Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 Acum am observat ca a scris titlul topicului cu albastru.Disperare mare pe sarmalagiu..Data viitoare trimite newsletters...Daca e desteapta fata asta, nu mai intra deloc pe forum si l-a terminat.Daca si cu Parca se plimbau pe-o barca. Daca pleaca Roz, vin 2 nebuni sa-i ia locul. Da' Roz se intoarce de fiecare data. De 2 ori mai nebună. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 IMHO, daca e cu adevarat desteapta, nu mai intra 2-3 saptamani (cat sa se simta diferenta) si-apoi ii trimite un mail subtil: "Want me back? Nimic mai simplu, batem palma: iti asigur "x" pagini de content nou / zi, imi virezi "y" euro / luna si-mi faci username-u' fuchsia, cu patratele rotunde de culoare negru fosforescent..." spune tu catule cu intelepciunea si firea ta cumpatata cat sa ii cer neghiobului,pardon intunicimii sale baga-i-as piuneze intre sarmale
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 pisicuts fute odioase pe care imi scrie numele.nimic interesant..... stia macar vreunu ca johnny deep a avut o formatie rock si un local al lui cu un,band live,care a ars mult inainte de actorie.eu vreau sa il intalnesc p omu asta personal Vezi ca are concert in Romania,Depp,nu stiu data exacta 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 Vezi ca are concert in Romania,Depp,nu stiu data exactaaoleu.de unde ca pt mine poti sa fii vedeta pl ca tot ca pe un om normal te vad,abordez,n'am trac sau timiditate,cre ca o iau razna.cre ca as fi descreierata.ia sa caut eu acu si daca vine si vedeti la stiri ca o nebuna a sait pe J sa-l violeze eu is aia
picon Reputație: 1046 Postat Martie 31, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 31, 2016 5 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 omg omg omgggggggggggggggg vine cu alice cooper.nici nu stiu care veste ma face mai fericita.geeeeeeeeeezz http://www.romania-insider.com/johnny-depp-to-go-on-bucharest-stage-this-summer-with-alice-cooper-and-joe-perry/167914/
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 in caz ca este o singura persoana care se indoieste cum ca's nebuna nebunilor,ar tb sa fiu declarata oficial regina lor si sa numesca un institut de oameni cucuuu dupa mine cu ceva statuie in marime naturala nu ma pot abtine sa nu spun ce am combinat eu aseara.pline de spume navalesc in mega image dupa tigari si vreo 2 deze de bere,coada maxima.greaaaaat.mkey astept cuminte si fix in fata mea un tigan care stta la cateva bl de mine.omu era ranga,maxim matol,daca suflai mai acatari il dezechilibrai. si ma vede.si incepe o simfonie tippica de oameni beti care nu realizeaza volumul,practic urla ca magaru de intram in pamant de rusine,ca deh oameni normali langa.... am incercat sa fiu cat mai desmisiva dar totusi ok si faceam mantre in cap sa nu ii fut o geanta in cap in vazul tuturor pe fond ca deja eram cu capsa pusa )) {ms pisicuts}de parca s-a potolit sau a inteles ca vreau sa scap de el.o tinea ca de ce m-am suparat si sa ii dau nr d tel sa vb.am zis un nuuu racnit.ajunsesem in fata casei si el tot panarama cu nr.caserita deja se speriase le cunosc pe toate fetele si nu stia cum sa reactioneze. m-a apropiat de betivan si am zis soptit ia-ti viteza ca-ti fut una peste ochii aia rosii de-ti lacrimeza pana maine .mai stiu si unde stai boule ) s-a potolit cu nr de telefon,acu facea panarama sa imi cedeze locu la casa.albisem de rusine....odata imi iau forta si urlu un nu merci misca.acum!misca! si caserita a tresarit ) si dus a fost ) apoi am platit rapid,am rasp fetei de la casa ca-s ok si nu stiam cum sa aj acas mai repede. Doamne ce plm nu prea am deloc incidente pe aici,sa ajung sa ma cert in mega cu tigani .....culmea
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 "Si apas pe tragaci cand vad negru in tinta" Dupa concertul din Bucuresti,Depp a fost hatuit de catre o fana infocata ) 1 1
suit&tie Reputație: 570 Postat Martie 31, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 31, 2016 Pisicuts are mana de pianist! Dar de ce nu se protejeaza când face sex cu tipa cu fundul mazgalit? 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 "Si apas pe tragaci cand vad negru in tinta" Dupa concertul din Bucuresti,Depp a fost hatuit de catre o fana infocata )l'as sechestra sa moara bibi ) Pisicuts are mana de pianist! Dar de ce nu se protejeaza când face sex cu tipa cu fundul mazgalit? buna intrebare
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 Sa o aduca si pe Scarlett sa vin si eu )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 Sa o aduca si pe Scarlett sa vin si eu )stii pe cineva cu pivnita in caz ca reusesc sa-i leg? )
suit&tie Reputație: 570 Postat Martie 31, 2016 Oras:- Oras:- Postat Martie 31, 2016 S-a gandit cineva ca ii posibil sa fie Anita?Ps: Singurii pentru care m-as duce pana la Bucuresti la concert, ar fi Alice Cooper si Sorina
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 stii pe cineva cu pivnita in caz ca reusesc sa-i leg? )Din pacate nu ))
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Martie 31, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 31, 2016 jigniti fata sa apara sa va injure.. este ca sunteti curiosi cine e? ) misto strategie de marketing.. P.S. are si ea un cos.. mare chestie cine crezi tu este ??
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 31, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 31, 2016 pisicut mai nou a devenit Dobre, felicitari 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 31, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 31, 2016 veni-mi-ar lehamitea ,nah simpla captura webcam ca prima,dar fara lumina mai bn zis cu lumina slaba. si fara fishnet, asa simplu.sa nu imi sara voma cand ma vad comparata cu aia. ptuuuuui pisicuts ai terminat-o cu mine la faza asta.pe bune frumoase buci, pacat de posesoare ca e sarita de pe fix 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 frumoase buci, pacat de posesoare ca e sarita de pe fix merci cred
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Martie 31, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 31, 2016 2
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 31, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 31, 2016 ah, buna corina acum am inteles de ce mi-a dat warning pisic atunci, cum sa ma iau eu de febletea lui?si da rozkendra, a fost un compliment, te-am facut frumoasa si nebuna ) 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 ah, buna corina acum am inteles de ce mi-a dat warning pisic atunci, cum sa ma iau eu de febletea lui?si da rozkendra, a fost un compliment, te-am facut frumoasa si nebuna )da-i pace sa posteze .sa fie la el asa acol.nu intelege diferenta intre smecherie si gesturi de cocalar. intimitatea,eleganta nu se lipesc neam de el,oricat i-as explica
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 31, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 31, 2016 pisicuts nu ma mai blestema ceapa ma-tiim-a sunat mama sa ma cicaleasca de la istoria originilor incoace....aolodeci ma jur ca tu esti de trimis la mama o luna.face nebuna armata cu tine de in 2 sapt ori devii baiat cumsecade ori esti gasit spanzurat:))))
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Martie 31, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Martie 31, 2016
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 31, 2016 Postat Martie 31, 2016 ah, buna corina acum am inteles de ce mi-a dat warning pisic atunci, cum sa ma iau eu de febletea lui?si da rozkendra, a fost un compliment, te-am facut frumoasa si nebuna ) Eu zic sa te combini cu ea...poate o sa fie o reusita!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum