rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Sofism picon nu pierde nicio ocazie să afirme că implicîndu-mă în apărarea Sabrinei i-am făcut un deserviciu.Rezultă că cei care au denigrat-o i-au făcut un serviciu.Rezultă că determinîndu-i pe ei s-o denigreze mai tare... i-am făcut Sabrinei un serviciu mai mare. 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Se joacă serviciu-vole dar atenţie la retur în lung de linie 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Sofism picon nu pierde nicio ocazie să afirme că implicîndu-mă în apărarea Sabrinei i-am făcut un deserviciu.Rezultă că cei care au denigrat-o i-au făcut un serviciu.Rezultă că determinîndu-i pe ei s-o denigreze mai tare... i-am făcut Sabrinei un serviciu mai mare.Rezultă că ești prost de dai în gropi. 6 2 Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am venit aici pentru că am crezut că vorbiți de puli. Se pare că nu. I'm out! 12 3 Link spre comentariu
debussy Reputație: 1353 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am venit aici pentru că am crezut că vorbiți de puli. Se pare că nu. I'm out!Ce tareee 1 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am venit aici pentru că am crezut că vorbiți de puli. Se pare că nu. I'm out!Aici vb de pezde. :-D 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am venit aici pentru că am crezut că vorbiți de puli. Se pare că nu. I'm out!Numai la pulă ți-e gândul! 7 2 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Numai la pulă ți-e gândul!Si noua la ce ne e gandu'? :-) Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Aprilie 6, 2016 http://www.gandul.info/images/gandul.jpg 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Si noua la ce ne e gandu'? :-)La pulă nu! Link spre comentariu
maseur_pentrudoamne Reputație: -4 Postat Aprilie 6, 2016 Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Am venit aici pentru că am crezut că vorbiți de puli. Se pare că nu. I'm out!Te mai inseala sotul? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Băga-mi-aș pula-n el dă topic 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 6, 2016 Dar de cine l-a deschis, ce zici? Link spre comentariu
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Te mai inseala sotul? Chiar acuș nu )) Tu mai masezi "fetele" de la azil? 2 3 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Internetul Internetul a făcut din prostul satului purtător de cuvînt. (Umberto Eco) 2 5 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Internetul Internetul a făcut din prostul satului purtător de cuvînt. (Umberto Eco) =)) Lesiiiiin!!!Jur ca ti-am dat si punct...ai citit inainte sa postezi? Mooooor! 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 7, 2016 =)) Lesiiiiin!!!Jur ca ti-am dat si punct...ai citit inainte sa postezi? Mooooor!Măcar e sincer... 2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2016 E de apreciat totuși! 5 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 7, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2016 Bîrna Eu văd paiul din ochiul meu. Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 revin Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Promo Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 8, 2016 Să-i porți cu plăcere! P.S. Aștept drepturile cuvenite pentru folosirea identității ( fie și virtuale). 5 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Șleahta Ați fost vreodată într-un autobuz, metrou, tren, în care au urcat și cîțiva țigani?Dintr-o dată tot autobuzul devine al lor. Dacă pînă acum călătoria a fost civilizată, de acum participi, fără voia ta, la problemele lor, țipate cu glasuri de stentor într-o limbă imposibilă.Nu mai poți citi, nu mai poți gîndi, nu mai poți vorbi cu vecinul tău. Îți vine să le ceri să coboare tonul, dar nu poți fiindcă vor tăbărî pe tine ocărîndu-te cu decibelii la maximum, de nu te mai spală toată apa de pe Olt.Îți vine să-i iei la palme, dar nu poți fiindcă ei sunt trei și tu ești singur... printre ceilalți călători cu capetele băgate între umeri, suportînd cu stoicism pacostea dezlănțuită de **spam editat**itari.N-ai încotro și bagi și tu capul între umeri rugîndu-te să ajungi mai repede la destinație, ca să scapi de chin. Ei își văd de treabă. Mulți urcă, puțini coboară, se fac cumetrii, se iscă scandaluri, se tot înmulțesc, riști să fii copleșit de toată șatra.Atmosfera se-mpute... Nu mai e de stat, alegi răul cel mai mic și cobori la prima. Și acum, închipuiți-vă că sunteți pe un forum în care s-au oploșit cîțiva cocalari... 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 9, 2016 Păi d'aia folosim mașina personală: să nu ne stricăm ziua cu cocalari ca voi! Luați-vă și voi, sărăciilor. 6 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Aprilie 10, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2016 Teoria conspirației Oare Sabrina si rinan sunt una si aceeasi persoana? (un împăciuitor belicos) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum