raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 15, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 15, 2016 Stai așa, că din neatenție am pus aici întrebarea. Ne mutăm imediat. Tocmai vroaim sa-ti spun ca iesti oftoping !
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 15, 2016 nu vanessa chiar nu m-a prins niciodata,cand intru in casa ce s-a intamplat in afara usii nu mai i-mi aduc "aminte",casa este casa,amanta amanta,futu-i pizda ma-mii ei de cratima..ca sa fiu si on topic,cred ca as divorta sa-mi scrie nevasta mea mesaje cu greseli din astea nasoale de ortografie
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 15, 2016 s-ar putea sa fiu sotul tau.... cine stie? La ce vecine și partenere de afaceri am, mi-e milă de tine... Le-ai dat pânza de păianjen jos cu barda ) 1 3
goldenberg Reputație: -240 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 15, 2016 Doi tineri erau casatoriti doar de doua saptamani. Sotul, desi era foarte indragostit, abia astepta sa iasa in oras cu vechii lui prieteni sa petreaca. Asa ca ii spuse sotiei: - Scumpa mea, vin repede. - Unde mergi, iubitel? intreba sotia. - Merg pana la bar, draguto. Sa beau o bere. Sotia spuse: - Vrei bere, dragostea mea? Deschise usa de la frigider si ii arata 25 de tipuri diferite de bere, din 12 tari diferite: Germania , Olanda, Danemarca…Sotul nu stia ce sa faca, sigurul lucru pe care a fost in stare sa il spuna a fost:- Da, acadeaua mea… dar la bar… stii tu… au halbe inghetate…Nu a apaucat sa termine fraza ca sotia il intrerupse: - Vrei halba inghetata, iepuras? si scoase din congelator o halba atat de inghetata ca abia putea sa o tina in mana. Sotul devenise cam palid, dar spuse:- Da, motanel, dar la bar au tot felul de gustari delicioase… Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok? - Vrei gustari papusel? Deschise cuptorul si scoase 5 tavi cu diverse gustari aburinde: aripioare de pui, ciuperci, coaste de porc…- Dar, draga mea… la bar… stii, se mai injura, se vorbeste urat…- Vrei vorbe urate draga? Auzi, ba, co*ie! Bea-ti in pu*a mea berea in nenorocita aia de halba inghetata si manca-ti ca*atele de gustari, pentru ca esti insurat, si nu mergi nicaieri!!! Clar, nenorocitule? Si au trait fericiti pana la adanci batraneti 8 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 La ce vecine și partenere de afaceri am, mi-e milă de tine... Le-ai dat pânza de păianjen jos cu barda ) :laugh2 :laugh2 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 stiti cum este casnicia?exact ca in bancul pe care il scriu mai jos: Un cuplu dintr-o comuna implineau 60 ani de casatorie Fast mare la primarie,masa prelegeri,presa...... La un moment dat pe barbat il intraba un ziarist: -Bade povesteste-ne si noua cum este dupa atatia ani de casnicie?cum ai rezistat atat?nu v-ati certat niciodata? -NU ne-am certat niciodata si nici alte probleme nu am avut cu sotia mea in toti acesti ani raspunse barbatul -Pai si cum v-ati cunoscut?cum a-ti petrecut luna de miere? -Dupa nunta am plecat in luna de miere undeva la o cabana in varful muntelui,si ne-a lasat autobuzul intr-un sat si de acolo pe munte am plecat cu 2 magari,pe unul nevasta-mea pe al doilea bagajele -Si cum mergeam noi pe cararea de munte,magarul pe care mergea nevasta-mea s-a impiedicat pe cararea din ce in ce mai abrupta si a cazut, -S-a ridicat nevasta-mea foarte calma si i-a spus magarului-prima oara -A urcat iar pe magar si am plecat -Cand mai aveam putin pana intr-un varf de munte s-a impiedicat iar magarul si a cazut,nevasta-mea plina de praf se ridica de jos calma se scutura si spune catre magar-a doua oara-S-a urcat iar pe el si am mers mai departe si aproape cand sa ajungem de cabana a cazut iar magarul-S-e ridica nevasta-mea din praf se duce la poseta scoate un pistol si impusca magarul si ii spune-a treia oara-Eu uluit incep sa tip la ea,ce-ai facut nebuno ai impuscat magarul?-Ea se intoarce catre mine si i-mi spune scurt-prima oara.... 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 Ce sa faci si tu daca esti irezistibile si te place fomeile! e nu oi arata eu asa,dar nici de lasat nu oi fi dupa 20 ani de sala si 5 de mma 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 Din seria "laudă-mă gură, că-ți dau friptură" , urmăriți episodul "Sunt Casanova, fut tot ce vreau, dar la curve merg să stau de vorbă". Nea @inelcryss, ne lași? picon crezi ce doresti,de aia a fost revolutie sa isi expuna lumea punctul de vedere liber,ma crezi sau nu ma crezi chiar nu i-mi pasa 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 Bărbații nu știu ce vor... iar femeile nu au rostul acesta. Bărbații își ascund doar... propria naivitate în fața unei femei. Femeia își ascunde singurătatea...eu zic ca ar cam fi invers,si nu ma refer doar la sex,in general femeile nu stiu ce vor...si i-si gasec cate unul pe care sa il inebuneasca de creier 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Postat Aprilie 15, 2016 futu-i pizda ma-mii ei de cratima..ca sa fiu si on topic,cred ca as divorta sa-mi scrie nevasta mea mesaje cu greseli din astea nasoale de ortografie da ia spune ma inteligentule ce este scris gresit?daca sti sa citesti virgula ma gramatica ai sa vezi ca nu e nimic gresit,probabil a divortat deja ea 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 15, 2016 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 15, 2016 eu zic ca ar cam fi invers,si nu ma refer doar la sex,in general femeile nu stiu ce vor...si i-si gasec cate unul pe care sa il inebuneasca de creier Este vreo rețetă pentru ceea ce spui tu? 10 5
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 15, 2016 Este vreo rețetă pentru ceea ce spui tu?omul spuse "in general" de parca ai putea masura generalul Bărbații nu știu ce vor... iar femeile nu au rostul acesta. Bărbații își ascund doar... propria naivitate în fața unei femei. Femeia își ascunde singurătatea...Eu de ex atunci cand imi doresc o pizda nu stiu ce vreau. sunt manat de instincte. Un barbat puternic - caracterial vorbind, ma gandesc ca atrage femeile ca un magnet, nedorind sa le seduca. Intrebarea mea e daca un barbat din categoria celor care sa te faca sa te umezesti numai daca stai in apropierea lui, deci daca unul ca acesta stie ce vrea? Caci mie unul imi devine tot mai clar ca atunci cand esti sclavul propriilor tale instincte sexuale nu ai cum sa fii detasat si sa ti se rupa complect de femei si de singuratatea lor.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2016 picon crezi ce doresti,de aia a fost revolutie sa isi expuna lumea punctul de vedere liber,ma crezi sau nu ma crezi chiar nu i-mi pasaNu am făcut decât să lucrez cu "materialul clientului". Ce cred eu, e altceva, dar mi-e teamă să spun, pentru că ai 20 de ani de sală și 5 de MMA, iar eu mi-s mai gingaș, așa! Concluzionând: ne transmiți că ești un fel de "cancerul femeilor", de cad alea ca secerate de un UZI, că te-ai cam săturat de atâtea avansuri, dar băiet finuț fiind, nu poți refuza și că mergi la curve mai mult să stai de vorbă ( cam ca Vladinzinho). Și ne mai transmiți că să stăm dracu în banca noastră, că ai 20 de ani de sală și 5 de MMA .Am făcut un rezumat, dacă nu mi-era lene, dădeam citate din postările tale. Repet, nu am curaj să spun ce cred.Baftă! 9 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Am auzit că dacă faci mult sport , te lasă pula ....Aşa o fi ? 3
skyseven Reputație: 15269 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:- Oras:- Postat Aprilie 15, 2016 Am auzit că dacă faci mult sport , te lasă pula ....Aşa o fi ?desigur, daca insisti prea mult pe sportul pulii..
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 15, 2016 Am auzit că dacă faci mult sport , te lasă pula ....Aşa o fi ?Păi se poate, d'aia stai de vorbă! Când mergi la curve, zic. 7 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Bine că nu fac sport în pula mea 3
marrakech_adventure1981 Reputație: -527 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:Breaza Oras:Breaza Postat Aprilie 15, 2016 Am futut o curva-n cur si cand am scos pula aveam o coaja de rosie pe prezervativ. S-a aplecat si a mancat-o. O sa-i cresaca rosii-n gat? 2
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 15, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 15, 2016 Uite ce isi doreste un vecin de al meu de la nevasta sa:"Divortul frate,DIVORTUL!!"
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 16, 2016 Uite ce isi doreste un vecin de al meu de la nevasta sa:"Divortul frate,DIVORTUL!!" Păi... Ce-l oprește să divorțeze?
del rey Reputație: 3954 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Aprilie 16, 2016 Păi... Ce-l oprește să divorțeze?Averea, pe care trebuie sa o imparta cu ea
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 16, 2016 Averea, pe care trebuie sa o imparta cu ea Upsi Dacă a făcut-o după căsătorie, nasol... Dacă nu, fir întins!
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2016 Te-ai interesat, este?
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 16, 2016 Te-ai interesat, este? Recunosc că da, dar iese mai rău pentru mine ))
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 16, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 16, 2016 Atunci stai pe bucuțele tale și lasă omu să meargă la curve!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum