_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 26, 2015 pisicule, trage-i muistului asta de fut bine /ddpof o linie sa ne mai slabeasca nitel cu timpeniile lui infantile, a infectat toate topicele si nu se mai satura de cita muie isi ia din toata tara,Ba copil batran, nu scapi de mine, nu mai insista. Am sa te fut aici pana ai sa te cari TU. Baga asta la tartacuta. Aia cu toata tara... 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 26, 2015 du-te ma bilbil si fute-o pe mata si fute-o si pe sora-sa lui ma-ta in fisura ei anala sau in varice sau trateaza-i hemoroizi pe unde te-a cacat , infect jegos si paduchios futu-ti mortii ma-tii de panarama beshi bai holero la umbra , sifiliticule netratat , lasule penibil si milog , care n-ai nici macar bani de sapun sa te speli de boritura in care dormi prin canale,jigodie procreeata de musca de cacat ce i-a intrat ma-tii in pizda cind dormea beata pe malul girlei.sa-ti iau tot neamul de handicapati in pula sa-i intind ca pe frigarui ,unul cite unul , jegosilor avortati , familie de muisti penali si cersetori spurcati.praful sa se aleaga de voi onanistilor blenoragici ,crapa-v-ar firea si ficatii prin puscarie de neam de impotenti si eunuci fara coaie si fara minte , zgubiliticilor. te-am dat publicitatii vierme ,obisnuieste-te cu mirosul de cacat pe care il emani si dispari in mortii ma-tii din constanta , altfel pun vidanjorii sa te centrifugheze, pina ai sa ajuni sa mirosi a om si nu a diaree.sa te pisi tu pe ma-ta si sa-i dai jet de sperma bolnava cind se trezeste din betie boule incaltat . Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 26, 2015 Ce zici ma? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 26, 2015 ziceam sa iti intind coaiele pe muia aiai de dobitoc tembel.labagiule . Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 26, 2015 Ce sec esti, semeni cu gagica ta nebuna advanced. Vai mama voastra de distrusi. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 26, 2015 sa ii sugi pula lui advanced impreuna cu hidoasa de ma=ta Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 26, 2015 Du-te-n pula mea la somn ca nu mai faci fata, doar spate, si esti jenipil. Link spre comentariu
larisssa Reputație: 8905 Postat Iulie 27, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Partajează Postat Iulie 27, 2015 Si.....avem aer conditionat!!!! yupiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu
lingoul de aur Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Si.....avem aer conditionat!!!! yupiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Sper ca nu e un negru cu un evantai Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 27, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 27, 2015 Ce sec esti, semeni cu gagica ta nebuna advanced. Vai mama voastra de distrusi. iar ti-a cacat nasul mah labagiule? Stii, daca spunea altcineva faptul ca sunt distrus, poate ma punea pe ganduri. Tu insa faci parte din categoria celor care nu au dreptul sa spuna asa ceva, fiind tu insuti un handicapat distrus! Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 27, 2015 Du-te ma 'recu de suferind, la tine se pune problema cine nu te-a luat in pula! Esti bataia de joc a forumului. Deja ma plictisesc sa-ti tot repet asta. Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 Mai putopalmistule de ce dracu crezi tu ca daca injuri tot timpul pe aici esti un pic mai inteligent decat in realitatea ta mediocra in care te zbati.Iar liniuta pe care o cautai ceva mai sus este peste poza ta din buletin 2 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iulie 27, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iulie 27, 2015 Du-te ma 'recu de suferind, la tine se pune problema cine nu te-a luat in pula! Esti bataia de joc a forumului. Deja ma plictisesc sa-ti tot repet asta. Crede-mă, tu ai nevoie de ajutor de specialitate handicapatule! Esti printre ultimii idioti de pe forum jartea! Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 27, 2015 Vă dau la muie mai încolo, sunt pe telefon, scuze. Link spre comentariu
ylly Reputație: 39 Postat Iulie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 Ce naiba ma inteligentule ai tu nevoie de telefon ca oricum nu stii sa umblii cu el din ce ne spui tu aici.Ai dat banii aiurea pe el , cred ca ai uitat ca prima data cand ai vazut un Laptop te-ai urcat pe el crezand ca este un cantar 2 Link spre comentariu
b0n3r Reputație: 65 Postat Iulie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 Ma poate ajuta cineva cu nr ei de telefon..cel din titlu nu mai este valabil, sunt pe telefon si mi_e greu sa caut prin atata offtopic. Multumesc Link spre comentariu
didi 59 Reputație: -385 Postat Iulie 27, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iulie 27, 2015 Sună mâine la oră 9,e din altă localitate Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 27, 2015 multumeste-i lui ddpof. 3 Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 27, 2015 Crede-mă, tu ai nevoie de ajutor de specialitate handicapatule! Esti printre ultimii idioti de pe forum jartea!Eu zic ca esti autist. Dap! Esti autist. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 27, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 27, 2015 Tu ești pur și simplu aut (out)! 1 2 Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 27, 2015 Ai scris aut si ai pus in paranteza out. stii ce zic? adica, rama ta, smecherie.Asta-i punga noua de pufarine? Te-ai uitat la termenul de valabilitate? Aaa? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 28, 2015 Hai că ești prost! Am scris așa ca să înțelegi și tu, prostu satului! Vai de râma ta, pune-o-ai în ramă! 2 2 Link spre comentariu
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Iulie 28, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Partajează Postat Iulie 28, 2015 Sa inteleg si eu... aut... out... sa-mi pun rama in rama... Dupa ce iti recitesti porcariile astea copilaresti, simti ceva? Satisfactie? Zici gen: ba cum i-am zis-o! Aaa? Ai momente cand te indoiesti?Serios intreb acum. Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 28, 2015 sa-i ma i dam si azi la muie lui ma-ta pina te cari in mortii ei de pe toate topicele , infectule. 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Iulie 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Iulie 28, 2015 si eventual lui muista aia de aurolaca pe care o numesti codificat radar . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum