rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Iar o sa-i dea pisicutz fatality.O sa fie haios.ma bu cur ca fanii mei ma urmez ca de obiceicu sufletul la gurao sdeara frumoasa xoxoxo
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 mi sze rupe de forumLOL.
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 27, 2016 ma bu cur ca fanii mei ma urmez ca de obiceicu sufletul la gurao sdeara frumoasa xoxoxoEsti un fel de pokemon. Mersi la fel!
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 27, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 27, 2016 ma bu cur ca fanii mei ma urmez ca de obiceicu sufletul la gurao sdeara frumoasa xoxoxo https://media.giphy.com/media/rret59mfDEh5S/giphy.gif 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Esti un fel de pokemon.Mersi la fel! sunt sailormoon chiar sau powerpuff garlsiubi bobo ce tot il banezi pe miskin ce-a mai facut?
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 27, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 27, 2016 sunt sailormoon chiar sau powerpuff garlsiubi bobo ce tot il banezi pe miskin ce-a mai facut?A futut si nu a platit! 1 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 sunt sailormoon chiar sau powerpuff garlsiubi bobo ce tot il banezi pe miskin ce-a mai facut?il baneaza pentru ca nu te satisface
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Hopa. Sarmaua este pentru #pendejos
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Hopa. Sarmaua este pentru #pendejosmiski draga iar imi impungi iubitzelu?ei uite ca ma simt incantata sa ii gatesc personal sarmale. probleme, ceva?iti stau in gat poate?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 miski draga iar imi impungi iubitzelu?ei uite ca ma simt incantata sa ii gatesc personal sarmale. probleme, ceva?iti stau in gat poate?Un admin se oglindeste in trolli sai. Daca Lynx e tembel, sarmalagiu' nu poate fi decat putin mai mult.Tembel. #SarmaleFreeSyria
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 miski draga iar imi impungi iubitzelu?ei uite ca ma simt incantata sa ii gatesc personal sarmale. probleme, ceva?iti stau in gat poate?S-a obișnuit cu ghearele. Își bagă gheara-n gât! 7 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Un admin se oglindeste in trolli sai. Daca Lynx e tembel, sarmalagiu' nu poate fi decat putin mai mult.Tembel. #SarmaleFreeSyriaiti da chinezu vreun bonus in natura daca postezi p-aicea?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 iti da chinezu vreun bonus in natura daca postezi p-aicea?FreeVasluiForEurope
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Un admin se oglindeste in trolli sai. Daca Lynx e tembel, sarmalagiu' nu poate fi decat putin mai mult.Tembel. #SarmaleFreeSyriapai dear miski vezi ca esti inconsistent in hatereala?deunauzi spuneai ca valoarea lui pisicuts sta in 4 euro si rozkendra. neglijai faptul ca daca valoarea lui sta in rozkendra este un barbat f valoros acum spui ca pisicuts sta in vipuska. cum vine ii barfesti pe amandoi )) cu toate asta nu am remarcat sa fii cochetat vreodata unul cu celalalt...ar tb sa fiu ingrijorata?
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 FreeVasluiForEuropedaca vii la Wasluy traiesti la fel ca spahii lui Muhammad
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 daca vii la Wasluy traiesti la fel ca spahii lui Muhammad Cu o țeapă-n cur, este? 6 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 Cu o țeapă-n cur, este? ce poate fi mai frumos ca admiratul peisajului la inaltime?
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 pai dear miski vezi ca esti inconsistent in hatereala?deunauzi spuneai ca valoarea lui pisicuts sta in 4 euro si rozkendra. neglijai faptul ca daca valoarea lui sta in rozkendra este un barbat f valoros acum spui ca pisicuts sta in vipuska. cum vine ii barfesti pe amandoi )) cu toate asta nu am remarcat sa fii cochetat vreodata unul cu celalalt...ar tb sa fiu ingrijorata? Aaaa...nu. Pisicuts e varianta acceptata de societate a lui Lynx. Retardul e identic, totusi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Cu o țeapă-n cur, este? il scapa de hemoroizi ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 Aaaa...nu. Pisicuts e varianta acceptata de societate a lui Lynx. Retardul e identic, totusi. haidi pa nu mai vreau sa vb cu tinePS sa il sugi de penis pe ''retardat '', macar are umanism si nu nu e un cumul de informatii random cautate asa incat sa fie fistichii si sa fii un parvenit de clasa buna.ti-am explicat cum ca muncesti prea mult sa ai bun gust real. try less 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 27, 2016 haidi pa nu mai vreau sa vb cu tinePS sa il sugi de penis pe ''retardat '', macar are umanism si nu nu e un cumul de informatii random cautate asa incat sa fie fistichii si sa fii un parvenit de clasa buna.ti-am explicat cum ca muncesti prea mult sa ai bun gust real. try lessI-ai cam dat la temelie, să mor! Ești o scorpie! 7 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 27, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 27, 2016 I-ai cam dat la temelie, să mor! Ești o scorpie! miskin nu se poate sinucide pentru ca nu-l primeste la morga
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 27, 2016 Postat Mai 27, 2016 Mama. Asta inseamna sa fii diabolic. Sa infratesti dusmanii de ieri. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Mai 27, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Mai 27, 2016 I-ai cam dat la temelie, să mor! Ești o scorpie! ))nu-s mai scorpiedar chiar ma deranjeaza si nu-mi pica bine cand vb mereu urat de el fix mie.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum