Sari la conținut

Mesaj Important pentru RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Vezi cum ești? Eu vroiam să-ți dau pula la frecat, romantic și erotic așa și tu..... :cry2 :cry2

Nu mai există romantism în ziua de azi. Eu vreau dragoste, nu sex.

sa ai o zi buna :)

Postat

moara bibi ma sufoc de ras. is pe fb cu fosta mea managera care avea birou langa mine fix. si mi-a amintit cum pt interviul telefonic cu resursele umane din Ungaria  pt bonusu de limba straina m-a intrebat cum de cunoscut limba eu am explicat ca este mai mult nativ decat un studiu efectiv si m-a intrebat cum am dezvoltat abilitatea. si am zis gen citesc carti. ei bine pe atunci eu chiar citeam mult ca aveam timp.si chef.... dar odata intrebata ultima carte citita m-am blocat.nu imi venea nimic in cap. pana la urma am scos un o carte de basme pe un ton gatuit :)))) si ma  apucasem sa posesc scufita rosie langa managerita mea care era btw singura inafara de mine vorbitoarer de maghiara :)))))

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

nimic mah, nu imi strica buna dispozitie. e super bizar in un interviu profesional sa povestesti scufita rosie in open office cu cubical si sa se uite superioru tau la tine ca la calendar fiind cam singura persoana ce bolborosesti acolo. dadeam raportu de cum glumeste fosta sefa misto de mine. nu tre sa strici caterinca manifesrtandu-te ca o secatura

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Lasati -o am zis. ☺

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu se mai marita asta ? :laugh2  :slap2

• Like 2
Postat

sunt logodita preocupeata vacaritza. asta nu inseamna ca tb sa oficializez prea curand.nu cum ca statutul meu marital te priveste catusi de putin. te plictisesti de te bagi in ca ultima fraiera, fara solicitare? ia-ti viteza la cine te suporta in speranta de o muie

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

nimic mah, nu imi strica buna dispozitie. e super bizar in un interviu profesional sa povestesti scufita rosie in open office cu cubical si sa se uite superioru tau la tine ca la calendar fiind cam singura persoana ce bolborosesti acolo. dadeam raportu de cum glumeste fosta sefa misto de mine. nu tre sa strici caterinca manifesrtandu-te ca o secatura

Așa ... și? 

Vizitator
Postat

sunt logodita preocupeata vacaritza. asta nu inseamna ca tb sa oficializez prea curand.nu cum ca statutul meu marital te priveste catusi de putin. te plictisesti de te bagi in ca ultima fraiera, fara solicitare? ia-ti viteza la cine te suporta in speranta de o muie

Asta este irecuperabila! :laugh2  :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

putea sa aiba gusturi mai bune la femei,asa incat sa nu simt senzatia de voma

Pai a cui e vina ca iti bagi limba in anusuri nespalate si vrei sa simti cu virful capatul de jos al intestinului gros? Normal cavte ia voma Rozeto)) Ozo sep, ozo sep))) :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu esti vacaritza, crede-ma...esti direct vaca)))  :laugh2 Hai la tata sa te mulga... :blushing2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Da' nici cu tine

din stricte motive geografice.

glumeam mah , practicam auto ironia lucrez de la 7 juma sorb ceaqiu si postez intre. lucrez la 2 maini si daca as mai avea vreo 3 as avea o lume perfecta :)

• Oras:constanta
Postat

din stricte motive geografice.

glumeam mah , practicam auto ironia lucrez de la 7 juma sorb ceaqiu si postez intre. lucrez la 2 maini si daca as mai avea vreo 3 as avea o lume perfecta :)

Ghinion de nesansa! Doar cu mainile lucrezi matale!?

post-200362-0-31833000-1459519701_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

prea mult si asa.

imi propun ca pe viitor sa invat sa tastez coerent cu degetele de la picioare :)))

unde pui ca foot fetish e popular la mine. 2 in 1 si scrrii si expui

Postat

prea mult si asa.

imi propun ca pe viitor sa invat sa tastez coerent cu degetele de la picioare :)))

unde pui ca foot fetish e popular la mine. 2 in 1 si scrrii si expui

Bine
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

eu acum am vazut ca ai puspoza cu Kali :)))

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

rozkendra cand pui si tu poze din astea tari ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

rozkendra cand pui si tu poze din astea tari ?

Ceai cu noi mă? Cu ce ți-am greșit? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.