Sari la conținut

Moldoveanca- 19 ANI - 0784329238

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Moldoveanca 19 ani

Comunicativa si cu bune maniere, fac o invitatie domnilor pretentiosi pentru a petrece o ora de relaxare alaturi de mine .Te astept intrun cadru intim si discret, poze reale 100%!!! Iti ofer un oral adanc si umed ,finalizare orala, faciala,corporala ,normal protejat ,69, anilingus, cunilingus ,uro . Astept sa ma suni pentru mai multe detali:) Sunama si nu vei regreta!!!! GARANTEZ REVENIREA !!! Kiss You

Judet:  Bucuresti

post-10654-0-05380000-1460295226_thumb.jpg

post-10654-0-76175500-1460295229_thumb.jpg

post-10654-0-46323200-1460295233_thumb.jpg

post-10654-0-27094200-1460295237_thumb.jpg

• Like 5
Vizitator mvvvrius
Reputație: 0
Postat

Şmechere telefoanele !

De ce nu postezi cele 3 numere de telefon ?

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Spor la sunat. Deocamdata e cu numarul offline.

Postat

nu mi se pare ca arata foarte rau .. nu arata nici de 19 .. dar nici urata nu e ..

ma rog .. e parerea mea ..

• Like 1
Postat

nu e caterinca ! de curand am vazut anuntul pe publi 24 si l am postat aici ..

• Oras:bucuresti
Postat

Am fost la ea in urma cu 2-3 saptamani cand activa langa inspectoratul de stat in constructii.

Este singura in locatie. Apartamentul, este destul de cunoscuta, mergand acolo la mai multe fete. 

Varsta: 19-22 ani

Aspect: 8. ~165, sani mari si fermi, fund ok. Acceptabil, o tinerica venita de la tara pentru a face bani.

Oral: am sarit peste

Normal: 9 - nu a comentat la pozitii, s-a implicat.

Locatia: 9

GFE: 9 - vrea si FK, se implica

Igiena: 10 - fara mirosuri, a facut dus cand eram acolo

Halatul: 100 fin si parca 150 ora

Am platit 100 si am depasit cu mult jumatatea de ora.

Atentie...din cele petrecute acolo, e posibil sa o mai scape si neprotejat. Isi freca pasarica de pula si l-a un moment dat a intrebat: "tu vrei sa faci fara?"

Atentie din nou...daca spuneti ceva ce nu ii convine, va da afara. :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 13
  • Minus 7
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost la ea in urma cu 2-3 saptamani cand activa langa inspectoratul de stat in constructii.

Este singura in locatie. Apartamentul, este destul de cunoscuta, mergand acolo la mai multe fete. 

Varsta: 19-22 ani

Aspect: 8. ~165, sani mari si fermi, fund ok. Acceptabil, o tinerica venita de la tara pentru a face bani.

Oral: am sarit peste

Normal: 9 - nu a comentat la pozitii, s-a implicat.

Locatia: 9

GFE: 9 - vrea si FK, se implica

Igiena: 10 - fara mirosuri, a facut dus cand eram acolo

Halatul: 100 fin si parca 150 ora

Am platit 100 si am depasit cu mult jumatatea de ora.

Atentie...din cele petrecute acolo, e posibil sa o mai scape si neprotejat. Isi freca pasarica de pula si l-a un moment dat a intrebat: "tu vrei sa faci fara?"

Atentie din nou...daca spuneti ceva ce nu ii convine, va da afara. :laugh2  :laugh2  :laugh2

pana la urma accepta sau nu neprotejat?
Postat

E nu? Du.te incearca.

telefonul e dezactivat, tot respectul pentru fratele Alex ca face descoperiri, insa nu stiu cum se face ca fetele pe care le recenzează in ultima vreme sunt retrase.
Postat

telefonul e dezactivat, tot respectul pentru fratele Alex ca face descoperiri, insa nu stiu cum se face ca fetele pe care le recenzează in ultima vreme sunt retrase.

le ia la el acasa :))

Postat

Pai Manuela a activat 1-2 zile apoi a disparut.

La moldoveanca am ajuns cam la o luna dupa ce am vazut anunturile. Mereu avea telefonul inchis. Intr-o sambata am reusit sa o prind la telefon si sa ajung la ea pe la 4-5 dupa amiaza.

Toate cele 4 anunturi sunt ale ei.

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?pag=1&q=moldoveanca

Am facut protejat. Pentru nimic in lume nu as face neprotejat.

• Like 3
  • Minus 7
Postat

La moldoveanca am ajuns cam la o luna dupa ce am vazut anunturile. Mereu avea telefonul inchis. Intr-o sambata am reusit sa o prind la telefon si sa ajung la ea pe la 4-5 dupa amiaza.

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?pag=1&q=moldoveanca

ai noroc
Postat

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?pag=1&q=moldoveanca dar daca ii cereai făcea si neprotejat?

Postat

Toate cele 4 anunturi sunt ale ei.http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/bucuresti/?pag=1&q=moldoveanca dar daca ii cereai făcea si neprotejat?

dar daca ii cereai făcea si neprotejat?
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

am sunat eu ieri , am intrebat daca pot face programare si a spus sa o sun cu 30 de min inainte , lucru care l-am si facut si cand am ajuns la unirii nu a mai rasp , o sun de pe alt nr raspunde si imi spune ca e ocupata sa revin

• Like 1
Postat

am sunat eu ieri , am intrebat daca pot face programare si a spus sa o sun cu 30 de min inainte , lucru care l-am si facut si cand am ajuns la unirii nu a mai rasp , o sun de pe alt nr raspunde si imi spune ca e ocupata sa revin

pe mine personal ma atrage fata, insa am tot sunat zilele astea si era dezactivat nr. Ma mir ca ai reușit sa dai de ea!
Postat

Am sunat-o si eu si aseara se pare ca fata a revenit. După voce insa nu părea de 19 ani ci mult mai matura. Mi-a spus ca lucrează pana noaptea tarziu si locația e undeva in zona Unirii Zepter. Mi-a specificat ca a avut o pauza de cateva zile in care nu a lucrat. I-am spus si de forum si știa de topicul ei de aici. O sa o vizitez in măsura timpului disponibil. Bafta si ciocane tari!

• Oras:In inima femeilor
Postat

am sunat-o astazi si mi-a spus ca are locatia la unirii biserica sfanta Vineri am luat nr de pe publi

• Like 1
  • Minus 5

Postat

daca ti-a zis vis a vis de zara stiu locatia este la etajul 1

• Like 2
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...