Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

in sfarsit lumea tace si ploua in B exact cum imi place dupa niste zile usor sufocante caloric...... iubesc ploaia :) :)   :D

voi face un portret din 4 panza 60 x 40

• Oras:aer
Postat

in sfarsit lumea tace si ploua in B exact cum imi place dupa niste zile usor sufocante caloric...... iubesc ploaia :) :)   :D

voi face un portret din 4 panza 60 x 40

Ar fi misto sa fie asa,pentru tine zic,si sa nu zici ca esti Şi pictoriţă,chestii de adaugat in C.V-ul nimfomane,pe langa logodnicii 'nalti si chipesi,submmarine Bmw,teleportări,si cate si mai cate...

• Minus 4
Postat

Ar fi misto sa fie asa,pentru tine zic,si sa nu zici ca esti Şi pictoriţă,chestii de adaugat in C.V-ul nimfomane,pe langa logodnicii 'nalti si chipesi,submmarine Bmw,teleportări,si cate si mai cate...

in principiu pictez acum anevoios, nu ca te priveste(insomnie, bautura etc chestii care te fac sa nu ai precizie si sa iti tremure degetele cand te apuci sa faci ceva cu manuta ta).... dar sa stii ca am  copilarit facand icoane pe sticla si lemn. si vitralii si bla

si un sg iubit a avut bwn in rest cam nu prea.....

chillax though realitatea sau ''inchipuirile ''mele nu te privesc :) 

si oricum nu imi amintesesc decT prima chestie inramata

PS stii si intelegi ca mi se rupe de tine si de ce crezi nu? loool ca 99.99999999999999 de aici :)

just breath and let me be! can i do that?

Postat

si in principiu ce faceam reusit vreodata iti dai seama ca nu am cum nu am cum sa fake ca sunt actual intr-o Biserica locala si la clubu de arta care m-a invatat diverse tehnici,deci nici macar nu imi apartin

nu am avut voie sa pastrez decat practic prima icoana pe sticla la mama

ar tb sa te limitezi la moldova si la servit mese daca ai chef de caterinci ex[pirate cu persoane care macar partial chiar au produs ceva

nu ca ar fi vreo mandrie. personal intru in biserici f putin impopotonate cu cat mai simple cu atat mai bine. si in general daca am optiunea si nu-s grabita ma duc la catolici. ei nu tin de pobdoabe si e mereu liniste la el , nu urla lumea din o parte in alta indiferent de varsta ca pe stadion.pictez totusi de la la 5 ani . eject cum vine......

:) :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

o zi excelenta, sublima chiar din pct de vdr profesional (NOT)

ma chinui numa de o ora sa tin o sesiune mi s-a deconectat netu reconectat numa de 3 ori. apoi a disparut asta. m-am gandit eu in sinea mea submisiv submisiv dar sa vezi ca asta a plecat de nebun fara sa ceara persmisiune sau sa ma anunte ca sa se razbune ca se tot intrerupe la mine. inciudata ii trim un mail cu what happen where u @ si el my power on and off.

mda avem de toate mai putin net si curent. bag picioarele inchei icisha si ma duc la relaxarea mea

Asta cu-curentul a mai fost si pe la mine... bine ca eu ma distram real!

Acum iti pun si pe follow.. ca spui interesant ceea ce spui. Chiar esti speed si eu sunt prea calma si aceasta treaba crează o senzatie de amețeala usoara, plus ca spui multe mai ales când mie mi-e somn si am altceva mai iute decat gandu'.

Ce drăguț... ploaie si fara curent(dpv simbolic zic)

Somn usor si tie.

Postat

Asta cu-curentul a mai fost si pe la mine... bine ca eu ma distram real!

Acum iti pun si pe follow.. ca spui interesant ceea ce spui. Chiar esti speed si eu sunt prea calma si aceasta treaba crează o senzatie de amețeala usoara, plus ca spui multe mai ales când mie mi-e somn si am altceva mai iute decat gandu'.

