poc pic Reputație: 181 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 22, 2016 Hai syctyr! Aici in poza...esti tu cu Picon?
remus jack Reputație: 1443 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Aprilie 22, 2016 Ti-l va da. Gol!Clar
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 foarte sincer, la fiecare vizita a mea sau concediu in Bulgaria, iti doresc sa faci cate-un milion dă euro sau ce vrei tu. Ti-am raspuns asa cum mi-ai raspuns tu, adica am dat-o din top, dar pe langa subiect. Poate raspunzi si tu la threadul ala in care a pus unu o poza cu tine. Dupa logica ta, ca n-ai raspuns acolo, tu esti in poza. Asteptam o poza din club, sa se vada ce bei + meniul zilei pe unde te duci, da' sa pui si mainile pe masă, sa se vază unghiile. Ps :editNu inteleg de ce tot insisti. Diferenta dintre noi doi este ca eu raspund cum si la ce vreau eu, iar tu raspunzi nu la ce vrei tu, ci tot la ce vreau eu. Vezi? Tot faci glume cu edit.Te-a marcat si o remarca aiurea de-a mea. Cât despre "acea" poza cu mine, raspunsul se afla chiar in numele userului care a postat poza, anagramat, dar ma incredintez ca un individ care se considera inteligent (eu nu te consider, din pacate), il va deslusi. Imi place sa cred ca sunt un om fara prejudecati, de aceea imi cer scuze pentru ca te-am numit cocalar, doar pentru faptul ca ai BMW cu numere de Plovdiv. Hai ca deja te-am bagat prea mult in seama astazi.Fii mai umil si accepta faptul ca BMW-ul nu gandeste.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Tot la gheazeu,tot la gheazeu săptămâna asta ?Ce să-i faci.... avansezi tu şi ajungi la sere 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Tot la gheazeu,tot la gheazeu săptămâna asta ?Ce să-i faci.... avansezi tu şi ajungi la sere Mai degrabă la grajd. 5 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Mai degrabă la grajd. Al dreaq nu mai are tupeu să pună poze acumaşa 2 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Nu inteleg de ce tot insisti. Diferenta dintre noi doi este ca eu raspund cum si la ce vreau eu, iar tu raspunzi nu la ce vrei tu, ci tot la ce vreau eu. Vezi? Tot faci glume cu edit.Te-a marcat si o remarca aiurea de-a mea.Cât despre "acea" poza cu mine, raspunsul se afla chiar in numele userului care a postat poza, anagramat, dar ma incredintez ca un individ care se considera inteligent (eu nu te consider, din pacate), il va deslusi. Imi place sa cred ca sunt un om fara prejudecati, de aceea imi cer scuze pentru ca te-am numit cocalar, doar pentru faptul ca ai BMW cu numere de Plovdiv.Hai ca deja te-am bagat prea mult in seama astazi.Fii mai umil si accepta faptul ca BMW-ul nu gandeste.Esti cam obraznic pentru un spalator de vase, da' te iert. Tu plecat printre straini, prietena ta a ramas in tara. Pe tine te ard aia, pe ea mai mult ca sigur o arde un baiat. Sa nu spui ca din putinul tau ii trimiti si banuti?M-ai numit tu cocalar!? Iti dai seama ca e litera de lege ce spui tu...Batut in aur, asa-i? Luna asta ti-ai taiat unghiile? Sau racai mai usor cu ele la spalatul farfuriilor? ) Edit : m-a afectat rau de tot asta cu edit. Sunt ranit. Edit 2: sper sa esti inteligent si sa accepti ca....Prietena ta de aici chiar se arde cu altcineva. 4
money_talks Reputație: -236 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Aprilie 22, 2016 Esti cam obraznic pentru un spalator de vase, da' te iert. Tu plecat printre straini, prietena ta a ramas in tara. Pe tine te ard aia, pe ea mai mult ca sigur o arde un baiat. Sa nu spui ca din putinul tau ii trimiti si banuti?M-ai numit tu cocalar!? Iti dai seama ca e litera de lege ce spui tu...Batut in aur, asa-i? Luna asta ti-ai taiat unghiile? Sau racai mai usor cu ele la spalatul farfuriilor? ) Edit : m-a afectat rau de tot asta cu edit. Sunt ranit.L-au dat afara asiaticii,l-au prins ca fura vesela si o vindea la talcioc p.s.:Partea nasoala e ca il deporteaza in Coreea de Nord(la clasa business,of course!) pe post de aplaudici 5 5
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Esti cam obraznic pentru un spalator de vase, da' te iert. Tu plecat printre straini, prietena ta a ramas in tara. Pe tine te ard aia, pe ea mai mult ca sigur o arde un baiat. Sa nu spui ca din putinul tau ii trimiti si banuti?M-ai numit tu cocalar!? Iti dai seama ca e litera de lege ce spui tu...Batut in aur, asa-i? Luna asta ti-ai taiat unghiile? Sau racai mai usor cu ele la spalatul farfuriilor? ) Edit : m-a afectat rau de tot asta cu edit. Sunt ranit. Edit 2: sper sa esti inteligent si sa accepti ca....Prietena ta de aici chiar se arde cu altcineva.Greșești Florinele! El nu are și nu va avea prietenă. Este evident de ce! 6 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Esti cam obraznic pentru un spalator de vase, da' te iert. Tu plecat printre straini, prietena ta a ramas in tara. Pe tine te ard aia, pe ea mai mult ca sigur o arde un baiat. Sa nu spui ca din putinul tau ii trimiti si banuti?M-ai numit tu cocalar!? Iti dai seama ca e litera de lege ce spui tu...Batut in aur, asa-i?Luna asta ti-ai taiat unghiile? Sau racai mai usor cu ele la spalatul farfuriilor? )Edit : m-a afectat rau de tot asta cu edit. Sunt ranit.Edit 2: sper sa esti inteligent si sa accepti ca....Prietena ta de aici chiar se arde cu altcineva.Luna asta nu are treabă cu bucătăria, e pă exterior Edit : ,,prietena" o face şi anal ? 1 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Aprilie 22, 2016 Ce-mi doresc de la nevasta???Inca una ca ea....Poate asa, o fac si eu in trei!!! 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Poza facuta cu telefonu'. Stiu, sunt cocalar. Edit: cateva zile te las pe mana baietilor. 2
sectia de psihiatrie Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 I-ai de nevasta ! pICON, baga-ti repede organu' in agramatul asta si spune-i ca e prost.
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2016 O fac doar când vreau eu și cu cine vreau eu! Clar?
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 O fac doar când vreau eu și cu cine vreau eu! Clar? Ce face mata?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2016 Vrei să spui "ce faci mata", este? Doar dacă nu ai folosit pluralul regal/nobiliar, dar totuși nu e cazul.
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Vrei să spui "ce faci mata", este? Doar dacă nu ai folosit pluralul regal/nobiliar, dar totuși nu e cazul. Nu dai quote, pentru ca iti e teama ca imi bat joc de tine. Mata sau ma-ta...Cum vrei tu, in functie de statea ta vegetativa...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 23, 2016 Nu dai quote, pentru ca iti e teama ca imi bat joc de tine. Mata sau ma-ta...Cum vrei tu, in functie de statea ta vegetativa... Uite, dau quote! Dacă tot vrei tu să pari cult în cap și dăștept, mai schimbă și tu placa! Dă dovadă de imaginație, variază și tu, fă ceva ... că ai devenit previzibil, plictisitor, neinteresant și ... la fel de prost-crescut, să nu se supere mata!
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Uite, dau quote! Dacă tot vrei tu să pari cult în cap și dăștept, mai schimbă și tu placa! Dă dovadă de imaginație, variază și tu, fă ceva ... că ai devenit previzibil, plictisitor, neinteresant și ... la fel de prost-crescut, să nu se supere mata! Parca eu ti-am atras atenția sa schimbi placa odata si tu te-ai plans sa nu mai zic de fasole.
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Si cica devin neinteresant Pai mai executa si tu o serenada la Lana, sa pot si eu sa-mi bat joc de tine regulamentar , ca câcaturile alea pe post de bezele intre tine si tarancuta aia analfabeta, nici mata nu le apreciaza. Mai hai cu o polologhie d-aia gen picon, cu cavaleri si istoria algerienilor in Franta.Acorda-mi sansa sa iti zic cât esti de prost.Altfel iti bag pe gat tot fasole frecata. Nu mai pune smiley.Te-am facut sa te nevrozezi de câteva ori.Nu e nevoie acum sa ne ascundem după degete.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Aprilie 23, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Aprilie 23, 2016 Si cica devin neinteresant Pai mai executa si tu o serenada la Lana, sa pot si eu sa-mi bat joc de tine regulamentar , ca câcaturile alea pe post de bezele intre tine si tarancuta aia analfabeta, nici mata nu le apreciaza.Mai hai cu o polologhie d-aia gen picon, cu cavaleri si istoria algerienilor in Franta.Acorda-mi sansa sa iti zic cât esti de prost.Altfel iti bag pe gat tot fasole frecata. Nu mai pune smiley.Te-am facut sa te nevrozezi de câteva ori.Nu e nevoie acum sa ne ascundem după degete.faceti fingering?
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 faceti fingering? Da.Ii invart printre degete. Dar e prea orgolios...
raffaello Reputație: -6838 Postat Aprilie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Aprilie 23, 2016 Da.Ii invart printre degete. Dar e prea orgolios... Esti cam confuz astazi. Da-ti doua palme sa te trezesti. Atat cat iti permite memeaca de maimuta! 1 11
miskin stavroghinul Reputație: 23 Postat Aprilie 23, 2016 Postat Aprilie 23, 2016 Hbeomte te saluta. De aveam chef, te scoteam in piata publica si te rugai de mine sa te-ntorci in cripta.Dar mi s-a facut mila.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum