liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 8, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 8, 2016 :* :* ♡♡♡♡♡La multi ani !!! 5 4 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 8, 2016 La multi ani !!!Merciiii 5 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2016 Spuneți-i, bă, la mulți ani în poola mea La mulți ani, Janetto!!! 1 2 Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 8, 2016 Tnx 2 5 Link spre comentariu
Vizitator eutuel123 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Am bifat si eu pt a doua oara la domnisoara.Nu stiu, dar sunt dezamagit, era obosita, suparata, sictirita, neepilata, par la fofo par pe picioare...oralul bunicei dar fara privirii si cam uscat, normalul mi s-a parut mai larguta ca ultima data sau am eu pula mica...tariful marit? 200lei ora...venisem cu 150lei de cheltuit, daca stiam ca e 200 ma duceam in alta parte. Spor 4 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 8, 2016 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iulie 8, 2016 Ce aveti cu fata..iar a calcat stramb ?De maine iar semneaza condica. Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2016 Am bifat si eu pt a doua oara la domnisoara.Nu stiu, dar sunt dezamagit, era obosita, suparata, sictirita, neepilata, par la fofo par pe picioare...oralul bunicei dar fara privirii si cam uscat, normalul mi s-a parut mai larguta ca ultima data sau am eu pula mica...tariful marit? 200lei ora...venisem cu 150lei de cheltuit, daca stiam ca e 200 ma duceam in alta parte. Spor Mâine nu postai și tu recenzia...taman dă ziua ei te-a loat talentu' liric??? Oameni făr' de suflet, să fiu nebun 6 2 Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 8, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 8, 2016 Mâine nu postai și tu recenzia...taman dă ziua ei te-a loat talentu' liric???Oameni făr' de suflet, să fiu nebun S-a înrăit lumea,vine apocalipsa. 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2016 S-a înrăit lumea,vine apocalipsa. DuJmănia dîn noi ) Link spre comentariu
duhu sfantului pipilica Reputație: 810 Postat Iulie 8, 2016 Oras:IN RAI Oras:IN RAI Partajează Postat Iulie 8, 2016 DuJmănia dîn noi )Preacurvia,destrabalarea,depravarea,ura.......Cât să ne mai suporte Dumnezeu? 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 8, 2016 Preacurvia,destrabalarea,depravarea,ura.......Cât să ne mai suporte Dumnezeu? Amin! Link spre comentariu
janette Reputație: -414 Postat Iulie 8, 2016 Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Telefon: Super girl! Oras:Bd.Unirii Partajează Postat Iulie 8, 2016 Spuneți-i, bă, la mulți ani în poola mea La mulți ani, Janetto!!!Multumesc !!! :* Te astept la un pahar drept cinste 1 5 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 8, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 8, 2016 Multumesc !!! :* Te astept la un pahar drept cinste La multi ani Janette!In aceasta zi speciala pt tine iti doresc sa ai parte de multa mancare! 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 janette, de ziua ta am o intrebare pt tine: primesti 100 de euro in monede de 1 euro? 1 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 9, 2016 La multi ani !!!fa curva proasta de ce dai cu minus handicapat-o ca i-am spus fetii'' la multi ani ''sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINA 2 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iulie 9, 2016 Tnx Îs d-alea furate dân cimitir...? 1 2 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iulie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 9, 2016 fa curva proasta de ce dai cu minus handicapat-o ca i-am spus fetii'' la multi ani ''sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINA 'ai dã pula mea, bãi nenea, chiar așa mare preț pui pe punctele alea??? Îți țin de cald, de foame? Sau ai erecție doar la plusuri? Fii, bãi nenea, uMpic mai relaxat...dă-le-n sloboz de puncte, tu le faci pe ele sau ele pe tine? Corino, tabarles pã el 5 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 9, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 9, 2016 fa curva de ce dai cu minus handicapat-o ca i-am spus fetii'' la multi ani ''sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINATi-am dat eu un punct la postarea ta cu "la multi ani",sa nu faci infarct!Nu de alta,dar noi de cine mai radem? 6 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 fa curva proasta de ce dai cu minus handicapat-o ca i-am spus fetii'' la multi ani ''sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINA nu o primesti pe corina sa ia cina la restaurantul tau? :laugh2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Iulie 9, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 9, 2016 nu o primesti pe corina sa ia cina la restaurantul tau? :laugh2 Sa-ti expic cum sta treaba!Mr Juisare nu are acces in restaurant decat cand e chemat la masa de vreun smeker caruia nu i-a placut mancarea si atunci numai pt portia de anal. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 fa curva proasta de ce dai cu minus handicapat-o ca i-am spus fetii'' la multi ani ''sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINASunt atat de relax astazi incat nu imi bat capul cu tine! Eu ma amuz pe seama ta rau de tot si iti mai dau cate un minus pe unde te prind ) Lake aka bucatatarul pulii o sa vin sa mananc ceva pe acolo pe unde gatesti tu si la sfarsit o sa vreau sa cunosc bucatarul si o sa te scuip intre ochi 7 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 Sa-ti expic cum sta treaba!Mr Juisare nu are acces in restaurant decat cand e chemat la masa de vreun smeker caruia nu i-a placut mancarea si atunci numai pt portia de anal. las' ca ii acord eu acces in restaurant 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 nu o primesti pe corina sa ia cina la restaurantul tau? :laugh2 El lucreaza la restaurantul unui hotel ...nu are restaurantul lui 2 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Iulie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Iulie 9, 2016 Nu de punct imi era mie cum faceti voi troling am zis sa fac si eu si cum nu am decat o proasta de care sa ma iau .......... cam asta este,v-am dat punctele inapoi, si de ce va mirati atat ca eu v-am copiat , voi de cate ori va-ti luat de ea si a-ti injurat-o ca v-a dat cu minus 3 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 9, 2016 Fa curva proasta, de ce dai cu minus handicapat-o handicapato , ca i-am spus fetii'' la multi ani ''? Sa ma pis in gatul tau ,vad ca-ti sta creierul din ce in ce mai lejer,sa te futa caini in gura .Mesajul asta este pentru oligofrena CORINA 6 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum