Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Văzui ... caut o strachină, știi ce zic.  :laugh2

Ia un castron =))

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Mai schimbăm și noi... 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

cred ca ar trebui cumva subtil sa o fac si pe nevasta mea sa-si faca prezenta ape aici! :laugh2

Pai de unde stii ca nu este chiar @vanessa31?  :laugh2

• Oras:amanta
Postat

Coane, tu vorbești din punctul tău de vedere și al minunatei tale doamne, căreia îi sărut cu respect mânușița! Ești conștient însă că sunteți aproape unici! Eu ziceam de majoritatea covârșitoare a oamenilor și nu mă refeream doar la chestiuni sexuale. De exemplu, am și eu pe-ale mele, care nu au nici cea mai mică legătură cu sexul și pe care nu vreau să le împărtășesc cu nimeni. Nu de rușine, nu de teamă, ci că reprezintă partea cea mai intimă a ființei și sufletului meu, pe care dacă le-aș devoala chiar și celei mai dragi persoane, m-aș simți ca un pui golaș, fără apărare. Și ca mine, fie că o recunosc sau o realizează, fie că nu, sunt marea majoritate. 

ai dreptate picon,toti avem secrete care vor merge cu noi in mormant

• Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

D-aia fac romanii ciroza si-s niste misogini care debordeaza de cavalerism...Pentru ca beau picon de proasta calitate...

Cate vorbe intelepte din partea conasilor pentru distinsa domnita... :)

https://www.youtube.com/watch?v=pNPWF_zb9gU

• Like 1
  • Minus 11
Postat

Pai in primul rand ca futi femei maritate.Ma feresc de asa ceva, cum mie nu mi-ar placea ca cineva sa-mi futa femeia nici eu nu vreau sa fac asta altuia.Apoi ca erai sot model numai cand calcai stramb.Eu vreau sa fiu dorit si iubit de nevasta permanent deci ma port mereu cat pot de bine.Apoi ca o minti cat cuprinde.Aici nu comentez, toti oamenii mint, e bizar pt mine.Iar chestia cu jurat, biblie, biserica!!!Ar rade de mine si curcile la cat de ateu sint, daca la biserica s-ar organiza gang-bang mi-as lua abonament!

Dar asa-s eu, nu te judec,doar cum ti-am spus, esti simpatic!

Hai ca sa i-ti raspund pe rand,intotdeauna pentru mine femeia maritata este cea mai sigura,nu poate avea boli,nu te suna noaptea la 1-2 ca e singura,nu te trezesti cu mesaje aiurea prin telefon si cel mai important daca ramane gravida,nu ai nici o vina si are cine sa il cresca,asa ca de aceea le prefer,nu te gandi ca daca nu am la un moment dat amanta ma comport aiurea cu sotia,o las mai moale doar,apoi iubirea asta ce este? i-ti spun sincer,dupa cativa ani de casnicie din iubire se naste respectul si toleranta,mai mult de 3 ani nu dureaza iubirea

• Minus 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Hai ca sa i-ti raspund pe rand,intotdeauna pentru mine femeia maritata este cea mai sigura,nu poate avea boli,nu te suna noaptea la 1-2 ca e singura,nu te trezesti cu mesaje aiurea prin telefon si cel mai important daca ramane gravida,nu ai nici o vina si are cine sa il cresca,asa ca de aceea le prefer,nu te gandi ca daca nu am la un moment dat amanta ma comport aiurea cu sotia,o las mai moale doar,apoi iubirea asta ce este? i-ti spun sincer,dupa cativa ani de casnicie din iubire se naste respectul si toleranta,mai mult de 3 ani nu dureaza iubirea

În concluzie... ne-o recomanzi pe nevastă-ta. :laugh2

• Like 2
Postat

În concluzie... ne-o recomanzi pe nevastă-ta. :laugh2

Î-ți recomandă.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Asta e doar o iluzie. Tocmai ca atunci cand stropesc ceva strain si frumos, habar n-are. Cand am multe pe cap si n-am chef de tampenii, atunci ma fute la icre si are impresia ca umblu cu altele. 

"O femeie care are incredere in barbatul de langa ea..." - asa ceva nu s-a inventat. O femeie care nu face crize de gelozie e o femeie foarte ocupata sau una care si-a pierdut interesul si canta si ea la mai multe tambale.

Uite că s-a inventat. Până la situația actuală nu am făcut NICIODATĂ crize de gelozie. Nici sunat aiurea, nici verificat mailuri ș.a.m.d. 

Se spune că orice bărbat însurat e fericit. Până află nevasta. :)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Uite că s-a inventat. Până la situația actuală nu am făcut NICIODATĂ crize de gelozie. Nici sunat aiurea, nici verificat mailuri ș.a.m.d. 

Sotia se adreseaza cu indignare catre sot:

- Iarasi te-ai imbatat! Ieri am fost cu adevarat fericita vazandu-te treaz.

Sotul raspunde: - Astazi este randul meu sa fiu fericit!

• Like 2
  • Minus 11
Postat

Ea si-a facut cont aici consecinta a faptelor lui.El este primul care este nesincer.Stii tu,relatia cauza efect.

Ce spui tu in rest este perfect adevarat insa nu se aplica persoanelor casatorite.De ce ai vrea trairile tale strict personale, excluzind perechea ta?Pentru ca nu  mai are atata valoare si importanta in viata ta aceasta.Si ma refer la trairi adevarate, intense, nu un cim la Alba Iulia.Daca ai suficienta tarie poti simti TOATE trairile, sentimentele, secretele etc. in doi!

Ea este un om foarte deschis, isi doreste doar sinceritatea celui caruia ei ii este devotata!Este pacat de ea ca este o femeie desteapta, care l-ar intelege si ar face multe pentru relatia lor, daca el ar fi barbat si ar accepta deschis discutia.Din pacate casnicia lor este cam condamnata, si daca nu la destramare macar la aplatizare!In locul ei i-as spune intr-o seara, asa in treacat, cand ar privi un film bun la tv:

IUBITULE, AZI AM AVUT O AVENTURA!Cred insa ca s-ar risca, omul e un dobitoc din moment ce femeia lui isi striga disperarea pe un forum de curve iar el nu stie nimic, nu o vede, nu o aude!

Total de acord cu tine! Ți-am mai spus că te invidiez  :hihat

Postat

Nu într-o oarecare măsură Vanessa, cam în totalitate am dreptate - fără falsă modestie!  Și nu, nu ți le va împărtăși (sau nu în totalitate), așa cum nici tu nu o vei face, pentru că sunt cele ce constituie maxima noastră intimitate, zona noastră de protecție apropiată. Și nici nu e bine, nu doar să tot încercăm să le aflăm ( e o curiozitate inutilă și bolnăvicioasă), ci chiar e bine să nu le știm nici măcar accidental. 

Mda, probabil că și el gândește exact la fel ca tine. Nu e greșit, ci doar diferit față de gândirea mea, eu fiind obișnuită să nu mint sau să mă ascund. N-aș putea în veci denumi ca maxima mea intimitate faptul că mă fut cu altul. 

Bine ar fi fost să nu le știu nici măcar accidental, am trăit fericită în ignoranța mea până atunci. Deci, păziți bine spatele :P

• Oras:friends
Postat

Man, in primul rand, vezi ca "iti" nu se scrie cu liniuta, "i-ti".Nu te-as fi corectat ca e evident ca nu esti vreun prost doar ca te iau baietii la misto ca astia "e" banditi mari si abia asteapta! :)

In rest, da, ce sa zic, iarasi mari diferente de opinie, doar pentru confortul meu psihic nu as batjocori un barbat futandu-i femeia!Iar pentru mine mesaje, apeluri din partea celeilalte nu sint o problema, cand ajung sa ma deranjeze raspunde nevasta-mea! :laugh2 De copil ce sa zic; as suferi maxim sa stiu ca am un copil a carui crestere am ratat-o!Am avut o prietena care avea un copil.Am fost foarte ofticat ca nu vroia sa petrecem mai mult timp si cu cel mic.Se scoate insa actuala care ma exaspereaza cu toate animalele ei! :) .Iar cea mai mare diferenta dintre noi este iubirea  :laugh2 .Nu a noastra ci a mea pt. nevasta-mea.Frate, am avut destule femei, destule amante, pe unele chiar le-am si iubit, niciodata insa nu am simtit ca pt. grasuta mea nevasta!O am de la 16 ani cind era o bunaciune miniona superfrumoasa si supertzatzoasa!In sufletul meu a ramas aceeasi chiar daca cei aproape 30 de ani ne-au mai tocit (burtzit, chelit,bashit si altele :laugh2

• Like 5
Postat

O spui de parca ar fi un lucru rau  :laugh2

:)) Era o simplă constatare. S-o țină tot așa! Sus și în mâna dreaptă.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mda, probabil că și el gândește exact la fel ca tine. Nu e greșit, ci doar diferit față de gândirea mea, eu fiind obișnuită să nu mint sau să mă ascund. N-aș putea în veci denumi ca maxima mea intimitate faptul că mă fut cu altul. 

Bine ar fi fost să nu le știu nici măcar accidental, am trăit fericită în ignoranța mea până atunci. Deci, păziți bine spatele :P

Ceea ce nu stii nu te poate afecta! 

La concluzia asta am ajuns si eu cu multi ani in urma, insa pe de alta parte depinde si de firea fiecaruia. Cat de curios este, cat poate sta fara sa stie ce face partenerul.. etc  

Faptul ca nu minti si nu te ascunzi este laudabil, insa mai sunt momente in care poate ai micile tale secrete. Nu neaparat din punct de vedere amoros, ci pur si simplu poate sunt lucruri care le tii pentru tine. 

Postat

:)) Era o simplă constatare. S-o țină tot așa! Sus și în mâna dreaptă.

Pai daca e stangaci? 

Postat

Faptul ca merge la curve te-a afectat vreodata in mod direct?

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mdaa, ești perfectă... Da' numa' tu știi.

Vreo calitate are fraeru' ăsta al tău? Că, numa' cât de bulangiu e și cât de minunată ești tu ai scris...

Postat

Total de acord cu tine! Ți-am mai spus că te invidiez  :hihat

Opa, o cunosti pe nevasta-mea! :)

Nu tre` sa ma invidiezi, nu stiu, poate doar sa incerci mai intens sa stai de vorba cu sotul tau.El nu realizeaza ca are o mina de aur acasa, o nevasta atat de deschisa este greu de gasit, nici macar a mea nu a fost asa la inceput, mi-a trebuit mult timp si rabdare ca sa o aduc la acest nivel!

Auzi, si stii ceva, daca pina la urma nu reusesti nimic cu el trimite-mi mie un PM si te ajut eu, pt tine imi calc pe principii ca e clar, el e prea fraier. :laugh2  Ma rog, am 45 de ani, depasesc putin pretentiile tale dar oi compensa in vreun fel  :laugh2

• Like 1
Postat

Mdaa, ești perfectă... Da' numa' tu știi.

Vreo calitate are fraeru' ăsta al tău? Că, numa' cât de bulangiu e și cât de minunată ești tu ai scris...

Sunt minunată pe dracu'... 

Am mai scris și pe alt topic că singurul lui defect e lipsa de sinceritate cu privire la treaba asta. În rest, e un soț minunat și un tată excepțional, cu care mă înțeleg fantastic și în pat și în afara lui.

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Faptul ca merge la curve te-a afectat vreodata in mod direct?

Da. Minciunile din partea celor pe care îi iubesc mă fac să sufăr.

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...