Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acelasi numar,restul detaliilor le vom discuta la momentul; oportun,mai sunt cateva amanunte de pus la punct intre mine si colega,si nu vreau sa vin cu jumatati de informatii sau,mai rau,sa spun ceva acum si maine sa trebuiasca sa ma contrazic. Un piculet de rabdare,suntem pe un drum nu numai bun,excelent chiar!!!!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sarut-mana,dl.Cod!!!! stiam eu ca nu vei pierde ocazia sa ne feliciti...sa vedem daca vei pierde timpul,desi nu prea cred! :)

• Like 3
  • Oras:constanta
Postat

Sarut-mana,dl.Cod!!!! stiam eu ca nu vei pierde ocazia sa ne feliciti...sa vedem daca vei pierde timpul,desi nu prea cred! :)

mai fata,

si eu sunt oleca navetist, ca si tine....daca stiam de aseara, nu veneam peste voi? dac'ai stii cat m-am coit prin zona....

dar jur sa "ma razbun" :)

• Like 1
Postat

p.s. si nu mai vb cu "dl" ca stricam prietenia una-doua! :)

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Edited!!!!

:)))))

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineta,dragilor!De astazi ma gasiti la acelasi numar de telefon-0784521468. Din pacate,pentru vreo 2 zile voi fi rupta de civilizatie pe timpul zilei-informatic vorbind-adica nu voi avea acces la internet,asa ca "ne vom conversa" doar telefonic. Va pupacesc tare-tare si mult-mult si va astept cu bratele-si picioarele-larg deschise!

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Hey-hey-hey!!! Privirile mele pline de jind atintite asupra laptopului au inmuiat inima colegei mele si iata cum am acces la conversatie cu domniile voastre!

Revin cu o lista de servicii prestate cu avant si implicare+ amenzile aferente:

Oral-deep,protejat/neprotejat cu CIM

Normal protejat-orice pozitie va pofteste sufletelul

Micile fantezii ce deviaza din oral si normal

Masaj erotic si de relaxare(acum,nu va ganditi ca am diploma atarnata pe perete conform normelor UE,dar ceva,acolo,care sa aiba efectele scontate face fetita)

Si acum vin cu vestea mai putin draguta-100 ron/finalizare si 150 Ron/h.

Numarul de telefon ramane acelasi-0784521468.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Luati-ma usor!!!!E prima zi in locatie,nu spun ca pozele nu sunt o prioritate,dar stati un piculet sa respir si sa ma acomodez! 

• Like 3
Postat

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

pana te acomodezi tu....

sa stii ca laba putem face si dupa alte poze!! :rax2 :laugh2

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

+ colega !

Coleguta mea este cireasa de pe tort pe care o primesti doar aici,la fata locului!

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Luati-ma usor!!!!E prima zi in locatie,nu spun ca pozele nu sunt o prioritate,dar stati un piculet sa respir si sa ma acomodez! 

bine eu astept ... nu fac laba decat la pozele tale noi :))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

pana te acomodezi tu....

sa stii ca laba putem face si dupa alte poze!! :rax2 :laugh2

Vaaaaaaaaaiiiiiii....imi sangereaza inima de gelozie....ai tu sufletul asta?!? Cand ti-or fi ochisorii mai atintiti pe alta poza,si cand ti-o tremura mana mai abitir in exercitiul functiunii,atunci sa iti aduci aminte de mine,cum ma jelesc nepozata de dorul tau!!!!

PS-mi s-a transmis ca urmeaza un pupic sub buric!    :blushing2 vai,ce ma puneti sa scriu!!!!! :blushing2

• Like 5
Postat

Coleguta mea este cireasa de pe tort pe care o primesti doar aici,la fata locului!

este acum acolo? venim??? e new?

• Like 2
Postat

Vaaaaaaaaaiiiiiii....imi sangereaza inima de gelozie....ai tu sufletul asta?!? Cand ti-or fi ochisorii mai atintiti pe alta poza,si cand ti-o tremura mana mai abitir in exercitiul functiunii,atunci sa iti aduci aminte de mine,cum ma jelesc nepozata de dorul tau!!!!

PS-mi s-a transmis ca urmeaza un pupic sub buric!    :blushing2 vai,ce ma puneti sa scriu!!!!! :blushing2

ia da tu returul la pupicul ala sub buric, si multumeste-i frumos din partea mea !

si te rog frumos...mie nu-mi tremura mana in exercitiul functiunii...ci mainile!!! :))

• Telefon: 0766559657
  • Telefon: 0766559657
Postat

Nu inteleg de ce ai modificat tarifele....cu siguranta la preturile noi iti vei pierde destui clienti....

Postat

cred ca asta e si ideea: sa faca o selectie a clientilor!!

locatia s-a schimbat, nu mai e "caminul studentesc din anii `90", zona centrala, serviciile ....nu ca nu ar fi fost bune, dar am un feeling ca la aceasta marire exista si o imbunatatire a lor!

maine sunt peste ele sa vad care e schema!

• Like 1
Postat

Am ajuns si eu la noua locatie a Larisei insa doar pt o singura finalizare deoarece colega avea o programre la scurt timp.

Larisa este o bunaciune  :crazylove mai ales daca ramane pe tocuri. Primire ok, curat, servicii fara repros.....stie ce face.

Din cauza timpului scurt n-am reusit sa-i cunosc colega insa imi rezerv surpriza pt data viitoare.

Amenda 100ron. 

Sociabila, mi-a expus cu scuze inca din momentul telefonului aproape dublarea tarifului incercand sa argumenteze ca a venit vara etc. Dreptul ei. 

Sper sa revin curand si am feeling-ul ca Larisa este in plina ascensiune cu sanse ca vara asta sa devina una dintre actritele principale.

Postat

Am ajuns si eu la noua locatie a Larisei insa doar pt o singura finalizare deoarece colega avea o programre la scurt timp.

Larisa este o bunaciune  :crazylove mai ales daca ramane pe tocuri. Primire ok, curat, servicii fara repros.....stie ce face.

Din cauza timpului scurt n-am reusit sa-i cunosc colega insa imi rezerv surpriza pt data viitoare.

Amenda 100ron. 

Sociabila, mi-a expus cu scuze inca din momentul telefonului aproape dublarea tarifului incercand sa argumenteze ca a venit vara etc. Dreptul ei. 

Sper sa revin curand si am feeling-ul ca Larisa este in plina ascensiune cu sanse ca vara asta sa devina una dintre actritele principale.

colega? ne-o descri putin? ;d

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Amenda 100ron. 

Multumesc,a fost o placere sa ma las admirata :) si bineinteles ca trebuie neaparat sa imi iau revansa pentru neplacerea creata de ~aglomeratie~! 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...