Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

Asta e culmea tupeului! :slap2

Se pare ca Raffaello nu e chiar asa de prost.S-a prins ca am zis-o in doru' lelii.

Tu?

Prostalau' la 60 de ani.

M-am plictisit de tine.

Nu o sa-mi mai bat joc de tine ever.

Nu am sa mai zic ca te caci prin cimtirul tristei figuri demne de o cauza mai buna.

Nu am sa mai zic ca astepti cu extaz sa te injure cineva de mata, pentru a te putea victimiza.

Nu am sa te mai enervez.

:)

Astept urmatorul picon.

Sanatate iti doresc, ca minte canci!

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Si atunci de ce nu vorbesti civilizat?

De ce ma tot jignesti?

Nu am jignit pe nimeni fara sa fiu provocat. Cauta in postarile vechi si poate iti dai singur raspuns.

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Se pare ca Raffaello nu e chiar asa de prost.S-a prins ca am zis-o in doru' lelii.

Tu?

Prostalau' la 60 de ani.

M-am plictisit de tine.

Nu o sa-mi mai bat joc de tine ever.

Nu am sa mai zic ca te caci prin cimtirul tristei figuri demne de o cauza mai buna.

Nu am sa mai zic ca astepti cu extaz sa te injure cineva de mata, pentru a te putea victimiza.

Nu am sa te mai enervez.

:)

Astept urmatorul picon.

Sanatate iti doresc, ca minte canci!

Bine! Altceva? Ai băgat și tu o chiftea în stomac azi, sau tot gheare?  :)

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:friends

Aici greșești, stimabile. Întotdeauna ai ce învăța, niciodată nu trebuie să te oprești in a acumula informații, din a-ți lărgi spectrul cunoașterii. Dacă învățatul s-a oprit pentru tine la puțin peste douăj' de ani, înseamnă că nici n-ai cum să vezi mai departe de propriu-ți nas.

Deși am terminat facultățile de multișor, nu trece an fără un nou curs. Că e din domeniul digitalului, că e o nouă limbă străină, nu mai contează. Toate mă fac un om mai bun decât am fost ieri. Și pe măsură ce învăț mai multe, cu atât mai v, arză mă simt.

Vanesa, ai spus cele de mai sus acum cateva zile pe alt topic.Nu continui acolo pentru ca imi displace profund personajul ce face subiectul topicului si incerc sa-l evit la maximum.Asadar,tu spui ca este necesar sa studiezi permanent, toata viata.Foarte adevarat, ideal asa este.Insa nu trebuie facut un echilibru intre TIMPUL -ca defapt despre asta este vorba- alocat tie si cel alocat familiei?Ai suficient timp ca dupa programul de lucru de 8 ore sa mai mergi si la un curs, sa ajungi si acasa ca sa faci si ceva gospodarie, sa petreci si ceva timp cu cei doi copii ai tai apoi sa fii si nevasta pe care si-o doreste sotul?Poate in stilul tau se gaseste raspunsul la intrebarea "de ce se duce sotul Vanesei la curve dupa aproximativ zece ani de casnicie".Bine, de dus tot s-ar fi dus pina la urma dar poate o facea mai tarziu, cand erati mai maturi si ati fi fost capabili de o discutie deschisa in care fiecare sa spuna ce necesitati are.Doar te intreb, nu te judec, nu-ti dau sfaturi!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Vanesa, ai spus cele de mai sus acum cateva zile pe alt topic.Nu continui acolo pentru ca imi displace profund personajul ce face subiectul topicului si incerc sa-l evit la maximum.Asadar,tu spui ca este necesar sa studiezi permanent, toata viata.Foarte adevarat, ideal asa este.Insa nu trebuie facut un echilibru intre TIMPUL -ca defapt despre asta este vorba- alocat tie si cel alocat familiei?Ai suficient timp ca dupa programul de lucru de 8 ore sa mai mergi si la un curs, sa ajungi si acasa ca sa faci si ceva gospodarie, sa petreci si ceva timp cu cei doi copii ai tai apoi sa fii si nevasta pe care si-o doreste sotul?Poate in stilul tau se gaseste raspunsul la intrebarea "de ce se duce sotul Vanesei la curve dupa aproximativ zece ani de casnicie".Bine, de dus tot s-ar fi dus pina la urma dar poate o facea mai tarziu, cand erati mai maturi si ati fi fost capabili de o discutie deschisa in care fiecare sa spuna ce necesitati are.Doar te intreb, nu te judec, nu-ti dau sfaturi!

La cursuri mergem amândoi, din când în când, iar în gospodărie treburile casnice se împart în mod egal. În general, la cursuri merg cam odată pe an, pentru o perioadă de maxim două luni, de două sau trei ori pe săptămână. Nu mi se pare chiar așa mult, e mai degrabă vorba despre o organizare bună a timpului.

Link spre comentariu

E, deci este o oarece diferenta intre cursurile tale, asa, sa mai schimbi aerul si pregatirea pentru viata, la mijlocul ei.Dar asta nu ma intereseaza.Altceva constat insa, daca sotul tau face atat de multe activitati alaturi de tine, si gospodarie, si frecventarea cursurilor, pai doamna, el te iubeste, fute si el ceva nou ca tot omul normal la cap(ete).Mai gandeste tu ceva strategii si vezi cum il deschizi, dar catre tine, ca ai om de pastrat!!! 

• Like 2
Link spre comentariu

E, deci este o oarece diferenta intre cursurile tale, asa, sa mai schimbi aerul si pregatirea pentru viata, la mijlocul ei.Dar asta nu ma intereseaza.Altceva constat insa, daca sotul tau face atat de multe activitati alaturi de tine, si gospodarie, si frecventarea cursurilor, pai doamna, el te iubeste, fute si el ceva nou ca tot omul normal la cap(ete).Mai gandeste tu ceva strategii si vezi cum il deschizi, dar catre tine, ca ai om de pastrat!!! 

Nu schimb aerul, mai degrabă mă perfecționez în domeniul în care lucrez.

Eu știu prea bine că am un bărbat grozav acasă, treaba cu femeile fiind singura hibă(și nu glumesc). De-asta mi-ar plăcea enorm s-o lămurim odată și odată.

Link spre comentariu

Intrebarea am adresat-o ei, nu vad de ce raspunzi tu aiurea . Ingrijeste-te de draga ta nevasta, probabil se simte neglijata .

Dragalasule, nu stiam ca esti asa sensibilicoios! 

PS

Ai chef sa ne luam de neamuri/ rude? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...