Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 22, 2015 Partajează Postat Iulie 22, 2015 Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constantal!!! Nu mai bine o servim la Oradea, chiar daca intru-un cadru restrans ca cu Guru Obi si Bebe am baut deja pe acilea. Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2015 Nu mai bine o servim la Oradea, chiar daca intru-un cadru restrans ca cu Guru Obi si Bebe am baut deja pe acilea. Asa facem Aditule...o servim la Oradea... Link spre comentariu
gangstarr Reputație: 1629 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Partajează Postat Iulie 22, 2015 Pur si simplu am stiut, nu este vorba de ghiceala!Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constanta...te asteptam cu drag...si nu numai pentru cafea! @Gangstarr...ma minunezi cu adevarat...chiar ai reusit sa ghicesti?!?...sau...inside information!...Daca chiar ai ghicit, fara nici un ajutor... esti fenomenal!!!Daca vrei fac si eu ca in filmele cu "detectivi" si iti spun logica!Stiam ca ati iesit/cunoscut toti la o cafea - ati spus singuri pe socializare!Cu Obi era simplu, la fel si cu tine (se vede clar din poze ca ai ten mediteranean), iar pentru celelalte 2 pasarici, am facut prin excludere. Am vazut pe topicul bebelusei, pozele cu manichiura si am tras concluzia ca pedi, trebuie sa fie la fel - si astfel a mai ramas doar Larissa!Este ok, asa?!P. S.Nu am nicio informatie inside de la "al naibii bosorog" - care ma tot asteapta la o sueta!Obi, sambata dimineata, pana in pranz, te onorez! Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 22, 2015 Oricum meriti pe deplin cafeluta...pentru spiritul de observatie... Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 23, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iulie 23, 2015 fum , mult fum...By Oby,efecte speciale-Bebelusha (am promis ca te mentionez,Bebe,ai mare merit,multumesc!) Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 23, 2015 By Oby,efecte speciale-Bebelusha (am promis ca te mentionez,Bebe,ai mare merit,multumesc!)efecte speciale de exceptie, smoking hot. Link spre comentariu
giani1480 Reputație: 592 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Partajează Postat Iulie 23, 2015 Sa nu fie cu petarde ca e periculos! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 23, 2015 nu sunt bre petarde, sunt fete de treaba Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 23, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 23, 2015 Intalnirea matinala a shlapilor la puterea a VI-aP2630796.JPG Ghiciti ai cui sunt? Alb: fotomodelul ăla tunat de la OradeaRoz: CrissuTurcoaz: LarissaSi Obiectiv in camuflaj. Juma de cafeluta merit si eu, doar am ghicit 3 personaje din 4, chiar daca nu in ordinea corecta.Iar Bebelusa asta a fugit la mare pe cand m-am intors eu din concediu, de aceea nu o recunoscui. Pur si simplu am stiut, nu este vorba de ghiceala!Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constanta...te asteptam cu drag...si nu numai pentru cafea! @Gangstarr...ma minunezi cu adevarat...chiar ai reusit sa ghicesti?!?...sau...inside information!...Daca chiar ai ghicit, fara nici un ajutor... esti fenomenal!!!Daca vrei fac si eu ca in filmele cu "detectivi" si iti spun logica!Stiam ca ati iesit/cunoscut toti la o cafea - ati spus singuri pe socializare!Cu Obi era simplu, la fel si cu tine (se vede clar din poze ca ai ten mediteranean), iar pentru celelalte 2 pasarici, am facut prin excludere. Am vazut pe topicul bebelusei, pozele cu manichiura si am tras concluzia ca pedi, trebuie sa fie la fel - si astfel a mai ramas doar Larissa!Este ok, asa?!P. S.Nu am nicio informatie inside de la "al naibii bosorog" - care ma tot asteapta la o sueta!Obi, sambata dimineata, pana in pranz, te onorez! By Oby,efecte speciale-Bebelusha (am promis ca te mentionez,Bebe,ai mare merit,multumesc!)Crissule abia acu vazui unde pusei tu poza Gangstarr bine ghicit bravo si la ''sueta''vreau si iooooo ma primiti ? :bulsh: Larisa mama orcanda la orce ora ..ai nevoie de ajutor spuneCrissule mamyy pune poza aia faina care imi place mine mult cand erai imbracata in rosu langa geam si fotoliu Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 23, 2015 bebeluso...te astept sa vi sa mi-o arati care dintre ele e... Link spre comentariu
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 23, 2015 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Partajează Postat Iulie 23, 2015 Oki doki Link spre comentariu
georgen Reputație: 28 Postat Iulie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 23, 2015 fum , mult fum...ale cui sunt aceste frumoase labii, te rog a-mi spune, domnule Obi? multumesc anticipat Link spre comentariu
lord001 Reputație: 26 Postat Iulie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 23, 2015 Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa .....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 23, 2015 e greu nene.....lipsa de fosfor, ce sa-i faci..... Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 23, 2015 Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa .....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!!putem sa-i fac labiile vinete , sau visinii, , o sa ma mai ocup de reeditare cind am timp. te pasioneaza fotografia ? chiar la out of space m-am gindit atunci cind am retusat-o 1 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iulie 24, 2015 Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa .....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!! putem sa-i fac labiile vinete , sau visinii, , o sa ma mai ocup de reeditare cind am timp. te pasioneaza fotografia ? chiar la out of space m-am gindit atunci cind am retusat-oEu banuiesc ca te refereai la rozul papucilor,gresesc?!? Si daca e asa,turcoazul sclipicios bate de departe rozul! 3 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Iulie 24, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 24, 2015 si eu cand am spus despre lipsa de fosfor tot asta am crezut, ca s-a referit la papuci 1 3 Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 24, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iulie 24, 2015 Hello,lume! Azi ma gasiti pana pe la ora 17.00,iar maine zi scurta(pana la 14.00)! Hai,sa aveti spor in tooooooooooooate! 4 Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 25, 2015 Nu pot sa spun decat ca este o fata care pupa in mod placut ,restul e de cum se aseaza moleculele si ionii si alte reactii Sper sa devin un bun chimist . Bai chimistule, ma gandeam sa-ti ofer pisatu' sa te joci cu el, da-ti-as cu lamaie printre ioni. La schimb... tragi o flegma in sus si o lasi sa-ti pice pe muia aia (de fat frumos).Mai multe detalii in PM.ps: scuze ca am editat. Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 Bai chimistule, ma gandeam sa-ti ofer pisatu' sa te joci cu el, da-ti-as cu lamaie printre ioni. La schimb... tragi o flegma in sus si o lasi sa-ti pice pe muia aia (de fat frumos).Mai multe detalii in PM.ps: scuze ca am editat.Prostu' targului ce esti! Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 25, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 25, 2015 fatfrumosu din 72 ai dat bir cu fugitii, ca te-am vazut ca ai vazut. Iti propun altceva? Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 25, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 25, 2015 Ce dracu se intampla in ultimul timp , chiar stricam topicurile tuturor fetelor . Nu mai bine deschidem la discutii generale un topic de jigniri.Si intradevar este o fata care pupa in mod placut Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 fatfrumosu din 72 ai dat bir cu fugitii, ca te-am vazut ca ai vazut. Iti propun altceva? Si ce anume ii propui? Sa ii sugi pula? Prostu targului de prost ce esti. Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 26, 2015 Ce dracu se intampla in ultimul timp , chiar stricam topicurile tuturor fetelor . Nu mai bine deschidem la discutii generale un topic de jigniri.Si intradevar este o fata care pupa in mod placutCe inseamna pentru tine in ultimul timp? Da-mi o marja de timp ps: intr liniuta adevar. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 26, 2015 pisicule, trage-i muistului asta de fut bine /ddpof o linie sa ne mai slabeasca nitel cu timpeniile lui infantile, a infectat toate topicele si nu se mai satura de cita muie isi ia din toata tara, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum