raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 22, 2016 Esti suparat si ofticat ca te-am numit prost.Ai de grija sa nu te trimit la cardiolog.Ori neurolog. Nu ai facut si tu floreta in tinerete, asa-i? Ti-am mai povestit ca nu sunt afectat de cuvintele unui dobitoc. Dar se pare ca esti si sclerozat pe langa frustrarile evidente pe care le ai.
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 22, 2016 e destept de pute , nu simti ? ) Duhoarea lui se simte si de la Ecuator!
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 l-ai simtit si tu , este ? Personal nu am motive serioase sa fiu invidios. Motivul e unul simplu: nu beau cafea. Ultima cafea pe care am baut-o a fost la o nunta, acum vreo 3 ani.
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 sectia de psihiatrie va asteapta pentru un consult. sentimentele de ura si discreditare a celor pe care natura i-a inzestrat cu harul oratoric poate fi vindecat in sectia noastra. va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre. 1
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Ti-am mai povestit ca nu sunt afectat de cuvintele unui dobitoc. Dar se pare ca esti si sclerozat pe langa frustrarile evidente pe care le ai. Ei nu...nu e nici o rusine sa recunosti, altfel nu ai utiliza termeni pe care nu prea ii stapanesti.Umilinta te face mai uman. Si vrei sa futi si pe moca...pe aici...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Personal nu am motive serioase sa fiu invidios. Motivul e unul simplu: nu beau cafea. Ultima cafea pe care am baut-o a fost la o nunta, acum vreo 3 ani. nu era vorba de tine , de no_body discutam peseu : unde ai facut nunta ?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 io zic ca daca si curvarul ei intra pe forumul asta , n-are cum sa n-o "prinda"..Radem noi, da' numai eu stiu cate telefoane i-am dat neveste-mii cand scria Vanessa p-aici, sa m-asigur ca nu fac misto de mine insumi. ...Mi se terminasera scuzele deja; a crezut saraca ca m-am reindragostit de ea, ca-n vremurile bune. 4
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22, 2016 Inca o data demonstrezi ca NU citesti! "Curvarul" ei ESTE pe forum! hai ma Raffa,ca citesc...stiu ca se discuta despre asta , dar nu era ceva concret..atunci ori e prost , ori intra f rar , ori e prea destept si sta calm ,"aduna probe " , sa vada pana unde merge vanessa lui. @ vanessa : a facut si barbatu-to cativa ani de sporturi de contact??
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Așa la o cafea, ca simplii cetățeni, am putea ieși, dar să nu tragă nădejde la mai mult, că avem niște principii în pula mea. Simpli ... în plm...
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Ei nu...nu e nici o rusine sa recunosti, altfel nu ai utiliza termeni pe care nu prea ii stapanesti.Umilinta te face mai uman. Si vrei sa futi si pe moca...pe aici... adevar graiesti. amin! sectia de psihiatrie ar fi incantata sa va aiba ca medic. ati putea readuce pe drumul gandirii rationale brigadierii pierduti in ceața forumului.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 hai ma Raffa,ca citesc...stiu ca se discuta despre asta , dar nu era ceva concret..atunci ori e prost , ori intra f rar , ori e prea destept si sta calm ,"aduna probe " , sa vada pana unde merge vanessa lui. @ vanessa : a facut si barbatu-to cativa ani de sporturi de contact??...Sau e conspiratia unui cuplu de masoni swinger/cuckold. Eh, la asta nu v-ati gandit!
vanessa31 Reputație: -447 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 @ vanessa : a facut si barbatu-to cativa ani de sporturi de contact?? Da, de contact sexual. 3 3
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22, 2016 Radem noi, da' numai eu stiu cate telefoane i-am dat neveste-mii cand scria Vanessa p-aici, sa m-asigur ca nu fac misto de mine insumi. ...Mi se terminasera scuzele deja; a crezut saraca ca m-am reindragostit de ea, ca-n vremurile bune.)) Tare asta .da' vezi ca nu esti atent si "dai din casa ", adica aflam ca analul si CIM-ul a la' vanessa sunt la ordinea zilei
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 22, 2016 Ei nu...nu e nici o rusine sa recunosti, altfel nu ai utiliza termeni pe care nu prea ii stapanesti.Umilinta te face mai uman. Si vrei sa futi si pe moca...pe aici... Ce-ti mai place ambalajul! Arunci cuvinte pompoase ( pe care oricum nu le intelegi ), te consideri filozof, psiholog, erudit, insa nu esti decat un cacat de om! Habar n-ai de nimic. Ia d-aci:
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Ba are habar! Să mănânce gheare. Și căcat. 6 3
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22, 2016 Da, de contact sexual.m-am mai linistit atunci
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Ba are habar! Să mănânce gheare. Și căcat. si rame 2
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Da, de contact sexual.Nu fi rautacioasa! Orice sport e binevenit. Sanatatea lui trebuie sa fie pe primul loc. Ai prefera sa alerge prin parcuri pline de golani noaptea? 1
no_body Reputație: 6681 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Aprilie 22, 2016 Simpli ... în plm... Las-o bre ca merge și așa! (articulat în pula mea ). 1
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Ce-ti mai place ambalajul! Arunci cuvinte pompoase ( pe care oricum nu le intelegi ), te consideri filozof, psiholog, erudit, insa nu esti decat un cacat de om! Habar n-ai de nimic. Ia d-aci: https://www.youtube.com/watch?v=BPHdKfl2rd8 Ba are habar! Să mănânce gheare. Și căcat. orice individ care nu gaseste un argument viabil va apela la utilizarea unor cuvinte precum: cacat, cacanar, labagiu, si lista poate continua. sectia de psihiatrie va poate readuce echilibrul in viata, precum si autocontrolul in ceea ce priveste utilizarea unui limbaj decent. 1
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 )) Tare asta .da' vezi ca nu esti atent si "dai din casa ", adica aflam ca analul si CIM-ul a la' vanessa sunt la ordinea zilei Ia sa-mi caut in postari sa vad unde m-am dat de gol. Ma intriga doar acel "la ordinea zilei".
raffaello Reputație: -6837 Postat Aprilie 22, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 22, 2016 orice individ care nu gaseste un argument viabil va apela la utilizarea unor cuvinte precum: cacat, cacanar, labagiu, si lista poate continua.sectia de psihiatrie va poate readuce echilibrul in viata, precum si autocontrolul in ceea ce priveste utilizarea unui limbaj decent. De ce nu revii la userul consacrat? Tot datorita unor probleme psihiatrice? 1 11
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Ce-ti mai place ambalajul! Arunci cuvinte pompoase ( pe care oricum nu le intelegi ), te consideri filozof, psiholog, erudit, insa nu esti decat un cacat de om! Habar n-ai de nimic. Ia d-aci: Ba are habar! Să mănânce gheare. Și căcat. Sa speram totusi, ba minte de cocos, ca tu vei fute moca...Picon a facut de toate.Tumbe, scos sabia, gatit fasole frecate, serenade...si nici asa nu a reusit cu Lana.
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22, 2016 Ia sa-mi caut in postari sa vad unde m-am dat de gol. Ma intriga doar acel "la ordinea zilei".ziceam si io...adica ma gandeam ca n-ar trebui sa se simPta vizati decat cei care beneficiaza acasa de toate serviciile oferite de vanessa lu barbatu so, adica CIM,anal,fast fuck uri zilnic..din astea ...
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 ... Cine plm e Lana asta, ca e impanzit forumul cu numele ei?! Am intrat pe userul Lana si n-am inteles mare lucru, nu glumesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum