cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 19, 2016 La ce?măcar la aspect, dacă la altceva nu se poate....
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2016 Ha Ha Ha poate cu fey vorbesti si tu la nevasta ta si sunt foarte calm hai mai sariti in aparare frustratilor sa vedem ca de tare sunteti ca voi le stiti pe toate imediat va formati o parere ..... eu zic ca mai bine uitati-va fiecare in oglinda si apoi scrieti pe aiciTu te-ai uitat in oglinda?
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 19, 2016 măcar la aspect, dacă la altceva nu se poate....Este cam asa cum s-a prezentat : Tanara ( cam 30 s-un pic ) slim, par lungut, ochi albastri ( sau verzi !? Pff sunt varza !)Pe scurt ..o femeie atractiva cu care mi-ar face placere sa ma intalnesc oricand si oricum Nu pot da prea multe amanunte.. Totusi e si sotul pe aici! 4 11
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 Ha Ha Ha poate cu fey vorbesti si tu la nevasta ta si sunt foarte calm hai mai sariti in aparare frustratilor sa vedem ca de tare sunteti ca voi le stiti pe toate imediat va formati o parere ..... eu zic ca mai bine uitati-va fiecare in oglinda si apoi scrieti pe aiciFey, noi avem neveste da' tu ce pana mea ai, pe stânga sau pe dreapta? Tu te-ai uitat in oglinda sa vezi cu ce mana o freci? Nimeni nu detine adevărul absolut dar tu esti atât de hotarat pe ' dreapta încât te credem toti.Noapte buna, da-te-n cacat! 1 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 Este cam asa cum s-a prezentat : Tanara ( cam 30 s-un pic ) slim, par lungut, ochi albastri ( sau verzi !? Pff sunt varza !)Pe scurt ..o femeie atractiva cu care mi-ar face placere sa ma intalnesc oricand si oricumNu pot da prea multe amanunte.. Totusi e si sotul pe aici!Hai ca va dati in bărci, pana la urma va faceti un bine unul altuia! Foarte bine nene. Vanesso, razbuna-te nene! Glumesc desigur, da pana la urma voi sa fiti sanatosi si fericiti! 1 1
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 Este cam asa cum s-a prezentat : Tanara ( cam 30 s-un pic ) slim, par lungut, ochi albastri ( sau verzi !? Pff sunt varza !)Pe scurt ..o femeie atractiva cu care mi-ar face placere sa ma intalnesc oricand si oricumNu pot da prea multe amanunte.. Totusi e si sotul pe aici!Gataaa bre, prea multe amanunte 1 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Fey, noi avem neveste da' tu ce pana mea ai, pe stânga sau pe dreapta? Tu te-ai uitat in oglinda sa vezi cu ce mana o freci? Nimeni nu detine adevărul absolut dar tu esti atât de hotarat pe ' dreapta încât te credem toti.Noapte buna, da-te-n cacat!eu macar pot sa aleg daca ma dau in cacat sau nu doar tu cacatul deja il ai in gura pentru ca gura aia a-ta pute pana in stele
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 19, 2016 eu macar pot sa aleg daca ma dau in cacat sau nu doar tu cacatul deja il ai in gura pentru ca gura aia a-ta pute pana in steleCum spui tu nene, dupa ce inghiti, spala-te sa nu mai puti si poate vorbim. Fuck off jartea! 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Aprilie 19, 2016 Este cam asa cum s-a prezentat : Tanara ( cam 30 s-un pic ) slim, par lungut, ochi albastri ( sau verzi !? Pff sunt varza !)Pe scurt ..o femeie atractiva cu care mi-ar face placere sa ma intalnesc oricand si oricum Nu pot da prea multe amanunte.. Totusi e si sotul pe aici!iar o sa zică că ai evitat diplomatic să spui că-i urătă... nu ţi-am cerut o descriere ci note, stii tu, faţă, tîţe, cur, etc. 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Cum spui tu nene, dupa ce inghiti, spala-te sa nu mai puti si poate vorbim. Fuck off jartea!tu esti ala care ingite si stii de ce ca tu esti o zdreanta ordinara sper ca acum ai inteles !!!
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 19, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 19, 2016 iar o sa zică că ai evitat diplomatic să spui că-i urătă... nu ţi-am cerut o descriere ci note, stii tu, faţă, tîţe, cur, etc.Despre notare am postat mai devreme. Daca ar fi fost urata ma fofilam si nu ma opream la masa ei 2 11
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2016 Este cam asa cum s-a prezentat : Tanara ( cam 30 s-un pic ) slim, par lungut, ochi albastri ( sau verzi !? Pff sunt varza !)Pe scurt ..o femeie atractiva cu care mi-ar face placere sa ma intalnesc oricand si oricumNu pot da prea multe amanunte.. Totusi e si sotul pe aici!Voiam sa te-ntreb daca ai vrea sa i-o tragi,apoi am gasit raspunsul in " oricand si oricum " @ vanessa : cum te-ai simtit in seara ce a urmat dupa discreta intalnire, cand facand sex cu barbat' to, il vedeai in fata doar pe Raffa ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 Vaneso , ți-ai luat-o ?Dacă răspunsul e afirmativ,urmează runda 2
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 19, 2016 Peste curu ala obraznic si a luat o
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Peste curu ala obraznic si a luat o buna seara domnu mai vrei o poza cu labii ?
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2016 De la cine mareane? Doar n-o fi avand si barbatu-so 7 ani de MMA in spate....!?
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 19, 2016 buna seara domnu mai vrei o poza cu labii ? Nu ma bag azi la scoala cu doamnele profesoare ca nu prea am baterie la telefon
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Nu ma bag azi la scoala cu doamnele profesoare ca nu prea am baterie la telefon baga la incarcat
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 19, 2016 De la cine mareane? Doar n-o fi avand si barbatu-so 7 ani de MMA in spate....!?Nu...am 3 de box ))
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 19, 2016 baga la incarcat voi cere incarcator cand ajung la restaurant
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 voi cere incarcator cand ajung la restaurant pofta mare !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 19, 2016 De la cine mareane? Doar n-o fi avand si barbatu-so 7 ani de MMA in spate....!? Nu...am 3 de box ))Plm... șah nu a făcut nimeni? 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 Plm... șah nu a făcut nimeni? Doar halbere
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2016 Postat Aprilie 19, 2016 De la cine mareane? Doar n-o fi avand si barbatu-so 7 ani de MMA in spate....!?Făceam o verificare dă rutină.... ştii ce zic
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 19, 2016 Plm... șah nu a făcut nimeni? Picoane , stai linistit, ca n-au voie sa se lupte / bata in afara ringului Si chiar daca sahisti nu sunt pe forum , sunt vreo 2-3 pasionati de curling, care e non violent
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum