being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Cine-i si pacaliciul asta de traminer? Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Cine-i si pacaliciul asta de traminer? E Rosenberg-ul lui picon. Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Cine-i si pacaliciul asta de traminer?Bună asta, mai stai pe aici:) E Rosenberg-ul lui picon.Ai uitat rima, spre deosebire de amicul tău. Uite o sugestie pentru tine: ospiciu 4 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Traminer traminer tu iara superi poporu Esti un fel de Till Eulenspiegel Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Traminer traminer tu iara superi poporu Esti un fel de Till EulenspiegelEu doar am remarcat o oarecare neglijență a prozodiei. 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Ai uitat rima, spre deosebire de amicul tău. Uite o sugestie pentru tine: ospiciu Rosenberg-ul lui piconse dă mare, pricoliciu'.Locul ăstui mirmidone, desigur, la ospiciu. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Rosenberg-ul lui piconse dă mare, pricoliciu'.Locul ăstui mirmidone, desigur, la ospiciu. Suge-i pula lui PiconFă ce face pricoliciu'.Locul tău, măi mirmidonE desigur, la ospiciu. 2 3 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Si aici isi bate joc lumea de picon....Peste tot, pe forum!Si mai zice lumea ca nu postez la subiect. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Si aici isi bate joc lumea de picon....Peste tot, pe forum!Si mai zice lumea ca nu postez la subiect.https://i.ytimg.com/vi/R_KQV6Lm0jw/hqdefault.jpg Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Suge-i pula lui PiconFă ce face pricoliciu'.Locul tău, măi mirmidonE desigur, la ospiciu. De data asta îți răspund în proză și foarte serios.Indică-mi postarea pe care mi-o atribui mie, cea care te-a deranjat atît de tare, încît te-a făcut să mă iei la refec într-un PM. Ai 48 de ore. Pentru unul ca tine, care stai non-stop pe forum, ai timp destul ca s-o găsești.Dacă în 48 de ore nu-mi indici postarea respectivă, mă voi considera îndreptățit să public aici corespondența noastră de pe PM. Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 1, 2016 De data asta îți răspund în proză și foarte serios.Indică-mi postarea pe care mi-o atribui mie, cea care te-a deranjat atît de tare, încît te-a făcut să mă iei la refec într-un PM. Ai 48 de ore. Pentru unul ca tine, care stai non-stop pe forum, ai timp destul ca s-o găsești.Dacă în 48 de ore nu-mi indici postarea respectivă, mă voi considera îndreptățit să public aici corespondența noastră de pe PM.Trimite mesajul si mie. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 1, 2016 De data asta îți răspund în proză și foarte serios.Indică-mi postarea pe care mi-o atribui mie, cea care te-a deranjat atît de tare, încît te-a făcut să mă iei la refec într-un PM. Ai 48 de ore. Pentru unul ca tine, care stai non-stop pe forum, ai timp destul ca s-o găsești.Dacă în 48 de ore nu-mi indici postarea respectivă, mă voi considera îndreptățit să public aici corespondența noastră de pe PM. Ăsta ce mă, ultimatum? Cine plm ești tu mă, să-mi dai mie ultimatumuri? Și ce mai e? Șantaj? Du-te bă în pula mea, cu tâmpeniile tale, crezi că am timp și chef, să caut prin postări? Caută tu, dă-te-n plm, retardatule! 2 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Iar ai amenintat, pensionarule? Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Cine publica PM uri e nesimtit. 2 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Cine publica PM uri e nesimtit. Da' ce? PM-ul e spovedanie? Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Franciza (poemă culeasă de la nobel, membru marcant, magna cum latrae, în Congregația Flocoșilor de Rit Jăvresc) Foaie verde mărăcine, ascultați-mă pe mine! Că eu știu ce a pățit rinanul îndrăgostit. A-ntîlnit o păpușea care pe bani se futea și s-a-ndrăgostit de ea: „Te iubesc, Sabrina mea...” Dar bietul rinan, fiind mai mocofan, nu i-a trebuit fetei, ca iubit. rinan o iubea, Sabrina-l bătea și i-a dat cu flit - chin nețărmurit. rinan, disperat, iama-n noi a dat, doar-doar l-om mușca, chinu-a termina. Ai noștri, puhoi, n-au dat înapoi. La rinan lătrau pînă răgușeau. Iar rinan văzînd și înțelegînd că speranță nu-i la Sabrina lui, mai rău se-ndîrjea și ne înfrunta, ne întărîta și ne ușuia. Lucru curios și neîndoios, mai mult pe picon avea parapon. Și pe alți fîrtați din cei însemnați îi mai altoia, dar nu chiar așa. Nouă ni-era silă dar ni-era și milă de bietul iubeț, tare nătăfleț. Și îl ajutam care cum puteam: de cur îl mușcam și muie-i dădeam. Dar el, ticălos, tare ranchiunos, nu aprecia gestul altuia, scos din altruism și cavalerism, de a-i abătea gîndul de la EA. Nerecunoscător, ne lua, superior, cu poezii ritmate, proze elaborate și alte marafeturi briz-brizuri și cofeturi, dînd cîte un picior întregului ciopor. Las' că vine ea, Sabrina! O să-i dea din nou chinina și-o să-i cheltuie chenzina pînă-i termină benzina! Cu rinan, de bună seamă, este futere de mamă să-l ajuți cînd e în rut. Nu mai pupă el... Salut! Sursa? http://nimfomane.com/forum/topic/14597-0737662980-siana-poze-false/?p=2195308 4 5 Link spre comentariu
nobel Reputație: 5960 Postat Octombrie 2, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Franciza(poemă culeasă de la nobel, membru marcant, magna cum latrae, în Congregația Flocoșilor de Rit Jăvresc) Vezi poezia asta mi-a placut.E prima in care iti faci autocritica. 2 Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Vezi poezia asta mi-a placut.E prima in care iti faci autocritica. Daca spune ceva si despre dusuri .. e beton! 2 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 3, 2016 O poezie despre Vanessa si Raffaello ar fi ceva foarte comic.Dau pe ea un punct pozitiv de reputatie.Minusul a fost dat in viata reala. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 3, 2016 O poezie despre Vanessa si Raffaello ar fi ceva foarte comic.Dau pe ea un punct pozitiv de reputatie.Minusul a fost dat in viata reala. Gaozare, cand am chef de tine te voi anunta. Pana atunci baga-ti o noua doza de halucinogene. 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Gaozare, cand am chef de tine te voi anunta. Pana atunci baga-ti o noua doza de halucinogene.E a nu stiu câta gluma cu Vanessa, iar tu tot tresari.Aduna-te. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 3, 2016 E a nu stiu câta gluma cu Vanessa, iar tu tot tresari.Aduna-te. Coite, ai niste "glume" de aurolac. Dar ce pretentii sa am de la un gheros frustrat.. PSTi-am raspuns nu pentru textul postat ci pentru ca-mi esti simpatic. Momentan sunt in toane bune si am timp de tine sa-ti dau o muie. Insa nu te baza ca voi fi disponibil tot timpul. 1 Link spre comentariu
being miskin Reputație: 14 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Coite, ai niste "glume" de aurolac. Dar ce pretentii sa am de la un gheros frustrat.. PSTi-am raspuns nu pentru textul postat ci pentru ca-mi esti simpatic. Momentan sunt in toane bune si am timp de tine sa-ti dau o muie. Insa nu te baza ca voi fi disponibil tot timpul.Pai stai, bre, de ce mi te adresezi cu invective?Eu nu-mi bat joc de tine, ar fi chiar un paradox si am explicat de ce. Ce va acriți, bre oldzilor, asa, dupa un divorț si alte esecuri sentimentale? In alta ordine de ide, eu ii inteleg pe tineri ca pleaca din tara.Cica dupa sirieni, Romania are cea mai ridicata rata de emigrare.Cum sa platesti pensia unor indivizi ca astia, mizantropi si morbizi, care au si distrus tara? Nu te enerva, Raffaello, nu vreau sa-ti stric buna dispozitie, dar asa e. Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Octombrie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Octombrie 3, 2016 https://media.giphy.com/media/XTGBxEQ5298DS/giphy.gif 1 Link spre comentariu
rinan Reputație: 12 Postat Octombrie 3, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Vezi poezia asta mi-a placut.E prima in care iti faci autocritica. Într-adevăr, la o privire superficială așa pare.Dar... oare chiar așa să fie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum