Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Io nu mă bag. I-am zis de la început să nu se bazeze pe mine, că nu sunt genul de bărbat care caută aventuri. Sunt om serios, doar mă știi, ce pula mea! :s

Hai ca-ti bag o pila! 

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bagă tu un an ca gigolo și mă mai gândesc. Pile ai :)

P.S.- Și nu mă mai trosni, bre, seară de seară, că n-am făcut nimic cu Raffa  :no2

Păcat, nu știi ce pierzi!
  • Like 6
  • Minus 3
  • Oras:outside
Postat

Hai ca-ti bag o pila! 

Așa la o cafea, ca simplii cetățeni, am putea ieși, dar să nu tragă nădejde la mai mult, că avem niște principii în pula mea. :(

• Like 1
Postat

Așa la o cafea, ca simplii cetățeni, am putea ieși, dar să nu tragă nădejde la mai mult, că avem niște principii în pula mea. :(

Vorbește pentru tine!

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Vanessa, ai comis-o o data deja! Eu nu stiu cum de mai poti sa-l privesti pe pseudo-curvarul de acasa in ochi, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Totul are niste limite! Hai, te vezi la un hotel cu baiatu', beti un suc inainte si unul dupa, fumati un joint etc.. ...Da' sa iesi la cafea si sa faci schimb de sentimente, ca o liceanca indragostita?! Iti trebuie sange rece.

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Păcat, nu știi ce pierzi!

Măi, voi mă puneți pe gânduri, ce vă mai recomandați unul pe altul în așternut. Voi vă iubiți, nebunaticilor!  :hug1

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Vanessa, ai comis-o o data deja! Eu nu stiu cum de mai poti sa-l privesti pe pseudo-curvarul de acasa in ochi, ca si cum nimic nu s-a intamplat. Totul are niste limite! Hai, te vezi la un hotel cu baiatu', beti un suc inainte si unul dupa, fumati un joint etc.. ...Da' sa iesi la cafea si sa faci schimb de sentimente, ca o liceanca indragostita?! Iti trebuie sange rece.

Cine a zis ceva de îndrăgosteală? 

Cu sânge rece e înzestrată orice femeie. Depinde doar de bărbatul de lângă ea dacă o aduce în punctul ăla.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Crecă și-au și lins rănile unul altuia într-o cafenea sordidă. Ce perverși, domnule! :laugh2

• Like 1
Postat

Cu sânge rece e înzestrată orice femeie. Depinde doar de bărbatul de lângă ea dacă o aduce în punctul ăla.

Eu mereu aduc sângele rece în punctul de fierbere, de-asta ma feresc de întâlniri ca dracu de tămâie. :no2

• Oras:Romania
Postat

Vorbește pentru tine!

chEar asa.picoane,tu mai ai o sansa.mie mi-a zis clar ca nu ii starnesc niciun interes, si ca nici macar nu-i place iaurtul.nici mie nu-mi place , dar ce mai conteaza ...am fost prost inspirat, suport consecintele

Postat

Crecă și-au și lins rănile unul altuia într-o cafenea sordidă. Ce perverși, domnule! :laugh2

Rănnilingus.

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator Beraru
Postat

Stii cum te fura asta? Nici nu realizezi. Ceri ospatarului nota si, cand te uiti pe ea, te miri de ce nu sunt trecuti si fluturasii din stomac.

Cunosc! Stiu ca noi suntem vinovati. Ultima data cand am trezit aceste instincte in nevasta-mea a fost ziua in care mi-am lasat sosetele la capul patului si nu le-am pus in masina de spalat.

• Like 3
Vizitator Beraru
Postat

La intalniri de genul asta ma surprind si pe mine insumi. Aflu si eu, in premiera, ca relatia mea cu nevasta cam scartie. E bine asa, in general, da' "parca lipseste ceva, nu stiu sa zic ce". Cred, cred, nu sunt sigur: e cam naspa sexul. Si toate astea le aflu din gura mea :))). La fix 1 minut dupa ce intalnirea ia sfarsit cobor cu picioarele pe pamant: am cea mai tare femie acasa! :))) si pun mana pe telefon sa vad daca mai trebuie paine sau lapte.

• Like 3
Postat

Cum vorbeste invidia din tine, nene!!

:laugh2

Vizitator
Postat

Cum vorbeste invidia din tine, nene!!

:laugh2

l-ai simtit si tu , este ?  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

l-ai simtit si tu , este ?  :laugh2

Si tu?  :laugh2

• Minus 11
Postat

Vanessa asta, ce masini are?

Ceva tatuaje cu un proverb celtic pe buric?

Sa nu uitati sa va apelati cu coane sa impresionati fata.

:)

Bine, coane! :D

• Like 1
Vizitator
Postat

Si tu?  :laugh2

a devenit prea romantic  :laugh2

Postat

a devenit prea romantic  :laugh2

De la Elena_lore i se trage!  :laugh2

Postat

Bine, coane! :D

Lu' Miskin sa i te adresezi cu : "Bine coa(n)e!"

• Like 1
  • Minus 11
Postat

io zic ca daca si curvarul ei intra pe forumul asta , n-are cum sa n-o "prinda"..:)

Postat

io zic ca daca si curvarul ei intra pe forumul asta , n-are cum sa n-o "prinda".. :)

Inca o data demonstrezi ca NU citesti! 

"Curvarul" ei ESTE pe forum! 

Vizitator
Postat

Ce bine ca esti tu destept!

e destept de pute , nu simti ? :))

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...