Sari la conținut

LARISSSA 0768601405

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constantal!!!

Nu mai bine o servim la Oradea, chiar daca intru-un cadru restrans ca cu Guru Obi :P si Bebe am baut deja pe acilea. :D
Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Tomis
  • Oras:Cetatea Tomis

Pur si simplu am stiut, nu este vorba de ghiceala!

Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constanta...te asteptam cu drag...si nu numai pentru cafea!

@Gangstarr...ma minunezi cu adevarat...chiar ai reusit sa ghicesti?!?...sau...inside information!...Daca chiar ai ghicit, fara nici un ajutor... :hihat esti fenomenal!!!

Daca vrei fac si eu ca in filmele cu "detectivi" si iti spun logica!

Stiam ca ati iesit/cunoscut toti la o cafea - ati spus singuri pe socializare!

Cu Obi era simplu, la fel si cu tine (se vede clar din poze ca ai ten mediteranean), iar pentru celelalte 2 pasarici, am facut prin excludere. Am vazut pe topicul bebelusei, pozele cu manichiura si am tras concluzia ca pedi, trebuie sa fie la fel - si astfel a mai ramas doar Larissa!

Este ok, asa?!

P. S.

Nu am nicio informatie inside de la "al naibii bosorog" - care ma tot asteapta la o sueta!

Obi, sambata dimineata, pana in pranz, te onorez!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Disponibila

fum , mult fum...

By Oby,efecte speciale-Bebelusha (am promis ca te mentionez,Bebe,ai mare merit,multumesc!)

Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri

Intalnirea matinala a shlapilor la puterea a VI-a

attachicon.gifP2630796.JPG

Ghiciti ai cui sunt?

Alb: fotomodelul ăla tunat de la Oradea

Roz: Crissu

Turcoaz: Larissa

Si Obiectiv in camuflaj.

Juma de cafeluta merit si eu, doar am ghicit 3 personaje din 4, chiar daca nu in ordinea corecta.Iar Bebelusa asta :P a fugit la mare pe cand m-am intors eu din concediu, de aceea nu o recunoscui.:D

Pur si simplu am stiut, nu este vorba de ghiceala!

Mai Aditule...cafeluta este oferita in Constanta...te asteptam cu drag...si nu numai pentru cafea!

@Gangstarr...ma minunezi cu adevarat...chiar ai reusit sa ghicesti?!?...sau...inside information!...Daca chiar ai ghicit, fara nici un ajutor... :hihat esti fenomenal!!!

Daca vrei fac si eu ca in filmele cu "detectivi" si iti spun logica!

Stiam ca ati iesit/cunoscut toti la o cafea - ati spus singuri pe socializare!

Cu Obi era simplu, la fel si cu tine (se vede clar din poze ca ai ten mediteranean), iar pentru celelalte 2 pasarici, am facut prin excludere. Am vazut pe topicul bebelusei, pozele cu manichiura si am tras concluzia ca pedi, trebuie sa fie la fel - si astfel a mai ramas doar Larissa!

Este ok, asa?!

P. S.

Nu am nicio informatie inside de la "al naibii bosorog" - care ma tot asteapta la o sueta!

Obi, sambata dimineata, pana in pranz, te onorez!

By Oby,efecte speciale-Bebelusha (am promis ca te mentionez,Bebe,ai mare merit,multumesc!)

Crissule abia acu vazui unde pusei tu poza :)

Gangstarr bine ghicit bravo ;) si la ''sueta''vreau si iooooo ma primiti ? :bulsh:

Larisa mama ;) orcanda la orce ora ..ai nevoie de ajutor spune

Crissule mamyy pune poza aia faina care imi place mine mult cand erai imbracata in rosu langa geam si fotoliu :D

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa :).....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!!

putem sa-i fac labiile vinete , sau visinii, , o sa ma mai ocup de reeditare cind am timp. 

te pasioneaza fotografia ? 

chiar la out of  space m-am gindit atunci cind am retusat-o

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cel mai rau ai dato-n bara cu roz-Larisa :).....la ce frumusete de craci are ea rozul ala e "out of space"!!!

putem sa-i fac labiile vinete , sau visinii, , o sa ma mai ocup de reeditare cind am timp. 

te pasioneaza fotografia ? 

chiar la out of  space m-am gindit atunci cind am retusat-o

Eu banuiesc ca te refereai la rozul papucilor,gresesc?!?

Si daca e asa,turcoazul sclipicios bate de departe rozul!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello,lume! Azi ma gasiti pana pe la ora 17.00,iar maine zi scurta(pana la 14.00)! Hai,sa aveti spor in tooooooooooooate!

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:p-aci

Nu pot sa spun decat ca este o fata care pupa in mod placut ,restul e de cum se aseaza moleculele si ionii si alte reactii   :)

Sper sa devin un bun chimist .

Bai chimistule, ma gandeam sa-ti ofer pisatu' sa te joci cu el, da-ti-as cu lamaie printre ioni. La schimb... tragi o flegma in sus si o lasi sa-ti pice pe muia aia (de fat frumos).

Mai multe detalii in PM.

ps: scuze ca am editat.

Link spre comentariu

Bai chimistule, ma gandeam sa-ti ofer pisatu' sa te joci cu el, da-ti-as cu lamaie printre ioni. La schimb... tragi o flegma in sus si o lasi sa-ti pice pe muia aia (de fat frumos).

Mai multe detalii in PM.

ps: scuze ca am editat.

Prostu' targului ce esti!

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Ce dracu se intampla in ultimul timp , chiar stricam topicurile tuturor fetelor . Nu mai bine deschidem la discutii generale un topic de jigniri.

Si intradevar este o fata care pupa in mod placut

Link spre comentariu

Ce dracu se intampla in ultimul timp , chiar stricam topicurile tuturor fetelor . Nu mai bine deschidem la discutii generale un topic de jigniri.

Si intradevar este o fata care pupa in mod placut

Ce inseamna pentru tine in ultimul timp? Da-mi o marja de timp :)

ps: intr liniuta adevar. ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...