Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2016 Postat Aprilie 3, 2016 Sau/ori este putin analfabet , nu mult. edit. numai noi sa nu murim edit2.- poate se sesizeaza comisia pe baza de gramatica si in cazul asta Să-şi dea singur, repede 10 minusuri 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 3, 2016 Pisicu nu mai vrea trafic.
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 3, 2016 Pentru rozkendra de la nasu mare ) incepi sa semeni cu picpoc Adevaratu' 1 4
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Aprilie 3, 2016 uite ca am gasit ceva potrivit... ti-a dat si motanu' o muie pa coji da seminte si esti "VIP" ) 1 4
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 3, 2016 Pentru rozkendra de la nasu mare ) E o pată în partea dreaptă a foii. Să fie de la sarmale...? 3 2
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 4, 2016 E o pată în partea dreaptă a foii. Să fie de la sarmale...? A schimbat țeava de eșapament a mașinii,cea a clientului,si a făcut si o poza ,dar a uitat sa se spele pe deste. Sunt si mecanici care câștiga bine,cât de cât,mai ales dacă mai iau si vreo 300 euro pe luna,de pe urma unui forum,plus ca sarmalele nu sunt un dish atât de fancy si Fusion,care sa nu-ți permită sa le cumperi,financiar vorbind. 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 incepi sa semeni cu picpoc Adevaratu' Acum o sa ne intrebam, Pic Poc este Pisicuts sau Pisicuts este Pic Poc ? ps. asa este, seamana putin la scris, nu este exclus. Doar ca Pic Pocu' a "atacat" cateva curve care il iubeau pe Pisicuts. Ar fi ceva sa fie una si aceeasi persoana.Concluzia este ca, este bagabont da-l in sange sa-l bata ( Amada).
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 4, 2016
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 4, 2016 Multă lume încăpăţânătă p-aici. Greu ne lecuim.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 4, 2016 Multă lume încăpăţânătă p-aici. Greu ne lecuim. cine e vinovatul in toata povestea astazi ???
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 4, 2016 cine e vinovatul in toata povestea astazi ??? Judecăm doar pentru ziua de azi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 cine e vinovatul in toata povestea astazi ???https://www.youtube.com/watch?v=sjg6fXXJnG8 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 lol....asa semnatura tati? )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 unde-i felinu',doarme??! primu lucru intrata pe usa e sa-l aflu si el niet? ioc?
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Postat Aprilie 5, 2016 sugi 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 sugicum stii tu ) care e ala mah care l-a numit analfabet? este evident ca e doar econom lexical
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 sugi Mai schimbă şi tu semnătura aia. Caută ceva cu telemea de oaie.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Mai schimbă şi tu semnătura aia. Caută ceva cu telemea de oaie.nu fi nesuferitde exemplu,mie-mi place.daca sugerezi ca ceva e de prost gust ar tb sa o faci mai putin pierdut ca fire.acu' pari gatuit.si nici macar nu esti spiritualrevino-ti si nu mai vb in numele femeilor vreodata.lor li se va ierta mereu ca vb mult si fara rost,unui barbat niciodata 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 nu fi nesuferitde exemplu,mie-mi place.daca sugerezi ca ceva e de prost gust ar tb sa o faci mai putin pierdut ca fire.acu' pari gatuit.si nici macar nu esti spiritualrevino-ti si nu mai vb in numele femeilor vreodata.lor li se va ierta mereu ca vb mult si fara rost,unui barbat niciodata Ce-ţi place ţie nu trebuie să-mi placă mie !
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Ce-ţi place ţie nu trebuie să-mi placă mie ! si viceversa. dar daca ti-e dor tie de o exa, prea bine,dar nu iti permiti si mai mult nu permit nimanui sa vb cu acest om cum am vorbit eu cu el. noi totusi am petrecut un timp vorbind.ori esti mai semet si ai ceva personal de impartit si atunci il injuri sau spui calm care e pb ta.nu-l faci cioban in plm. ori du-te lin de intelege-te personal cu acea femeie in cauza.pai cum ar fi sa vorbeasca toti cu Pisic cum vb eu cu el si invers,ei cu mine?elegant iti spun tie nu ti-e rusine sa te comporti ca o balarie? mergi de vorbeste cu ea.....
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Aprilie 5, 2016 si viceversa. dar daca ti-e dor tie de o exa, prea bine,dar nu iti permiti si mai mult nu permit nimanui sa vb cu acest om cum am vorbit eu cu el. noi totusi am petrecut un timp vorbind.ori esti mai semet si ai ceva personal de impartit si atunci il injuri sau spui calm care e pb ta.nu-l faci cioban in plm. ori du-te lin de intelege-te personal cu acea femeie in cauza.pai cum ar fi sa vorbeasca toti cu Pisic cum vb eu cu el si invers,ei cu mine?elegant iti spun tie nu ti-e rusine sa te comporti ca o balarie? mergi de vorbeste cu ea.....Ți-e dor de niște puli în gât, așa-i? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat Aprilie 5, 2016 si viceversa. dar daca ti-e dor tie de o exa, prea bine,dar nu iti permiti si mai mult nu permit nimanui sa vb cu acest om cum am vorbit eu cu el. noi totusi am petrecut un timp vorbind.ori esti mai semet si ai ceva personal de impartit si atunci il injuri sau spui calm care e pb ta.nu-l faci cioban in plm. ori du-te lin de intelege-te personal cu acea femeie in cauza.pai cum ar fi sa vorbeasca toti cu Pisic cum vb eu cu el si invers,ei cu mine?elegant iti spun tie nu ti-e rusine sa te comporti ca o balarie? mergi de vorbeste cu ea..... Fac şi io ca Moromete: 2 chestiuni rezultă din ce spui tu:1. Unde am folosit eu cuvântul "cioban" sau vreo injurie ?2. Explică comportamentul de "bălărie" ! 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 5, 2016 sugipula
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Ți-e dor de niște puli în gât, așa-i?daca tu sau altii simtiti ca doar online se ridica .pai pe mine nu ma atingepoti sa te atingi,da' nu tb sa imi si spui
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 5, 2016 Fac şi io ca Moromete: 2 chestiuni rezultă din ce spui tu:1. Unde am folosit eu cuvântul "cioban" sau vreo injurie ?2. Explică comportamentul de "bălărie" ! era mai bine maracina.esti cam arid lately
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum