Sari la conținut

Ce vă doriți de la nevastă?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

In plus, cucerirea se realizeaza cel mai bine in privat . Expunerea continutului sentimental si profund in mediu public nu face altceva decat sa nasca diverse personaje in mintea unora . ( nevasta,popa, pocait, virgin si tocilar , satana , etc. )  

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Întrucât formele de imperfect ale verbului „a vrea” (vream, vreați, vrea) sunt din ce în ce mai rar folosite, s-a creat forma hibridă „vroiam” utilizată de o buna parte dintre vorbitori. Însă, Rodica Zafiu consideră că:

... „vroiam” nu pare a fi considerat de vorbitori o greșeală descalificantă, ci mai curând una tolerabilă…

Corect! De aceea te toleram.

• Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

In plus, cucerirea se realizeaza cel mai bine in privat . Expunerea continutului sentimental si profund in mediu public nu face altceva decat sa nasca diverse personaje in mintea unora . ( nevasta,popa, pocait, virgin si tocilar , satana , etc. )  

de acord. doar nu crezi ca s-a intalnit cu Raffa , pana nu au schimbat o gramada de mesaje in privat :)

Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Baga mare sa ai acces la mesageria privata.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Eu dadeam un sfat bun omului si tu ce faci? Creezi diversiuni. Ce face dragostea gelozia din om. :laugh2

Si eu ti-am dat un sfat. Nu trebuie sa te rusinezi cu ce simti.  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:friends
  • Oras:friends

sa sti ca cei care apeleaza la diminutive cand se striga gen "tati" "mami" in copilarie au dus lipsa de dragostea parinteasca sau relatia dintre ei si parinti a fost foarte rece,nu e un repros asa spun psihologi

Pai tocmai de aceea am spus ca psihologii sint inutili , sint precum politicienii!Ratatii in meseria lor se fac politicieni sau psihologi !

Link spre comentariu

Vanessa, sincer, imi pare rau ca te-am suparat . De teama ca ai putea crede ca o sa ma indragostesc, am fost silit sa folosesc o abordare fara prea multa esenta, dar se pare ca nu ma pricep sa fac cuceriri in calitate de golan .

Legat de problema ta cu sotul -  Vorbeste cu el si incerca sa-l faci sa-ti explice ce l-a determinat sa te insele. Carentele in comunicare determina barbatii sa faca lucruri nu tocmai in regula intr-o casnicie .

Link spre comentariu
  • Oras:amanta

Plus ca nu vroiam sa par ca e posibil sa ma indragosteasc, de aceea  am vrut sa par mai "rece" .

:slap2 pai daca te indragostesti in zona virtuala in cea reala ce mai faci?daca vanessa se intalneste cu tine fizic si e o baba de 70 ani fara dinti si mai e si sifonier in trei usi?tot indragostit mai esti? :))))

p.s.-o parere personala

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

:slap2 pai daca te indragostesti in zona virtuala in cea reala ce mai faci?daca vanessa se intalneste cu tine fizic si e o baba de 70 ani fara dinti si mai e si sifonier in trei usi?tot indragostit mai esti? :))))

p.s.-o parere personala

Iti spun eu un secret , da' sa nu mai zici la nimeni: Vanessa e chiar nasoala! E mica, indesata, stirba( cre' ca dom' primar a dat cu stanga) , se uita sasiu si parca are si mustata mai mare ca a mea! 

• Like 1
  • Minus 11
Link spre comentariu

Iti spun eu un secret , da' sa nu mai zici la nimeni: Vanessa e chiar nasoala! E mica, indesata, stirba( cre' ca dom' primar a dat cu stanga) , se uita sasiu si parca are si mustata mai mare ca a mea! 

cred ca nu pentru mine ai postat,eu stiu cum arata vanessa ;)incercam sa ii explic fotbalistului cum e indragosteala in mediu virtual fara sa vezi interlocutorul :hihat 

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...