picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Eu am scăpat! Bine ca i-am dat teapa !Deocamdată! 5 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Ce s-a-ntâmplat?Voia Jănica o pula'n cur...
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Scrie-ti in pula mea de prost pe palma ce spui ca uiti cam repedeitiscriu tie pe frunte cand iti dau muie sa-mi amintesc sa mai dau cuiva 4 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Guță... vezi cum devii trans ? ) :laugh2 asa este se mai schimba omul la batranete cand este provocat :laugh2 4 6
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Bree nea Liviu spune sincer,Betty si janette sunt tepare???Sunt curios ce alegi,sa fi sincer sau punctele de la japciugoase. 1 1
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Ai prins-o în ușă?? 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Bree nea Liviu spune sincer,Betty si janette sunt tepare???Sunt curios ce alegi,sa fi sincer sau punctele de la japciugoase.iti dau cuvantul meu ca nu am fost, stii ca eu fac recenzii si nu am facut pentru ca nu am fost, am zis ca merg cu doua luni in urma la betty dar nu am ajuns 4 6
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 iti dau cuvantul meu ca nu am fost, stii ca eu fac recenzii si nu am facut pentru ca nu am fost, am zis ca merg cu doua luni in urma la betty dar nu am ajunsȘtiu asta,eu te întreb ce părere ai după toate recenziile scrise de comfrati 2 1
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Hai răspunde cu da sau nu 1 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Bree nea Liviu spune sincer,Betty si janette sunt tepare???Sunt curios ce alegi,sa fi sincer sau punctele de la japciugoase.voi spuneti ca prin unele recenzii ajut fetele gandeste logic te rog, ele mi-au dat vreo 300 de puncte daca mergeam la ele ar fi trebuit sa fac recenzie sa le multumesc pentru puncte nu? ori eu nu fac recenzii false cum sa fac daca nu am fost? 6 5
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Te faci ca nu înțelegi întrebarea?Te-am întrebat ce părere ai despre parașute după ce ai citit recenziile comfratilor. 2 1
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Știu asta,eu te întreb ce părere ai după toate recenziile scrise de comfratieu cred ca o parte sunt credibile o parte nu si am sa ma explic ; am fost la o tipa care nu s-a purtat cu mine cum ar fi trebuit si avea trei recenzii pana sa merg eu la ea perfecte,probabil nu i-a placut de fata mea, uite pustoaica aia lily poate unde a vazut ca sunt primit ca la mine acasa de alina a mers si a facut dus si s-a comportat de nota 10 cu mine ,ca sa-mi spuna alina ca a dat-o afara ca nu se spala exact ce au scris altii in recenziile lor,de aceea spun ca pararile sunt impartite. 5 5
azazel 13 Reputație: 765 Postat Mai 28, 2016 Oras:București Oras:București Postat Mai 28, 2016 voi spuneti ca prin unele recenzii ajut fetele gandeste logic te rog, ele mi-au dat vreo 300 de puncte daca mergeam la ele ar fi trebuit sa fac recenzie sa le multumesc pentru puncte nu? ori eu nu fac recenzii false cum sa fac daca nu am fost?Sa intelegem ca sugi pl pe puncte?Distrusu draq. 2 2
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 eu cred ca o parte sunt credibile o parte nu si am sa ma explic ; am fost la o tipa care nu s-a purtat cu mine cum ar fi trebuit si avea trei recenzii pana sa merg eu la ea perfecte,probabil nu i-a placut de fata mea, uite pustoaica aia lily poate unde a vazut ca sunt primit ca la mine acasa de alina a mers si a facut dus si s-a comportat de nota 10 cu mine ,ca sa-mi spuna alina ca a dat-o afara ca nu se spala exact ce au scris altii in recenziile lor,de aceea spun ca pararile sunt impartite.iar a aparut jegoasa asta cu minusurile o mananca rau in gura o cauta.Citeste soro cu atentie ce-ti scriu eu fac in general numai sex normal,dar am sa vin suta la suta la tine si daca nu am sa-ti dau clata pana ti se misca gardul in gura sa nu-mi spui pe nume 4 5
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 28, 2016 Sa intelegem ca sugi pl pe puncte?Distrusu draq.nu te duce mintea lache ca sa intelegi 3 5
azazel 13 Reputație: 765 Postat Mai 28, 2016 Oras:București Oras:București Postat Mai 28, 2016 iar a aparut jegoasa asta cu minusurile o mananca rau in gura o cauta.Citeste soro cu atentie ce-ti scriu eu fac in general numai sex normal,dar am sa vin suta la suta la tine si daca nu am sa-ti dau clata pana ti se misca gardul in gura sa nu-mi spui pe numeChiar nu ti e scarba de tine amaratule? 3 1
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Stiam că nu vrei sa deranjezi tafele.Punctele sunt mai importante decât să fii corect.Să-ți spun ceva,în prima lună chiar daca primeam PC numai de la Picon,m-am contrat cu el destul de dur.Acum ne respectăm dar nu ne pupam în fund.Iar Picon este un membru vechi si respectat.Tu in schimb preferi să pupi in fund niște curve de cea mai joasă speță pentru câteva PC. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 iar a aparut jegoasa asta cu minusurile o mananca rau in gura o cauta.Citeste soro cu atentie ce-ti scriu eu fac in general numai sex normal,dar am sa vin suta la suta la tine si daca nu am sa-ti dau clata pana ti se misca gardul in gura sa nu-mi spui pe nume Esti la servici?
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 28, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 28, 2016 Raspunsul e simplu. nu inteleg retinerea. Eu m-am convins si am si zis-o.
pipilica Reputație: 1621 Postat Mai 28, 2016 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 28, 2016 Și la Liviu răspunsul e simplu,nu vrea să piardă punctele de la jartelele astea doua si nici să mă supere pe mine,așa că o scaldă între două ape 2 1
pidsadera Reputație: 41577 Postat Mai 28, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Mai 28, 2016 Miroase a concediu fara plata. 10 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 29, 2016 Esti la servici?nu,la ora aia eram acasa,azi este tura mea libera 3 5
liviu58 Reputație: -7337 Postat Mai 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Mai 29, 2016 Stiam că nu vrei sa deranjezi tafele.Punctele sunt mai importante decât să fii corect.Să-ți spun ceva,în prima lună chiar daca primeam PC numai de la Picon,m-am contrat cu el destul de dur.Acum ne respectăm dar nu ne pupam în fund.Iar Picon este un membru vechi si respectat.Tu in schimb preferi să pupi in fund niște curve de cea mai joasă speță pentru câteva PC.Tu vrei sa ma iau de ele, fara sa le fi vizitat doar in baza unor recenzii .Ti-am dat si doua ex. unde cu mine s-a purtat de nota zece dar recenziile erau negative si viceversa ,cum sa scriu de rau sau de bine de ele daca nu am vizitat pe nici una.In ceea ca priveste punctele ce sa fac cu ele ? banii din buzunar imi deschid usa fetelor nu punctele .Sa ii spun uneia eu sunt x si am atatea puncte ,raspunsul ei ar fi invariabilDute in pwla mea cu punctele tale ,eu ma f... pe bani nu pe puncteSi daca urmaresti cine mi-a dat puncte ai sa vezi ca sunt fete de la ;Oradea,Bihor etc deci nu Bucurestence,acolo ce interes am ca nu o sa merg la ele niciodata si mi-au dat cate 40/50 de puncte de fiecare 6 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum