janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Iar ai greșit contu', analfabet-o-o-oooo!Analfabeeeeet esti tuuuu! Bety a mai explicat de foarte multe ori treaba cu contul,dar cum tu te bagi ca musca in.... normal ca nu sti despre ce este vorba. Nu iti mai cauta motiv de bagare in seama cu japca. 1 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Ale dracu! De conturi, zic. 5 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Analfabeeeeet esti tuuuu! Bety a mai explicat de foarte multe ori treaba cu contul,dar cum tu te bagi ca musca in.... normal ca nu sti despre ce este vorba. Nu iti mai cauta motiv de bagare in seama cu japca.Băgare în seamă cu japca... Ceo fi vrut să zică? 2 2 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Băgare în seamă cu japca... Ceo fi vrut să zică?Fara sa iti acorde cineva cea mai mica atentie te bagi ca musca in... ai inteles ce am vrut sa zis!!!! 1 5 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Băgare în seamă cu japca... Ceo fi vrut să zică?A se baga in seama cu japca = a te baga in seama neinvitat fara sa ai nici cea mai mica legatura cu subiectul = lipsa de ocupatie = freci menta = a-ti omora timpul = plictiseala mare = nu vorbeste nimeni cu tine, fara prieteni, izolat..... acum ai inteles ? Sau trebuie sa iti mai dau alte explicatii? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator bettyblue Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Ale dracu! De conturi, zic.) 1 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 A se baga in seama cu japca = a te baga in seama neinvitat fara sa ai nici cea mai mica legatura cu subiectul = lipsa de ocupatie = freci menta = a-ti omora timpul = plictiseala mare = nu vorbeste nimeni cu tine, fara prieteni, izolat..... acum ai inteles ? Sau trebuie sa iti mai dau alte explicatii?Mai bagă...! Plm, așa-i! Nu vorbește nimeni cu mine și te-am găsit tocma' pă tine... În ce hal am ajuns...! Analfabet-oo-ooo-o! 3 2 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Sa fiu al dracu',de cand talambele astea si-au pierdut obiectul muncii au inceput sa studieze DEX-ul 3 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Mai bagă...!Plm, așa-i! Nu vorbește nimeni cu mine și te-am găsit tocma' pă tine... În ce hal am ajuns...!Analfabet-oo-ooo-o!Daca mai scoti un cuv o sa iti iei masteru' ptr. prostie )) 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Daca mai scoti un cuv o sa iti iei masteru' ptr. prostie ))Mi-ai dat durere cucuvintele ăstea! 2 2 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Mi-ai dat durere cucuvintele ăstea!Nu mai plange, te rog! 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Nu mai plange, te rog!Pot să vin la tine, să-mi sugi pula ca să-mi treacă? 5 2 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Aprilie 12, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Pot să vin la tine, să-mi sugi pula ca să-mi treacă?Ce crezi? Ai nevoie de bani! Apoi poate, dar poate... 1 5 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Ce crezi? Ai nevoie de bani! Apoi poate, dar poate...Păi nu așa...! Aveam nevoie de o muie tandră, sinceră... 5 2 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Păi nu așa...! Aveam nevoie de o muie tandră, sinceră......si la reducere.. :laugh2 . 7 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17083 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Mai @janetto,spune drept,cine te-a muscat de piept?Daca vin la tine,ce varianta gasesc,cea cu tzatze sau cea fara?ca vreau sa !! 7 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 12, 2016 Pot să vin la tine, să-mi sugi pula ca să-mi treacă?La ce foamete e in cuibar ar suge si pe o eugenia.Vorbeste lumea prin targ ca si-a dus si chilotii la amanet 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Aprilie 12, 2016 La ce foamete e in cuibar ar suge si pe o eugenia.Vorbeste lumea prin targ ca si-a dus si chilotii la amanetȘi prezervativele la reșapat... 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2016 Partajează Postat Aprilie 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=uG2LEOAOyqk 3 Link spre comentariu
dan_y Reputație: -55 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2016 La ce foamete e in cuibar ar suge si pe o eugenia.Vorbeste lumea prin targ ca si-a dus si chilotii la amanetera ma-ta cea care o suge pe o eugenie te rog sa nu faci confuzie!!!!! 2 2 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 12, 2016 era ma-ta cea care o suge pe o eugenie te rog sa nu faci confuzie!!!!!Daneloooo iar esti fa pe ciclu? 1 Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Abia aștept să te vizitez Janette ! 1 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Stai la rand,nu te băga în fața. Link spre comentariu
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Te duci si tu ? 😊 Link spre comentariu
pipilica Reputație: 1621 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 13, 2016 De 4 ani aștept clipa 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum