Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

• Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu toate că ai scris că nu vrei reply, am sa o fac. Sunt in multe feluri, dar îmi place dreptatea. EU am renunțat la locație, conștientă fiind că nu mi-o permit (pe vara am regim hotelier). Proprietarul a venit cu soluții , însă nu am vrut nici să mă incurc eu, nici să îl incurc pe el. Adica e absurd să plătesc 7 din 7 când eu muncesc doar maxim 3. Pe de altă parte, toți ne trezim dimineața vrând să facem bani, e normal că imediat ce eu am renunțat , el sa caute să scoată profit.

Roxanico, apreciez, pe bune, însă așa cum ți-am spus și când situația era invers , nu din cauza resentimentelor te refuz ci pentru că noi doua suntem diametral opuse, ne adresam unor segmente complet diferite de bărbați și o colaborare între noi nu ar aduce nici un beneficiu niciuneia. Oricum, jos pălăria că mi-ai propus, apreciez și serios îți doresc multa bafta!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Cu toate că ai scris că nu vrei reply, am sa o fac. Sunt in multe feluri, dar îmi place dreptatea. EU am renunțat la locație, conștientă fiind că nu mi-o permit (pe vara am regim hotelier). Proprietarul a venit cu soluții , însă nu am vrut nici să mă incurc eu, nici să îl incurc pe el. Adica e absurd să plătesc 7 din 7 când eu muncesc doar maxim 3. Pe de altă parte, toți ne trezim dimineața vrând să facem bani, e normal că imediat ce eu am renunțat , el sa caute să scoată profit.

Roxanico, apreciez, pe bune, însă așa cum ți-am spus și când situația era invers , nu din cauza resentimentelor te refuz ci pentru că noi doua suntem diametral opuse, ne adresam unor segmente complet diferite de bărbați și o colaborare între noi nu ar aduce nici un beneficiu niciuneia. Oricum, jos pălăria că mi-ai propus, apreciez și serios îți doresc multa bafta!

Ok :*

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Din pura curiozitate: este mai mult de 200 pe noapte cazarea la Brotecei,acum in august??  Stiu ca este f greu sa imi raspunzi mie cu suma exacta,insa te rog sa imi raspunzi cu "da" sau "nu",atat, please.....

Interesul meu este f clar.....sunt un umil proprietar care are inchiriat tot in regim hotelier,si as vrea sa stiu cine poate pierde o asemenea fata corecta ca si tine....sper sa primesc un da sau un nu...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu.

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Sa stii ca nu am uitat de negocierile alea!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa stii ca nu am uitat de negocierile alea!!!

Nu se pupa programele noastre deocamdată!

Mâine voi fi disponibilă după ora 19.00 până spre dimineață, undeva in zona Primo. Singura in locație!

• Like 1
  • Oras:in your heart
Postat

Nu se pupa programele noastre deocamdată!

Mâine voi fi disponibilă după ora 19.00 până spre dimineață, undeva in zona Primo. Singura in locație!

Ti s-a umplut cumva pm-ul? Nu primesti mesaje sj mi-a luat ceva timp sa iti scriu. Faci ceva in sensul asta?
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Acuuuum golesc!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Îmi cer scuze programărilor făcute pentru noaptea asta, garsoniera pe care o gasisem nu mai este disponibilă. Nu am locație, nu voi fi disponibilă. Îmi pare rău și îmi cer inca o data scuze celor cărora le-am încurcat programul.

Postat

Deci eu am fost norocos sa inteleg,duminica trecuta.

Da,duminica la matineu,dupa cafeaua de la ora 10 am avut norocul sa o regasesc pe larisssa atat pe exterior cat si pe interior. Da,are esofagul mai lung ca plm.

Zice ea la telefon ca nu mai e la brotacei si m-a indrumat spre o locatie cocheta in zona rally-hot. Curatenie exemplara si un cutzu haios care merita si el 150 ora (nu am apucat sa ma fut si cu el dar din primele tatonari merita) :p

Invitat in bucatarie,suc fara acid,tigari,barfa. Fata e desteapta,gadila neuronii bine. Cand am dat-o in Cioran am zis stop ca plec nefutut.next step:baia-dotata,gasesti ce vrei si ce nu vrei de la apa de gura cu paharele de unica folosinta pana la apa calda si prosoape fresh. Nu, prezervative folosite si mascate in servetel,prosoape murdare,chiloti umezi,gel de dus indoit cu apa,astea nu!

Next step: misiunea pentru care am venit si anume futaiul.pat mare dar care mai scartaie cand faci rezonanta cu larisa. Nu e cazul sa mai spun ca este o fata activa si cu initiativa. Nu prea e ea cu tandreturi dar e chitita pe futut si e pro client. Este anti FK dar e fan fingering. Cum iti ia ea mana si o conduce,selecteaza unu doua degete si le inghesuie in volverina e funn. Si ca o paranteza,in summerland sunt doar 3-4 fete care au asa servicii dar la dublu pret. La oral nu prea mai e nimic de zis.adica nu mai era nimic decat coaiele. Frate nu stiu unde poate sa bage atat.saliva,lacrimi si ambitie. Ma dovedea dar am cerut si NP asa ca next step: prezervativ si am inceput cu misionar si terminat in doggy. Eu,nu ea. Incalzit de la nebunia aia de oral,ce dracu oral e ala ca mai degraba e futut in gat,apoi gemetele din doggy m-au facut sa termin destul de repede. Urmat dusul de final si barfa la bucatarie. La nr 2 am facut doar oral,golanie d-aia la marginea patului cu capul in jos si mumu din picioare. Fantastic! Data viitoare ii propun doggy,dar sa stea cu fatza sa o trag de umeri in loc de solduri.

Locatie 10

Aspect 9 sani mititei

Igiena 10

Gfe 9,5 lipsa fk

Oral 10 normal 9,5

Cadou 150 ora si oarece atentie ca am cam depasit timpul alocat si am chinuit-o grav la nr 2. Sau asa tind eu sa cred.

Recomand,e ce trebuie.

• Like 2
Postat

Hello, lume!

Este vreo fata dispusă sa ma găzduiască la ea maxim 2-3 nopți pe săptămână? Cel puțin până la sfârșitul lunii august nu pot fi disponibilă ziua, iar noaptea asta veni maxim 3 nopți.

In condițiile astea și in toiul verii, mi-a fost imposibil sănpastrez locația de la Brotăcei și să găsesc alta e mission imposible .

Dacă vrea vreo fata compania mea, astept un PM sau un SMS(la tel nefiind disponibila nu răspund).

Mulțumesc!

Deci @o2 lentilă vrea mai mult. Economie de piață ce să-i faci. Nu contează că până acum i-ai umplut buzunarul. Lacomul!

Vizitator cavadoro
Reputație: 0
Postat

Deci eu am fost norocos sa inteleg,duminica trecuta.

Da,duminica la matineu,dupa cafeaua de la ora 10 am avut norocul sa o regasesc pe larisssa atat pe exterior cat si pe interior. Da,are esofagul mai lung ca plm.

Zice ea la telefon ca nu mai e la brotacei si m-a indrumat spre o locatie cocheta in zona rally-hot. Curatenie exemplara si un cutzu haios care merita si el 150 ora (nu am apucat sa ma fut si cu el dar din primele tatonari merita) :P

Invitat in bucatarie,suc fara acid,tigari,barfa. Fata e desteapta,gadila neuronii bine. Cand am dat-o in Cioran am zis stop ca plec nefutut.next step:baia-dotata,gasesti ce vrei si ce nu vrei de la apa de gura cu paharele de unica folosinta pana la apa calda si prosoape fresh. Nu, prezervative folosite si mascate in servetel,prosoape murdare,chiloti umezi,gel de dus indoit cu apa,astea nu!

Next step: misiunea pentru care am venit si anume futaiul.pat mare dar care mai scartaie cand faci rezonanta cu larisa. Nu e cazul sa mai spun ca este o fata activa si cu initiativa. Nu prea e ea cu tandreturi dar e chitita pe futut si e pro client. Este anti FK dar e fan fingering. Cum iti ia ea mana si o conduce,selecteaza unu doua degete si le inghesuie in volverina e funn. Si ca o paranteza,in summerland sunt doar 3-4 fete care au asa servicii dar la dublu pret. La oral nu prea mai e nimic de zis.adica nu mai era nimic decat coaiele. Frate nu stiu unde poate sa bage atat.saliva,lacrimi si ambitie. Ma dovedea dar am cerut si NP asa ca next step: prezervativ si am inceput cu misionar si terminat in doggy. Eu,nu ea. Incalzit de la nebunia aia de oral,ce dracu oral e ala ca mai degraba e futut in gat,apoi gemetele din doggy m-au facut sa termin destul de repede. Urmat dusul de final si barfa la bucatarie. La nr 2 am facut doar oral,golanie d-aia la marginea patului cu capul in jos si mumu din picioare. Fantastic! Data viitoare ii propun doggy,dar sa stea cu fatza sa o trag de umeri in loc de solduri.

Locatie 10

Aspect 9 sani mititei

Igiena 10

Gfe 9,5 lipsa fk

Oral 10 normal 9,5

Cadou 150 ora si oarece atentie ca am cam depasit timpul alocat si am chinuit-o grav la nr 2. Sau asa tind eu sa cred.

Recomand,e ce trebuie.

Cunosc, cunosc ce poate face numai ca programul asta al ei care i-l are acum e naspa pentru mine!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu am niciun program , in durerile mele! Că nu am locație!

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Nu am niciun program , in durerile mele! Că nu am locație!

:laugh2

• Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai hlizi ca chizda in târg , că am rezolvat!

După ora 20.00 mă gasiti in zona Galeriilor Soveja. Voi fi disponibilă pana târziu, spre dimineață .

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sunt o femeie de 33 de ani , departe de a fi vreo bomba sexy (în niciun caz nu vei avea prima finalizare când îți voi deschide ușa :) )- am 174 cm, 54 de kg, sâni mici ( CU sfârcuri mari ) și picioare lungi.

Serviciile mele sunt de companie intimă, iar "companie" înseamnă ca prefer sa stăm și la un pahar de vorba înainte de alcov. La prima vizita , acest timp petrecut ut la o țigară, suc, apa este timpul meu,nu am pretenția ca tu sa plătești pentru el De la a doua vizita însă, doar tu hotărăști cât și cum vrei sa ne petrecem intervalul de timp pentru care vei plăti.

În ceea ce privește acțiunea din dormitor, regulile mele sunt DUȘ, NU FK, NU Anal, NU negociem. ÎN rest, totul este posibil dacă este aromatizat cu un dram de bun simt și comunicare.

Tariful practicat de mine este de 200 Ron ptr o ora, ora pe care nu o împart în finalizări, eșterg strict alegerea ta ce,Cum, cat si de cate ori vrei sa faci. Dacă vizita este considerabil mai scurta de o ora, tariful este de 150 ron, iar ptr fiecare 30 de minute peste ora-100 ron. E aritmetica simpla, VA ROG din suflet sa nu mă (mai) puneți în situația jenanta de a trebuit sa răspund la întrebarea "Cat trebuie sa Îți dau?". Faceți niște nenorocite de calcule simple, e penibil,zau!

Programările se fac prin PM-URI, SMS sau telefonic la numărul din titlu. În cazul sms-urilor OBLIGATORIU menționați un interval în care ca pot răspunde fără a crea neplăceri. Dacă nu specificați -" îmi poți răspunde pana la ora X ", "aștept un răspuns încă X minute" - NU VOI RÄSPUNDE ACELUI MESAJ .

post-167744-0-46978800-1533927858_thumb.jpg

post-167744-0-51116600-1533927887_thumb.jpg

• Like 6
Postat

Sunt o femeie de 33 de ani , departe de a fi vreo bomba sexy (în niciun caz nu vei avea prima finalizare când îți voi deschide ușa :) )- am 174 cm, 54 de kg, sâni mici ( CU sfârcuri mari ) și picioare lungi.

Serviciile mele sunt de companie intimă, iar "companie" înseamnă ca prefer sa stăm și la un pahar de vorba înainte de alcov. La prima vizita , acest timp petrecut ut la o țigară, suc, apa este timpul meu,nu am pretenția ca tu sa plătești pentru el De la a doua vizita însă, doar tu hotărăști cât și cum vrei sa ne petrecem intervalul de timp pentru care vei plăti.

În ceea ce privește acțiunea din dormitor, regulile mele sunt DUȘ, NU FK, NU Anal, NU negociem. ÎN rest, totul este posibil dacă este aromatizat cu un dram de bun simt și comunicare.

Tariful practicat de mine este de 200 Ron ptr o ora, ora pe care nu o împart în finalizări, eșterg strict alegerea ta ce,Cum, cat si de cate ori vrei sa faci. Dacă vizita este considerabil mai scurta de o ora, tariful este de 150 ron, iar ptr fiecare 30 de minute peste ora-100 ron. E aritmetica simpla, VA ROG din suflet sa nu mă (mai) puneți în situația jenanta de a trebuit sa răspund la întrebarea "Cat trebuie sa Îți dau?". Faceți niște nenorocite de calcule simple, e penibil,zau!

Programările se fac prin PM-URI, SMS sau telefonic la numărul din titlu. În cazul sms-urilor OBLIGATORIU menționați un interval în care ca pot răspunde fără a crea neplăceri. Dacă nu specificați -" îmi poți răspunde pana la ora X ", "aștept un răspuns încă X minute" - NU VOI RÄSPUNDE ACELUI MESAJ .

"200 Ron pentru o ora, ora pe care nu o împart în finalizări" adicā ceva de genul "ESTE PE CEAS IUBY.altau).Si muiasca si normalul 150 ron indiferent de timp(ceva apropiat de varianta).Ca si la servit o cafea la un local fiecare clinet cer NOTA DE PLATA,..sa stie cat tre sa lase bacsiś( urāsc chestia asta la ospatri-barmanii).

• Like 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă ai vrut pe bune sa exprimi ceva, nu ți-a ieșit. Am citit eu-nu am priceput nimic. A citit domnul care este cu mine acum- l-a pufnit râsul. Suntem doi care îți spunem ca ai dificultăți în a te exprima in limba română. Ia măsuri! Noroc că ai luat carnetul înainte să impună ăștia limita de clase absolvite,că altfel din pla bani de net sa faci spume pe nimfo!

• Like 2
Postat

Dacă ai vrut pe bune sa exprimi ceva, nu ți-a ieșit. Am citit eu-nu am priceput nimic. A citit domnul care este cu mine acum- l-a pufnit râsul. Suntem doi care îți spunem ca ai dificultăți în a te exprima in limba română. Ia măsuri! Noroc că ai luat carnetul înainte să impună ăștia limita de clase absolvite,că altfel din pla bani de net sa faci spume pe nimfo!

doi asemenea normal, cei de asemenea se aduna.Pula nu stie carte,si orice are un pret,tu sti mai bine vinzi placeri carnale.Ai inceput sa  vb de gramatica si alte alea,plm de parcā tu dai dictare la fiecare client,sau āla care te plateste  te scoate la tabla si te pune sa zici toate consoanele la "MAI MULT CA PERFECT".Cum am mai spus nu mā intereseaza vanzarea ta,nici monstre gratis, spor la vanzarea trupului.

• Like 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nimeni niciodată nu va cere nimănui să spună "consoanele la mai mult că perfect"- nu ai sa înțelegi de ce spun asta, dar e normal ptr tine .

Nu,mah imbecilule, dar cu ORICE OM intri in contact, ai o interacțiune verbala. Și daca nu ești capabil să schimbi 2 vorbe , clar ești prost de cea mai joasă speță. Ca tine . Că tu nu reușești NICIODATĂ sa exprimi o idee coerent , complet ,de corect dpdv gramatical , ortografic și lexical nici nu se pune problema.

Și în fața ta o spun răspicat, chiar daca suna a laudă : între noi doi nu exista termen de comparatie că nivel intelectual. Pe langa o licență (luată cu brio chiar),mă exprim ( scris și vorbit) fluent in 4 limbi de circulație internațională (cu atestate și astea). Tu nu ești în tare nici macar in română. Eu mă prostituez că asta am ales la un moment dat, așa a fost conjunctura la momentul ăla și da, am ales cea mai la îndemână varianta pentru a ieși dintr-o situație critica. Dar am dat ce avut mai bun și SUNT O CURVA BUNA. Ca orice altceva am întreprins, am făcut-o bine . Prostule!

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...