Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

Salutare,

Inspirat din clip si incitat de formele apetisante ale brunetei obraznice, deschid si eu un topic stupid (caci nu am facut-o pana acum  :slap2  :laugh2 ) si va adresez intrebarea:

Daca ati putea, ati stapani o tehnologie anume in ce personaj uman (femeie sau barbat) ati vrea sa va metamorfozati? Numiti doar o singura persoana (nu faceti risipa de energie) si ar fi util sa argumentati de ce ati vrea sa faceti asta. Pe de alta parte, ar fi un exercitiu interesant sa te transpui in pielea unui alt individ ca sa vezi lucrurile din perspectiva lui. Bine, bruneta din clip (sau mai bine zis grasanul) intrece masura si se gandeste doar la SEX! =))

Daca ma intrebati, eu as fi tentat sa ma transform intr-o femeie, dar nu m-am hotarat inca care sa fie si daca-mi doresc cu adevarat. Ar fi o alegere cu adevarat grea din perspectiva sexuala. :laugh2

aaa... si am uitat: nu sunt admise jignirile intre membrii forumului. Daca vrei sa fi cineva de aici, esti acceptat doar cu argumente si cu bun simt ca si carte de vizita!

• Like 3
  • Oras:Ucea
Postat

Dacă nu sunt deja un fel de, io mi-aș dori să mă transform într-un porc. Am auzit că orgasmul la porci durează 40 de minute...

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Dacă nu sunt deja un fel de, io mi-aș dori să mă transform într-un porc. Am auzit că orgasmul la porci durează 40 de minute...

Nu poti sa te transformi decat intr-un porc de om. Am spus mai sus, ca e vorba doar de oameni (exclus patrupedele)))) :laugh2

Poti sa iei legatura cu Ananda ca sa te invete amorul cu continenta si orgasme care dureaza 40 de minute... pe sesiune!! :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

M-as transforma in Catalina lui Eminescu. Dar as schimba povestea, clar nu l-as alege pe Catalin.

Si daca ar fi intr-un animal...intr-un lup...:)

• Like 1
  • Oras:graveyard
Postat

M-as transforma in Catalina lui Eminescu. Dar as schimba povestea, clar nu l-as alege pe Catalin.

Si daca ar fi intr-un animal...intr-un lup... :)

Mi-a placut postarea ta, e frumos ce ai spus. Sunt convins ca sentimentul nu va fi deloc reciproc dupa ce vei vedea urmatorul meu post  :) .

Postat

Mi-a placut postarea ta, e frumos ce ai spus. Sunt convins ca sentimentul nu va fi deloc reciproc dupa ce vei vedea urmatorul meu post  :) .

Asteeeeept!  :laugh2

Postat

Salutare,

As dori ca acelasi cap (cu aceeasi mutra) pe care-l posed, sa fie atasat la acest corp, cu dotarea respectiva (not one mm less). Nu cred ca mai e nevoie sa argumentez ceva. Sper ca postarea mea este considerata a fi de bun simt, avand in vedere ca sunt si eu om, cu frustrarile mele, si ca nu-s multumit cu ce am. Imi cer scuze ca intrec orice masura si ma gandesc doar la sex!

P.S. In nici un caz nu doresc sa ma transform intr-o femeie si sa am de-a face cu un asemenea specimen. Mai bine sa fuga ele de mine.

P.S. 2 (nu p®ost scriptum, ci playstation 2) Initiatorul acestui topic detine cumva aceasta tehnologie si vrea sa ne faca o surpriza? Sau e doar un test de imaginatie, o explorare a fanteziilor?

Va multumesc, eventual anticipat!

post-168894-0-60092900-1459704940_thumb.jpg

post-168894-0-88545800-1459704945_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Si daca ar fi intr-un animal...intr-un lup... :)

De ce ai vrea asta? Si care ar fi povestea ta? Haide spune-ne, imi place atat de mult cum povestesti. :)

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

In ipoteza altruista >>>>  Mergand un pic mai departe (sau poate mai mult) decat propune @skyseven, as alege Hitler la o varsta frageda si m-as sinucide. Orice argument este derizoriu. 

In ipoteza egoista>>>>> As alege Traian Vuia. Sentimentul de a fi primul om care a zburat cu un aparat mai greu decat aerul trebuie sa fi fost minunat. 

Worldoftanks out!  :hihat

• Like 6
Postat

De ce ai vrea asta? Si care ar fi povestea ta? Haide spune-ne, imi place atat de mult cum povestesti. :)

Luceafarul pentru mine este idealul de iubire.

Prima data cand am citit poemul "Luceafarul" am fost profund emotionata de acesta. Inca se construia casa, iar intr-o camera rece si gri, am facut cunostinta cu aceasta tragica poveste...Fara a-mi da seama ,casa s-a construit (dar nu in totalitate), eu am crescut, mi-a ramas undeva intiparita si pana in ziua de azi caut Luceafarul. Acum cred...:) el este dezamagit si poate sta ascuns undeva in umbra universului si poate habar nu are ca o noua "ea" il cauta :) De aceea, de-as fi Catalina, as lasa totul in urma si i-as accepta cununa de stele. Si poate in felul asta as atinge ceea ce numim noi iubire. Din pacate in jurul meu vad numai suferinta si nebunie, nu vad iubire. Vad o iubire interesata, egoista. Te iubesc pentru ca tu ma iubesti, te iubesc pentru ca imi dai ceva, te iubesc pentru ca am nevoie de ceva, te iubesc pentru a nu infrunta singuratatea. As vrea sa gasesc "te iubesc" pur si simplu fara un "pentru ca" :)

Dar greseala este deja facuta, ca si pacatul stramosesc, nu poate fi intoarsa. La fel ca eroina poemului, ne este teama de necunoscut si de multe ori suntem incapabili de a ne depasi conditia. Apoi, conditionam ceea ce celalalt ne poate oferi, devenim egoisti si orbi, ramanem aceeasi nefericiti :) De fapt, tare imi este ca suntem o contopire a celor doi :slap2  pfff, cum de nu mi-am dat seama pana acum? :slap2

La fel ca si casa, am ramas si eu, pe jumatate incompleta. Dar nu imi pierd speranta :) Poate nu acum, poate in alta viata :)

• Like 7
Postat

Salutare,

As dori ca acelasi cap (cu aceeasi mutra) pe care-l posed, sa fie atasat la acest corp, cu dotarea respectiva (not one mm less). Nu cred ca mai e nevoie sa argumentez ceva. Sper ca postarea mea este considerata a fi de bun simt, avand in vedere ca sunt si eu om, cu frustrarile mele, si ca nu-s multumit cu ce am. Imi cer scuze ca intrec orice masura si ma gandesc doar la sex!

P.S. In nici un caz nu doresc sa ma transform intr-o femeie si sa am de-a face cu un asemenea specimen. Mai bine sa fuga ele de mine.

P.S. 2 (nu p®ost scriptum, ci playstation 2) Initiatorul acestui topic detine cumva aceasta tehnologie si vrea sa ne faca o surpriza? Sau e doar un test de imaginatie, o explorare a fanteziilor?

Va multumesc, eventual anticipat!

Mon cher Claude...si eu am frustrarile mele :) de aceea inteleg perfect.  :girly

Tare simpatic ai fost in exprimare!!!

• Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

De-as putea... Il aleg pe Almustafa, "profetul" lui Kahlil Gibran.

Postat

Mon cher Claude...si eu am frustrarile mele :) de aceea inteleg perfect.  :girly

Tare simpatic ai fost in exprimare!!!

Saru' mana! Ai grija de sufletelul tau, asa cum sigur Luceafarul tau vrea ca tu sa ai. Stii ca Luceafarul este un spirit nobil. Nu iti este frica de el, iti este frica de tine. Lucrurile par f. complicate, dar el intelege ca sunt complexe si stie de mintea complexa a femeii si de sufletul ei gingas si delicat. Make up your mind, nu-l lasa in stand-by prea mult. La un moment dat trebuie, cu totii, sa ne hotaram: Black or white?

post-168894-0-94198100-1459718372_thumb.jpg

• Like 3
Vizitator
Postat

As fi Jean-Benoit Aubery, din "Golful Francezului" de Daphne du Maurier. Pentru o "Lady St. Columb"....

• Like 2
Postat

Saru' mana! Ai grija de sufletelul tau, asa cum sigur Luceafarul tau vrea ca tu sa ai. Stii ca Luceafarul este un spirit nobil. Nu iti este frica de el, iti este frica de tine. Lucrurile par f. complicate, dar el intelege ca sunt complexe si stie de mintea complexa a femeii si de sufletul ei gingas si delicat. Make up your mind, nu-l lasa in stand-by prea mult. La un moment dat trebuie, cu totii, sa ne hotaram: Black or white?

Dragalasul vestitor a ajuns. Voi lua aminte!

Merci  :girly

Postat

Blue pill or red pill?

Vizitator sarlatanu
Postat

Daca ar fi sa ma transform in femeie, m-as transforma in  corinavip. Argumentul este ca s-a lasat de curvasaraie si n-o mai fute nimeni. :laugh2

Daca ar fi sa ma transform in alt barbat, m-as transforma in vladizinio si as incerca s-o fut pe corinavip.

Daca ar fi sa ma transform in ce vreau eu, m-as transforma in soare, sau macar asociat cu 30%.De ce? Eheee...vara... mare..

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă tot nu-mi dă voie sky să mă transform în porc, atunci măcar San Antonio...

Sau Beru?  :laugh2

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Daca ma gandesc bine nu-mi doresc sa ma transform in nimeni. Daca as avea sansa asta, as prefera sa fiu tot eu, dar sa am posibilitatea sa evit greselile facute. 

• Like 7
  • Minus 11
Postat

Daca ar fi sa ma transform in femeie, m-as transforma in  corinavip. Argumentul este ca s-a lasat de curvasaraie si n-o mai fute nimeni. :laugh2

Daca ar fi sa ma transform in alt barbat, m-as transforma in vladizinio si as incerca s-o fut pe corinavip.

Daca ar fi sa ma transform in ce vreau eu, m-as transforma in soare, sau macar asociat cu 30%.De ce? Eheee...vara... mare..

Ete' pula! Te-ai transforma în Maya, parcă nu știm...

• Like 2
  • Minus 2

Postat

Daca ma gandesc bine nu-mi doresc sa ma transform in nimeni. Daca as avea sansa asta, as prefera sa fiu tot eu, dar sa am posibilitatea sa evit greselile facute. 

Vreau sa-ti dau plus si mission failed! Felicitari pt. cea mai buna postare (e punctul meu de vedere). Cat de mult imi doresc sa fi avut in trecut mai multa minte si sa fi facut mai putine greseli. Greseli pe care nu le voi mai putea repara niciodata  :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...