e echilibrat,tolerant,amabil cu toata lumea in timp ce cu mine e dracu gol ma enervez si mai tare.am cunoscut si afemeiat,si golan si combinator la chestii de anvergura nu mizilicuri si gainarii,dar asta zici ca suge sufletu si suflul din tine cu paiu'.unde ca ma consideram inepuizabila ca energie m-a obosit zanaticul asta de zici ca a facut Bucuresti Oradea si retur in carca mea.eu cred ca bolnavul asta cand se indragosteste daca nu simte ca chinuie nu isi simte validata importanta

pisicuts esti satana si nu glumesc :pope

asa ceva...eu care invarteam barbati una doua ma baga unu pisicuts la nebuni.

fiindca m-am nascut sa fiu valoare, cum bine spunea nicolae guta

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

fiindca m-am nascut sa fiu valoare, cum bine spunea nicolae guta

esti antitalent per total tu,o petarda de om. nu te mai pot suferi pocnitoare ce esti

ce te-as cheli

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...