Sari la conținut

Janette tribunalul nou 0746709824

Postări Recomandate

• Oras:da

Ia zi Betty cum ii fac si eu contul rosu lu Janett sa ma minuseze si pe mine ca imi place cand o vad activa , macar aici. :) Programare la ea vad ca nu vrei sa-mi faci . De ce? De invidie? :laugh2

trebuie sa-i scrie lui pisicut si ii face contul rosu,cred ca pentru trei luni

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Vă puuup !!

A inviat gasca Bai da ce te-ai inaltat in ultima saptamana . Da ce ai mancat !?  :laugh2  Chiar era trista. In viata de zi cu zi ca sclava , aici ucenica , pai pana cand o viata amara si un trai nefericit ? Ii luase pisicu si ultima ei bucurie : punctele negative :slap2

PSu : "vreau anal !!" - fa rost :boob

• Like 25
  • Minus 17
Link spre comentariu

Jartette,de cand esti pe forum vrei anal.Mai tine supapa?

crezi ca stie diferenta , avand in vedere ca bea doar apa si mananca supa la plic

• Like 25
  • Minus 17
Link spre comentariu

Ai dreptate si tu!Jartette,ia zi fa de cand n-ai mai fost constipata?

nu cunoaste "boala" asta , avand in vedere ca iese afara sub forma de jet prin ambele :laugh2

• Like 25
  • Minus 17
Link spre comentariu

Mi-e mila de ea saraca.Cand intru pe topicul asta imi aduc aminte instant de filmul acela "Sclava Isaura"!

sa nu-ti fie ca asta e d'aia data naibii care isi merita soarta :)

• Like 25
  • Minus 18
Link spre comentariu
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii

Buna! Va anunt ca de astazi analul se plateste in plus 50 de lei .Finalizarea este 100 lei o+n, 150 o+na iar ora este 200 o+n si 250 o+n+a . Va pup si toate cele bune

• Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:...
  • Oras:...

Buna! Va anunt ca de astazi analul se plateste in plus 50 de lei .Finalizarea este 100 lei o+n, 150 o+na iar ora este 200 o+n si 250 o+n+a . Va pup si toate cele bune

A inceput sa te lase cacaul!Daca prindeai 3 pe zi la 100 de lei sa te futa numai in cur,era grav!Asa..ceri si tu 50 de lei in plus dar nu-ti mai vine nici drak,ca esti urata cu spume!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu poti schimba regulile in timpul jocului, de maine adaugi 50 asa se face si asa este normal

• Minus 3
Link spre comentariu

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Hai sa vă spun de unde a apărut schimbarea asta de preț.Acum o săptămână a fost gâlceavă mare în cuibar,cu înjurături,blesteme si amenințări.Betty Storfetty a acuzat-o pe janette ca îi face concurență neloiala si îi fură clienții pentru că oferă în plus anal la acelaș preț. Betty nu poate oferi anal că are gaoaza plină de hemoroizi,asa că ia impus să treacă analul la servicii extra,jartet a refuzat așa că și-a căutat norocul în alte cuibare,dar nu a avut noroc din cauza reputației de stoarfa tepara,asa că s-a întors la stăpâna Storfetty si a acceptat condițiile.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...