miskin in miari texas Reputație: 7 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 In ultimele luni am tot primit pe mail diferite intrebari despre noi moderatorii actuali.Asa ca am creat acest topic special ca sa raspundem la intrebarile pe care le aveti despre noi.Sa incepem.. Pisicuts, îmi permit și eu să-ți adresez câteva rânduri!În primul rând, ăsta nu e regulament, orice ai zice tu!A props de atacuri repetate: știi că îmi e profund antipatică Rozeta, mai ales că a fost de o nesimțire crasă vis-a-vis de mine ( trebuia în mod normal să o banezi)Hahahaha...Pai asta vrea pitziconul.Statut de muiere.El, zburatoarea si Siana aia.Lasa sarmalele si introdu un punct nou in regulament.Orice NESIMTIRE CRASA la adresa pitziconului atrage oprobriul intregii comunitati forumistice!!! Indrumator, coleg, prieten, bufon, victima...
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 8, 2016 S-au reluat intalnirile de joi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 S-au reluat intalnirile de joi?S-au mutat vineri....pe tine nu te-au invitat? 2
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Unii se întâlnesc joia, alții vinerea...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Unii se întâlnesc joia, alții vinerea... si in restul saptamanii mergi la curve
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Clar!
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 8, 2016 S-au mutat vineri....pe tine nu te-au invitat? Aveam impresia ca azi e joi. Ce trece timpul asta, acu' ai 23 si maine ai 32...
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Centimetri? 6 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 Aveam impresia ca azi e joi. Ce trece timpul asta, acu' ai 23 si maine ai 32... da pelicane ....trebuie sa ne bucuram de viata
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 8, 2016 da pelicane ....trebuie sa ne bucuram de viataiar m-ai ghicit, esti mai tare ca Dulcineea
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2016 Postat Aprilie 8, 2016 iar m-ai ghicit, esti mai tare ca Dulcineea
picon Reputație: 1045 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 8, 2016 Nu ca Rosinanta? 5 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum