Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

si daca vrei sa vb srr timp meu costa iti dau ppl sa imi trimiti un avans de 100 euro pt acesta conversatie?

later edit daca vrei sa ma vezi pe forum plateste.ma.nu doar oly a zis,au zis-o multi.1000 euro stabilesti tu cate postari zilnice ca medie.vrei sex 300 euro ora.gfe inclus ca am inima mare

nu vrei hai pa :))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

si daca vrei sa vb srr timp meu costa iti dau ppl sa imi trimiti un avans de 100 euro pt acesta conversatie?

later edit daca vrei sa ma vezi pe forum plateste.ma.nu doar oly a zis,au zis-o multi.1000 euro stabilesti tu cate postari zilnice ca medie.vrei sex 300 euro ora.gfe inclus ca am inima mare

poti sa ceri 1500 , cam putin 1000

• Like 2
  • Minus 1
  • Administrator
Reputație: 114595
  • Oras:La butoane
Postat

fac sex total cu pers care ma iubeste.deci cu tine nu

cu tine fac 300 euro ora.100 ca nah nu-s balena sau dulap,100 ca-s un brand si ul, 100 ca sa trec peste antipatia generala post mii de draci

rog norodu sa se abtina,nu ma fut pe bani.de fapt inafara de c fut acu,un ex, nu ma fut cu nimeni.si nu vreau

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

poti sa ceri 1500 , cam putin 1000

nu vreau sa-i rup sarmaua si cola de la gura destul 1000.plus cu ce fac eu din dominare,plus ca daca intru pe un mare site de vdc sunt listata mereu in maxim top 5 fete desi ma loghez din an in pasti.ca sa merite sa suport toti idiotii de pe aci adica majoritatea merge:))

noi vb cand lasi vrajeala si ma cauti sa discutam cifre.preferabil pe email.multumesc pt intelegere :)

cu stima,

Roz K

Vizitator
Postat

:slap2

taci am zis  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Imi dai si mie 200 deuro daca pune Motanul botu' , da ?

• Like 1
  • Administrator
Postat

nu vreau sa-i rup sarmaua si cola de la gura destul 1000.plus cu ce fac eu din dominare,plus ca daca intru pe un mare site de vdc sunt listata mereu in maxim top 5 fete desi ma loghez din an in pasti.ca sa merite sa suport toti idiotii de pe aci adica majoritatea merge:))

noi vb cand lasi vrajeala si ma cauti sa discutam cifre.preferabil pe email.multumesc pt intelegere :)

cu stima,

Roz K

Te pricepi la dominare cum ma pricep eu la pilotat avionul :))

• Like 2

Vizitator transparent
Postat

Sau de moderat forumul.

• Like 4
  • Minus 4
Reputație: 1615
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

http://www.thestar.com/content/dam/thestar/life/technology/2015/06/22/cat-clings-to-wing-of-plane-during-flight/planecat.jpg.size.xxlarge.letterbox.jpg

• Like 3
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

cu stima,

Roz K

Numai "oralul" e de tine =))

• Minus 2
Vizitator sarlatanu
Postat

Mai nou si analul  :laugh2  :laugh2

• Administrator
Postat

post-2-0-05804000-1462300384_thumb.jpg

post-2-0-47866600-1462300384_thumb.jpg

• Like 2

Vizitator
Postat

În schizofrenia dezorganizată sunt evidente în schimb tulburările de limbaj, care devine sărăcit și dezorganizat, tulburări de comportament ca retragerea și izolarea socială, emoții sărace, neadecvate la situație. Ideile delirante apar sporadic, nu sunt idei delirante stabile, sistematizate, centrate în jurul unei teme.Această formă de schizofrenie duce la reducerea capacității sociale și profesionale și are un prognostic nu prea bun pe termen lung

mai lasa fa bautura ca nu-i de tine

http://media1.giphy.com/media/CQ5sdYyYIEHjW/giphy.gif

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator sarlatanu
Postat

unde e rozkendra

1200 euro si revine, suna-ma pe fix pentru detalii  :laugh2

• Like 1
Reputație: 5026
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Fix nu mai are decat Marean la mosie

Reputație: 15269
  • Oras:-
Postat

era pe net un clip in care un turist polonez abordeaza pe strada o americanca. El o intreaba daca nu vrea sa se futa pe bani, caci se plictiseste de unul singur. Ii propune suma de 100 de dolari sau ceva de genul. Ea era o tipa de vreo 30-35 de ani si arata destul de bine. Raspunsul ei scurt: 100 de dolari...!? Esti nebun? Nu ma fut pe bani. Cand se intoarce tipa si da sa mearga, el o intreaba: dar pentru 500 de dolari? Tipa pare neinteresata. 2000 de dolari. Am banii cash si ii scoate din buzunar. Inchiriez o camera la hotel si pun jos 2000 de dolari pentru o ora. La care ea raspunde: S-a facut! Tipul o intreaba: pai ziceai inainte ca nu te futi pe bani. =))

• Like 2
Reputație: 15269
Postat

unde e rozkendra

gata, ai incheiat socotelile cu ea pe forum? :) E impacata acum? eu tare cred ca nu e..

Vizitator
Postat

Ai facut burtica :(

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

să stea pula la umbră... vine vara... :))

• Like 1
  • Minus 8

Postat

dă la chiftele cu sarmale... :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...