liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 26, 2016 Da,fetele discuta între ele,am să mă dau exemplu pe mine pentru a nu se spune că iar bravez și cea ce voi spune este real.- azi a fost la x Liviu o are de 1 metru și a rupt-o săracă două zile nu mai poate lucra-Sa-mi dai și mie nr lui ca să nu-l primesc să nu pățesc ca x-Așteaptă ca o sun-Fata ,este plecată și telefonul cu numărul lui este în locatie- Pai și eu cum fac?- Uita-te pe geam și dacă vezi că este un tip de trei metrii înălțime nu-i mai răspunzi.Sau alta discuțieAzi a fost la mine x și fost brutal ca nu sa fac cim să stau în cap vezi dacă te sună să nu-l primești-După câteva zile tipul vede că deși suna la y nu i se răspunde,scrie pe topicul fetei ca a sunat de nu știu câte ori și nu i s-a răspuns și se decide să meargă din nou la x,dar și aici pauza nu i se mai răspunde,și scrie din nou pe topicul lui x de data asta : te-am sunat si nu-mi răspunzi?-Am văzut că ai sunat dar nu te mai primesc-Sun de pe alt număr și tot vin spune tipul furios neștiind ca va fi urmărit de la geam 1 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 26, 2016 Ca să nu mai vorbim de topicul "de evitat" 1 6
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2016 Eh, numărul de telefon nu ar fi o problemă, discutăm de cartele pre-payed care costă 5 euroi și care pot fi schimbate. Ce spui tu ( cum arătăm etc.) e valabil dacă ești nou pe forum, dar când ai o vechime mai mare, ești activ, faci recenzii, practic nu mai ține. Și mai e ceva: nu întotdeauna comportamentul de predictibil, în sensul că vei avea parte de un comportament super, preferențial, ci din oarecum din contră, sunt stresate, tensionate, De exmplu, acum vreo 3 ani, îi spun unui pretenar de pe aici că am o programare la ora 17 la o fată celebră pe aici, cu recenzii practic doar pozitive, extrem de apreciată. Fata, deși destul de veche în branșă și foarte apreciată, a fost foarte emoționată și tensionată. O întreb ce se întâmplă și îmi spune: " păi ești Picon, nu? ". Să-mi fut una! Până la urmă, totul a ieșit super, dar o oarecare tensiune a plutit în aer. Și nu a fost singurul caz. Asta se mai întâmplă în cazul fetelor care sunt active pe forum și care lucrează aproape exclusiv cu el, ceea-ce nu e cazul cu toate. În principiu, fetele se poartă și în funcție de cum se comportă clientul. Dacă vii plin de fițe, arogant, să nu spun ca un bădăran ( așa cum se mai întâmplă câteodată), nu prea poți avea parte o întâlnire reușită. Bre,cred ca nu era Amada!Ea era mereu "relaxata"! 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Nu e vorba de ea. Cu ea chiar am avut niște futaiuri de povestit la nepoți. Aștept să crească. De nepoți, zic. 6 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2016 Nu e vorba de ea. Cu ea chiar am avut niște futaiuri de povestit la nepoți. Aștept să crească. De nepoți, zic. Sa va traiasca!Sa fie sanatosi!Sigur ai avut partide de sex memorabile,asta cand avea locatia in Militari poate..ca in ultimul timp se axase pe bataie..sau dominare 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Nu în Militari. Și când ziceam de nepoți, ziceam de copiii verilor mei.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Nu în Militari. Și când ziceam de nepoți, ziceam de copiii verilor mei. 1 1
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2016 Nu mai rade Corina!Ca ma enervezi! Ok..scuza-ma!Radeai la ce a scris nea Picon! 1 1
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 26, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Aprilie 26, 2016 Cine se baga la un anal? 4 5
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 26, 2016 Te-ai spalat bine la cur? 2
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 26, 2016 Cine se baga la un anal? Cu tine? Doar vreun boschetar. 1
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 26, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Aprilie 26, 2016 Cu tine? Doar vreun boschetar. Un boschetar ca tine ar vrea anal dar nu ai fise prietene iar bonuri de masa nu primesc asa ca, canta la alta masa ))) 2 5
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 26, 2016 Un boschetar ca tine ar vrea anal dar nu ai fise prietene iar bonuri de masa nu primesc asa ca, canta la alta masa )))Nu toti avem norocul sa fim bogati ca sa ne permitem sa futem dive de ferentari. 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Un boschetar ca tine ar vrea anal dar nu ai fise prietene iar bonuri de masa nu primesc asa ca, canta la alta masa )))Da' BCF-uri primești?
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2016 Postat Aprilie 26, 2016 Da' BCF-uri primești? Doar cash! 10
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 26, 2016 Jartet lasă bașinile cu bonurile de masa. E foarte aproape ziua când o să faci anal pe țigări,ulei sau zahar.Dacă mai trece 2 săptămâni fără clienți,îți faci boceluta si te întorci în Poplaca,de unde esti 3
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 26, 2016 Doar chash! What? 2
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Jartet lasă bașinile cu bonurile de masa. E foarte aproape ziua când o să faci anal pe țigări,ulei sau zahar.Dacă mai trece 2 săptămâni fără clienți,îți faci boceluta si te întorci în Poplaca,de unde estiDacă trece 2 săptămâni, trec și Pastile, cuvioșia ta! 6 2
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 26, 2016 Nea picoane după 2 sticle de "săniuța" sper să-mi acorzi circumstanțe atenuante si sa fii oleacă mai milostiv.P.S. nu o lua ca pe o scuză că nu am ascuns faptul că sunt agramat.Dacă vrei o să subliniez eu greșelile pe care le fac,să nu te mai obosești tu. 4
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 26, 2016 N-am sa-ti arăt zecile de greșeli gramaticale pe care le-ai făcut tu pentru că eu îmi văd lungul nasului. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 26, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 26, 2016 Să ți-l vezi părinte, să ți-l vezi! Așa trebuie să se comporte o față bisericească: cu smerenie! P.S. Poți căuta Sfinția Ta, vei găsi poate câteva zeci prin cele peste 16.000 de postări, că nimeni nu este fără de prihană. 5 2
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 27, 2016 Nea Picoane,Cartea Sfânta spune că lauda de sine nu este bună Bree.Am aruncat cu pioșenie o privire asupra postărilor lui pisicutz si fie vorba între noi ca tot nu ne aude nimeni,multă teama si slugărnicie a văzut ochi mei. Când postează pisicutz fie și un simplu DA sau dacă trage un pârț buluc vă adunați să dați puncte de reputație si să aprobati tot ce spune Împărăția sa.Nu am văzut să-i atragi atenția asupra greșelilor sale gramaticale. Oare de ce??Cu mare băgare de seamă să-ti măsori cuvintele când vei da replica căci Împărăția sa veghează si nu se știe cum cazi în dizgratie. 3
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 27, 2016 Eu țin minte Sfinția Ta, că mai acum vreo câteva zile l-am corectat! Dar matale, ca om cu știință de carte știi fără doar și poate vorba aia a strămoșilor noștri latini: "non licet bovis quod licet Iovis"! Mă rog, se poate adapta: "non licet bovis quod licet felis". Viața nu e întotdeauna dreaptă și nici oamenii nu sunt sfinți. 6 2
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Postat Aprilie 27, 2016 Disponibila 5
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 27, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Aprilie 27, 2016 Eu țin minte Sfinția Ta, că mai acum vreo câteva zile l-am corectat! Dar matale, ca om cu știință de carte știi fără doar și poate vorba aia a strămoșilor noștri latini: "non licet bovis quod licet Iovis"! Mă rog, se poate adapta: "non licet bovis quod licet felis". Viața nu e întotdeauna dreaptă și nici oamenii nu sunt sfinți. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum