Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Uite, asta i-a luat. Dar fiind el semidoct nu a retinut nici numele corect...

http://www.hiris.ro/cumpara/signorina-misteriosa-10584?gclid=CMnDsMCt9csCFY4y0wodw_0NIg

si inca ceva: dupa ce fiecare l-a compatimit ca bai ce ghinion a avut saracul om, cand el fusese atat de generos cu ea, revine si zice ca avea de gand sa i-l dea, nu apucase....deci nici macar nu a fost omul generos care sa o acopere cu atentii. Urma sa se intampke dar ghinion, fata a gasit pretextul ca e bolnava si a scapata...Un om generos si cu suflet mare da cadouri fara sa astepte in schimb ceva. Le da din placere, ca sa exprime un sentiment. Daca astepti pizda dupa ce i-ai dat parfum se cheama ca esti participant la un troc... :laugh2

Bre...am zis ca l-am luat (cumparat) nu ca l-am si oferit !  Cum era sa i-l dau daca nici nu am mai ajuns fata in fata cu ea... Sa i-l trimit prin posta? 

Nici nu-i cunosc adresa...

Recunosc ca am fost un bou...insa uneori e util si un astfel de dush rece... 

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și te-ai făcut bine? 

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Am sunat-o ieri dimineatsa si am reprogramat intalnirea...desi ar fi trebuit sa fie initiativa ei "reprogramarea".(deci mi-am calcat pe mandrie )

Am fost aseara si i l-am dat : parfumul !(mi-a zis ca e un pic dulce) + cutie de bomboane(35r) + sticla vin roze "te iubesc"(15r).

Acu ...cum a decurs "programarea"? 

Am stat la ea in bucatarie ... si ne-am uitat la tv. ... stupid...

Am incercat eu sa-i spun ca ar trebui sa ducem relatia la nivelul urmator si ....s-a facut ca nu intelege...Ea: 'Cum adica?'

Eu : ' Adica sa ne uitam la un film impreuna in dormitor';

Ea: ' Duminica : data viitoare! '

Apoi am iesit in curte : unde am cunoscut-o pe vecina... (imaginile din Las Fierbinti imi veneau compulsiv in minte si abia ma abtineam sa nu fac misto..pe tema)

Am mai stat vreo 2 ore...eu poate..poate.. NADA!

Timpul asta l-am petrecut privind kanald, antena stars pe Tv-ul din bucatarie, asta dupa ce am consumat toate subiectele posibile si imposibile... Nu ma stiam ce sa vorbesc cu ea...la un moment dat ...am obosit si mi s-a facut dor de Bucuresti si patul meu.

Asa ca am plecat cu coada intre picioare pe la 21:30.

N-am consumat alcool caci mi-a fost frica de garda...

La cele 41 de primaveri ale mele imi caut o partenera...recunosc...Ma gandesc ca o sa imbatranesc singur...

De aici si o oarecare disperare.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu chiar exiști?

Ne păcăleşte =))

• Like 3
  • Oras:danpulea
  • Oras:danpulea
Postat

Omule, da-ti un reset, stai cu picioarele intr-un lighean cu apa rece. Gandeste cu capul, lasa inima si p*la la o parte. Revin-o cu picioarele pe pamant.

Dupa ce te linistesti vorbim

• Like 1
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a
Postat

@alfiex:

Du-te la curve - o să fie mai ieftin pe termen lung ! :)

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Azi(Duminica) am luat teapa de la gagica cu care trebuia sa ma intalnesc ...agatata de pe senti..(de).. mente,ro

Cica a avut o criza de rinichi... (deja a 2-a plus o prietena pe cale sa crape..)

Eram la a 2 a intalnire ...nu ne-am tras-o...si probabil nici nu se va intampla....

Asa ca am sa razbun cu o domnisoara de pe aici...

Ce ma revolt e ca i-am cumparat parfum (199ron - "signorina mizderioza" by ferrara) ! ( Ha ha! ), i-am dus si flori ..plm!

Nesimtita mi-a distrus weekend-ul ! Asta pt ca de luni m-a facut sa cred ca azi ne vom intalni si poate poate... !

Curva imputita!

https://www.youtube.com/watch?v=Tq-K61aiY40

marsh auzi ala parfum... si daca daruiesti ceva cuiva este eticheta gratuitatii.

pe scurt si pe intelesu' tau, tarane, ori dai si nu astepti nimic,dar chiar nimic....ori nu dai deloc, ori dai banii fix aia unei pro. cum vine asta ai luat cadou si vb ta' Curva imputita!'   ??

nici macar nu s-a 'bucurat' de ''cheltuiala{loooooollll} ta'

hai sictir si iesi la munca.darurile ori ti le permiti si niciodata nu iti pare rau ori nu le faci deloc

Postat

Am sunat-o ieri dimineatsa si am reprogramat intalnirea...desi ar fi trebuit sa fie initiativa ei "reprogramarea".(deci mi-am calcat pe mandrie )

Am fost aseara si i l-am dat : parfumul !(mi-a zis ca e un pic dulce) + cutie de bomboane(35r) + sticla vin roze "te iubesc"(15r).

Acu ...cum a decurs "programarea"? 

Am stat la ea in bucatarie ... si ne-am uitat la tv. ... stupid...

Am incercat eu sa-i spun ca ar trebui sa ducem relatia la nivelul urmator si ....s-a facut ca nu intelege...Ea: 'Cum adica?'

Eu : ' Adica sa ne uitam la un film impreuna in dormitor';

Ea: ' Duminica : data viitoare! '

Apoi am iesit in curte : unde am cunoscut-o pe vecina... (imaginile din Las Fierbinti imi veneau compulsiv in minte si abia ma abtineam sa nu fac misto..pe tema)

Am mai stat vreo 2 ore...eu poate..poate.. NADA!

Timpul asta l-am petrecut privind kanald, antena stars pe Tv-ul din bucatarie, asta dupa ce am consumat toate subiectele posibile si imposibile... Nu ma stiam ce sa vorbesc cu ea...la un moment dat ...am obosit si mi s-a facut dor de Bucuresti si patul meu.

Asa ca am plecat cu coada intre picioare pe la 21:30.

N-am consumat alcool caci mi-a fost frica de garda...

La cele 41 de primaveri ale mele imi caut o partenera...recunosc...Ma gandesc ca o sa imbatranesc singur...

De aici si o oarecare disperare.

La 41 de ani ești destul de tânăr. Și până la urmă, mai bine singur decât cu fane Cacapatos și Kanal D...

Și încă o chestie: noi, femeile, mirosim disperarea de la depărtare. (n-am zis de la o poștă, că iar mă luați la pulit p-aci) Decât să stai atârnător sub fusta-i de fecioară de la țară, ai fi avut mai mult succes dacă i-o arătai și-i spuneai duios: "Pune mâna pe ea, doar puțin așa..."

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Uite, asta i-a luat. Dar fiind el semidoct nu a retinut nici numele corect...

http://www.hiris.ro/cumpara/signorina-misteriosa-10584?gclid=CMnDsMCt9csCFY4y0wodw_0NIg

si inca ceva: dupa ce fiecare l-a compatimit ca bai ce ghinion a avut saracul om, cand el fusese atat de generos cu ea, revine si zice ca avea de gand sa i-l dea, nu apucase....deci nici macar nu a fost omul generos care sa o acopere cu atentii. Urma sa se intampke dar ghinion, fata a gasit pretextul ca e bolnava si a scapata...Un om generos si cu suflet mare da cadouri fara sa astepte in schimb ceva. Le da din placere, ca sa exprime un sentiment. Daca astepti pizda dupa ce i-ai dat parfum se cheama ca esti participant la un troc... :laugh2

...de unde şi denumirea de Trocadero

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

La 41 de ani ești destul de tânăr. Și până la urmă, mai bine singur decât cu fane Cacapatos și Kanal D...

Și încă o chestie: noi, femeile, mirosim disperarea de la depărtare. (n-am zis de la o poștă, că iar mă luați la pulit p-aci) Decât să stai atârnător sub fusta-i de fecioară de la țară, ai fi avut mai mult succes dacă i-o arătai și-i spuneai duios: "Pune mâna pe ea, doar puțin așa..."

Femeile ii miros intotdeauna pe aia Sprite! :)

Cu cat e mai disperat, cu atata mai mult nu pupa pisda! :)))))

• Like 2
  • Minus 7
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mai are ... timp, așa-i? Moaamă, ce l-ai flatat...!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:N.Dame
  • Oras:N.Dame
Postat

@alfiex, iti inteleg pe deplin frustrarea si, implicit titlul topicului. Dar generalizarea nu e corecta!

Cat despre teama ta de a fi singur, am sa citez pe tatal unui membru de vaza al acestui forum: ”Toti murim singuri, ca elefantii” ”Încurajarea asta ne-a facut-o intr-o noapte de Revelion... ;)

• Like 1
Postat

Am si eu o intrebare stimati con-futadori sau con-futadoare (din experienta voastra):

Este posibil sa corup o astfel de "doamna"(are 35 de ani) in a se fute cu mine pe bani? (Asta e o fantezie dar si curiozitate mai veche de a mea...)

Acu daca o intreb eu pe "directelea" este posibil sa o jignesc? sau s-ar putea da pe brazda...

La un moment dat mi-a povestit cum cineva i-a propus asa ceva... si ca ea "nu si nu!..."....

Postat

Am si eu o intrebare stimati con-futadori sau con-futadoare (din experienta voastra):

Este posibil sa corup o astfel de "doamna"(are 35 de ani) in a se fute cu mine pe bani? (Asta e o fantezie dar si curiozitate mai veche de a mea...)

Acu daca o intreb eu pe "directelea" este posibil sa o jignesc? sau s-ar putea da pe brazda...

La un moment dat mi-a povestit cum cineva i-a propus asa ceva... si ca ea "nu si nu!..."....

Măi, mie dacă mi-ar propune cineva să mă fut cu el pe bani, ar rămâne instantaneu fără coaie, ca nenea din Vaslui. 

Detalii aici: http://www.evz.ro/barbatul-caruia-i-s-au-smuls-testiculele-prima-marturie-am-o-sotie-puternica-toate-femeile-sa-faca-la-fel.html

• Like 2
  • Minus 3
Postat

http://cdn.meme.am/instances/61833915.jpg

• Like 6
  • Minus 2
Postat

Măi, mie dacă mi-ar propune cineva să mă fut cu el pe bani, ar rămâne instantaneu fără coaie, ca nenea din Vaslui. 

Detalii aici: http://www.evz.ro/barbatul-caruia-i-s-au-smuls-testiculele-prima-marturie-am-o-sotie-puternica-toate-femeile-sa-faca-la-fel.html

Ti-as propune eu...si n-ai ajunge decat cu limba la outsele mele... 

Sfat: sa nu incerci sa agresezi fizic un barbat vreodata...

PS: intrebarea era serioasa...chiar daca pare stupida...

Postat

Întrebarea o fi ea stupidă, dar tu ești și mai stupid, mon cher!

• Like 8
  • Minus 2
Postat

Vanesa, uite, ce-ai zice sa te futi cu mine pe 300 de lei dar ca sa nu fi jignita facem asa: la final iau banii inapoi si in felul asta vei simti ca a fost din placere, fara parte materiala. Nu ca e o idee buna?  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vanesa, uite, ce-ai zice sa te futi cu mine pe 300 de lei dar ca sa nu fi jignita facem asa: la final iau banii inapoi si in felul asta vei simti ca a fost din placere, fara parte materiala. Nu ca e o idee buna?  :laugh2  :laugh2

:))))))))) Un soi de împrumut fără dobândă, nu? 

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Ti-as propune eu...si n-ai ajunge decat cu limba la outsele mele... 

Sfat: sa nu incerci sa agresezi fizic un barbat vreodata...

PS: intrebarea era serioasa...chiar daca pare stupida...

Fără supărare, dar din ce scrii, nu prea pari a avea ouțe  :no2  Te-a fraierit o țărăncuță cu bujori în obrăjori, de te-a făcut ghem.

P.S.- N-am de ce să agresez fizic bărbații. Plăpândă fiind, am la îndemână alte metode care aduc suferință mai cruntă ca aia fizică.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

:))))))))) Un soi de împrumut fără dobândă, nu? 

Da, cam asa ceva...iti pot da si o cambie sau un pachet de actiuni daca vrei. Sau mai am o idee-propunere: sa facem sex platonic. Stam asa unul langa altul, nu ne atingem si fiecare ii spune celuilalt ce i-ar face ea/el in acel moment. Optional cu masturbare pentru atmosfera. Dupa care ne imbracam si plecam fiecare la treaba lui de parca nu s-ar fi intamplat nimic. :laugh2 Daca nu il agreezi pe Platon (eu stiu, te-a enervat ceva la el, mitul pesterii sau chestia cu regii filosofi) putem face sex in stil Aristotel sau Socrate.... :blushing2  :boob

• Like 1
  • Minus 1

Postat

Da, cam asa ceva...iti pot da si o cambie sau un pachet de actiuni daca vrei. Sau mai am o idee-propunere: sa facem sex platonic. Stam asa unul langa altul, nu ne atingem si fiecare ii spune celuilalt ce i-ar face ea/el in acel moment. Optional cu masturbare pentru atmosfera. Dupa care ne imbracam si plecam fiecare la treaba lui de parca nu s-ar fi intamplat nimic. :laugh2 Daca nu il agreezi pe Platon (eu stiu, te-a enervat ceva la el, mitul pesterii sau chestia cu regii filosofi) putem face sex in stil Aristotel sau Socrate.... :blushing2  :boob

Dacă tot e de ales, aș prefera Cicero :)))

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...