Ce drăguț... ploaie si fara curent(dpv simbolic zic)

Somn usor si tie.

ytocmai ii editam baietului de mai sus ult meu comment si nu am putut ca era peste timpul de edit. sa va iau pe rand deci 

edule

..... ipocrizia ta atinge cote maxime. si nu ca ma intepi pe ici pe colo. nu e de asta. nici ca cerseai postu de admin cand l-ai barfit mereu...nici asta nu este. este pt ca in spatele unei impaciuiri si al unui zen mustesti a frustrari si ataci intr-un stil ametit pe toatat lumea. esti un bully trust me, nu un critic. te-ai gandit vreodata ca daca nu ai dreptate in ce iti inchipuiesti tu despre mine cat de rahat ca om esti? cat de rahat te faci? sunt perfect convinsa ca nu ti-ai pus problema asa veodata:)

ce conduci iubitii/amantii mei reali ori pe forum nu te priveste. nici macar pe mine. ca nu-s ale mele. si PPPSSSS nu-s impresionata de masini. de niciun fel imi plac dpoar doaua si nu le are nimeni din cine cunosc mai anume un model din range rover si un model din aston martin. sunt singurele cu care ma definesc ca stil,doar ca nu sufar sa conduc

musteste a ospatareala incontinuare,dar sa stii ca e este u n real pacat sa iei in deradere apucatura cuiva cu sau fara talent de a crea cevA. chit ca ar abera, chit ca nu. sa iti fie rusine prietene pt gestul de mai sus. sincer mie mi-ar fi 

@tantrico eu sunt mereu pe speed pt ca atunci cand lucrez intamplarea face ca citesc cateva sute de persoane. fara exagerare si zilnic. evident sortez ce raspund

evident pastrez infim din tot

eu inca nu voi putea dormi dar nani fain :)

Postat

can i do that?

Tu stii,be your guest...

Si pastila alunecă anevoios,ajutata de 18ml de apa/spirt, in drumul ei spre stomac.

pârț,s-a eliberat pastila! :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

@tantrico eu sunt mereu pe speed pt ca atunci cand lucrez intamplarea face ca citesc cateva sute de persoane. fara exagerare si zilnic. evident sortez ce raspund

Real... repet, e mai fain!

Va încercați în povesti...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Rozkendra se lupta cu Matrix-ul. 

https://i.ytimg.com/vi/yxZUWJ8-LmY/hqdefault.jpg

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Rozkendra se lupta cu Matrix-ul.

https://i.ytimg.com/vi/yxZUWJ8-LmY/hqdefault.jpg

Nu... iata cum am patit-o eu ieri:

"Cristian- E ok, am găsit și terasa zoomserie

hier, à 17:16 · Envoyé depuis Messenger

Clarisa

Mai am 24km

hier, à 17:20

Cristian

Aici nu mai au curent de o oră, poți servi doar pepsi si 7up

hier, à 17:23 · Envoyé depuis Messenger

Clarisa

Las' ca vine cu mine

hier, à 17:24

Clarisa

Mai am putin...

hier, à 17:49

Cristian

A sosit si curentul

hier, à 17:53 · Envoyé depuis Me

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Futeți-vã fããã...lãsați dreaq internetu', sandiloaicelor :)

Sa te lasam pe tine asa drăguț cum esti...

Azi dimineata când m-am trezit, tu ai fost primul pe care mi-a cazut... privirea aici pe forum.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Azi dimineata când m-am trezit, tu ai fost primul pe care mi-a cazut... privirea aici pe forum.

ia-l acasa :))

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și fute-l pe nemernic

să se învețe minte!

• Like 6
  • Minus 22
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Și fute-l pe nemernic

să se învețe minte!

De la ce i sa trage...?
  • Like 6
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Dã capu' tãu sã fie =))

sa fie primit

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 1046
Postat

Vorba lu' Betty : AI sictir =))

Plm...ai citat -o de parcă ar fi clasic în viața!

Vizitator
Postat

e baiat giorno , nu fute , nu bea , nu fumeaza , nu inseala, deci nu-i pagubos , doar ca lipseste noptile d`acasa :))

• Like 3
  • Minus 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

e baiat giorno , nu fute , nu bea , nu fumeaza , nu inseala, deci nu-i pagubos , doar ca lipseste noptile d`acasa :))

acum, in teorie... inteleg de la ce i se trage.

Dar nu-mi pot lua privirea de la comicul situatiilor in care va puneti... am avut eu un feeling cu multi ani in urma ca Bucurestiul are ceva mai mult decat rautate in el. Aceasta puritate a voastra ma incanta. Si cand te gandesti ce afurisita eram la varsta de 18 ani cand tata m-a trimis la cineva in Bucuresti... El credea ca sunt virgina.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.