Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 am citit ieri o recenzie facuta de sangre in care ofera si el orgasme, deci nu sunt singurul Sangre...da ... 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 15, 2016 Sangre...da ... Tu de unde știi fey? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Tu de unde știi fey? Ca l-am testat Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 15, 2016 Ca l-am testat Ți-a scăpat vreunul? 6 20 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2016 Poi mor de foame dar locuiesc la Unirii in rem.hotelier cu plata de 200ron/zi, plec in fiecare weekend in voiaj , conduc o masina care are si ea un consum mai nesimtit, ami permit o viata decenta si tu ma intrebi daca m-a mai vizitat cineva? Poi de unde mi-as permite toate astea, crezi ca am castigat la lotto?Ps: un client care ma viziteaza evita sa lase o recenzie cand vede "mizeria" facuta de unii pe topicul meuAs vrea sa-i dau o muie CIM Jeanei! Cat e tariful? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 15, 2016 As vrea sa-i dau o muie CIM Jeanei! Cat e tariful?Întreabă-l pe Ramirez/Pipilică, el e doctor în cuibarul ăla! Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2016 Întreabă-l pe Ramirez/Pipilică, el e doctor în cuibarul ăla! Eu am intrebat-o pe betty, nu pe tine! Raspunzi neintrebat! Link spre comentariu
ramirez2 Reputație: 143 Postat Iunie 15, 2016 Oras:acolo Oras:acolo Partajează Postat Iunie 15, 2016 Eu am intrebat-o pe betty, nu pe tine! Raspunzi neintrebat!Te rog frumos lasa-l că e senil. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 15, 2016 Eu am intrebat-o pe betty, nu pe tine! Raspunzi neintrebat!Ai întrebat-o pe Betty pe topicul Jeanettei? Adică sugerezi că ar fi peștoaică? Ntz...ntz...ntz!P.S. răspund când vreau, unde vreau și când vrea, uite-așa, să moară Pipilică!P.S.2 Mai glumim și noi, frate! Nu mai fi așa încrâncenat!Baftă! 7 20 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 15, 2016 Ai întrebat-o pe Betty pe topicul Jeanettei? Adică sugerezi că ar fi peștoaică? Ntz...ntz...ntz!P.S. răspund când vreau, unde vreau și când vrea, uite-așa, să moară Pipilică!P.S.2 Mai glumim și noi, frate! Nu mai fi așa încrâncenat!Baftă!PPS nu PS2, "experimentatule" candidat la obtinerea bacalaureatului!Bafta! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 15, 2016 PPS nu PS2, "experimentatule" candidat la obtinerea bacalaureatului!Bafta!Corect, PPS!Observ o oarecare iritare la domnia ta și nu mi-o explic. Nu că m-ar interesa în mod deosebit... 5 20 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 16, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 16, 2016 Tu de unde știi fey? las-o frate ca stie ea ce zice 6 6 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iunie 16, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iunie 16, 2016 Corect, PPS!Observ o oarecare iritare la domnia ta și nu mi-o explic. Nu că m-ar interesa în mod deosebit...Cand porti blugii fara chiloti ca italienii te mai iriti 6 6 Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Corect, PPS!Observ o oarecare iritare la domnia ta și nu mi-o explic. Nu că m-ar interesa în mod deosebit...Salut! Eram ramas de la meci! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 16, 2016 Salut! Eram ramas de la meci!Care meci? Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Care meci?Am pierdut bani pe Elvetia! Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iunie 16, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am pierdut bani pe Elvetia!Dumnezeu a dat,Dumnezeu a luat. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am pierdut bani pe Elvetia!Nasol! Baftă de acum înainte! Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Dumnezeu a dat,Dumnezeu a luat.Ce bine le spui matale, "mult foarte fericitule", ca un om batran!Apropos, welcome. Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Nasol! Baftă de acum înainte!Am mers ca Romania nu da gol. Am pierdut (cacatu' ala de rus care a dat penalty aiurea)! Nu m-am potolit. Am bagat ca Elvetia bate. Rezultatul il stiti. Ca sa revenim la topic, daca "pere poulet" o baga pe Jeana in meciul cu Albania, ne-am nenorocit! Asta-i enerveaza pe aia si ne bat de ne rup! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am mers ca Romania nu da gol. Am pierdut (cacatu' ala de rus care a dat penalty aiurea)! Nu m-am potolit. Am bagat ca Elvetia bate. Rezultatul il stiti. Ca sa revenim la topic, daca "pere poulet" o baga pe Jeana in meciul cu Albania, ne-am nenorocit! Asta-i enerveaza pe aia si ne bat de ne rup! Eu zic că o bagă la un gang-bang și scapă Chipciu pe contraatac, le dă gol și gata! Link spre comentariu
ramirez2 Reputație: 143 Postat Iunie 16, 2016 Oras:acolo Oras:acolo Partajează Postat Iunie 16, 2016 Ce bine le spui matale, "mult foarte fericitule", ca un om batran!Apropos, welcome.Welcoame and matale Link spre comentariu
victorino Reputație: 9 Postat Iunie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 16, 2016 Eu zic că o bagă la un gang-bang și scapă Chipciu pe contraatac, le dă gol și gata! Jeana erou national, o decoreaza KWJ! 1 1 Link spre comentariu
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Iunie 16, 2016 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Partajează Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat-o din nou pe Janette acum câteva zile.Locație 9Fata 10Acțiunea 9+Per total nota 9+Am ales o finalizareCadou 100 ronEu o recomand,mie îmi place mult fata.Cui îi place genul "teen" este perfecta.Și pentru ca face anal și îl face bine merita vizitată. Sper sa o mai vizitez curând. 2 Link spre comentariu
6 9 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 nasol sa-mi bag pula Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum