j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 25, 2015 Daca era vre un cefos negru plin de tatuaje cred ca zburati pe geam , vorba lu gyo, IGNORATI.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 25, 2015 da,fatza si privirea au fost dementiale! pakt k nu mi-am permis sa il filmez,din ratiuni de seriozitate si profesionalism ,nu ca nu ar fi meritat!!! vad ca pozuta cu nea Caisa al meu nu va inghesuiti s-o descarcati...dar dak mati vedea cu el in manutza aici,la fata locului,pe langa veverita,nu m-ati pune sa il arunc pe geam! draguta...eu jur ca ti-as privi indelung veverita cum se joaca nu nea' caisa....da' tu sa fii pe pat...si io pe langa usa...la intrare, ca daca doamne fereste il indrepti spre mine...sa pot sa o tai pe hol. si nu ma prindeti voi nici cu politia calare~!!! 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 25, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 25, 2015 Daca era vre un cefos negru plin de tatuaje cred ca zburati pe geam , vorba lu gyo, IGNORATI.Avem vedere fix la usa blocului,plus vizor atotatecuprinzator! 3
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 25, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 25, 2015 Deci ce spun acum e valabil ptr toate fetele care se respecta!IGNORATI orice frauda sau incercare de frauda a unor neica nimeni care se recomanda a fi unul din noi cei cunoscuti de pe forum.Noi daca vrem sa va spunem mult dinainte ca venim va dam si un P.M.Deci daca te mai suna altu si iti zice ca e gyo_77, fii sigura ca nu sunt eu.Respingem total acest gen de practici!Verificare prin PM de acum inainte ca sa nu existe dubii!Te pup draga mea si nu mai acorda credibilitate acestor nemernici! gyo...foarte valabil ptr alte fete~!!! asta lunga'n craci, ii merge mintea brici...s-a prins ea din conversatie ca nu eram eu, ca-mi stie vocea bine, printre mai multe altele~!!! pe mine ma amuza cat de repede a procesat ea un scenariu din asta, sado-masochist...in capusorul ala frumos al ei~!!! ce n-as fi dat eu sa fiu o musca pe peretii aia~!!!
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 25, 2015 Avem vedere fix la usa blocului,plus vizor atotatecuprinzator! Oricum ce ati fac nu e profi. Poate nu era vre un cefos dar nu e bine sa subestimezi, poate era unu care bate bine. Daca stau sa ma gandesc nici nu e nevoie sa bati bine ca sa bati 2 fete, daca il suparati pe om si va dadea o bataie de nu va mai trebuia caterinca sau poate chiar mai rau. Sa va aduc aminte de episodul fetei din Mamaia? 1
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 25, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 25, 2015 Mdaaa...acum,la rece.parca nu mai pare atat de inspirata ideea! Ai perfecta dreptate,doar ca,pe moment asta a fost ce mi-a venit in minte ! A fost,asa cum ai spus,deloc profi si complet iresponsabil! In apararea mea,lipsa de experienta si-a spus cuvantul,si,mai mult decat atat,eu asa sunt-vulcanica,precipitata,un pic teribilista! Mersi de sfat si de faptul ca ne-ai aratat si cealalta fata a monedei! 3
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 25, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 25, 2015 O seara excelenta tuturor va doresc,eu am plecat si maine nu ne vedem,nu ne auzim,nu ne citim! Va pup apasat pe toti,spor in toate,dragilor 3
geomamuka Reputație: 47 Postat Mai 25, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 25, 2015 Fetelor , jos pălăria pt inspiratie si pt relatare.Ai veleități de jurnalista dragă Larisa.Imi place dezinvoltura zi naturaletea ta si faptul ca debordezi de voie buna.Si cum cineva de pe aici mi-a sugerat sa-mi fac o lista scurtă inainte de-a pleca la vânătoare de ciocarlii prin oras, ai intrat acolo si tu.Sper sa am ocazia sa bag si eu o gâscă la tine-n cuptor peste vreo 4-5 luni. Pana atunci ai grija de băietii de acasă sa nu se simtă singuri. 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 26, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 26, 2015 o pune-m la dospitt pentru tine O seara excelenta tuturor va doresc,eu am plecat si maine nu ne vedem,nu ne auzim,nu ne citim! Va pup apasat pe toti,spor in toate,dragilor bag seama ca ai avut o zi grea si ai nevoie de odihnade forumul bata-l vina 2
victor24ct Reputație: -359 Postat Mai 26, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 26, 2015 domnisoara lucreaza doar impreuna cu colega? adica, vreau sa stiu daca colega blonda poate fi contactata direct, sau numai prin intermediul larissei
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 26, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 26, 2015 blonda are telefonul ei, dar. daca de obicei ori lucreaza amindoua ori niciuna.http://nimfomane.com/forum/topic/43420-o-blonda-dulce-0725170331/
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 26, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 26, 2015 blonda a intrat cu mine singura, ieri, timp in care larisa a intrat la dus, baie apoi incerca sa lamureasca problema cu john cel fake si nea caisa. a fost putin circ, telefoanele au inceput sa sune in acelasi timp.al meu si al ei. doar ca in acel timp nea caisa al meu finaliza....a fost o finalizare cu hohote, nu cu strigaturi:)voi face recenzie pe topicul blondei cand timpul imi va permite! 1
andreyu_ct Reputație: 104 Postat Mai 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Postat Mai 26, 2015 O sa bubui .. De o sapt ma chinui sa ajung la domnite si nu a fost sa fie 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 26, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 26, 2015 blonda are telefonul ei, dar. daca de obicei ori lucreaza amindoua ori niciuna.http://nimfomane.com/forum/topic/43420-o-blonda-dulce-0725170331/ http://nimfomane.com...ici-0721659369/ 2
larisssa Reputație: 8905 Postat Mai 27, 2015 Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Telefon: 0768601405 Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :) Disponibila Postat Mai 27, 2015 Neatza all,dragilor! I am back si cu forte noi! Va pup de va albesc pe toti,sa ne vedem cu chef si spor! 3
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 27, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 27, 2015 neata se zice pa la 06 nu la 13:00 unii nu mai au nici un chef la 13:00 1
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 28, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 28, 2015 Neata! ai facut ochi?
guracasca Reputație: 12 Postat Mai 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2015 am fost la domnisoara Larisaofata slaba fara sani.Ma astepta dupa usa in camera, imbracata cu niste chiloti rosii.Usa a deschis-o colega ei , care este mai scunda decat larisa si este blondaPreturile sunt 60 ron finalizarea, 100 ora.Cu amandoua este 100 ron finalizarea si 160 o ora.Am ales varianta mai ieftina , o finalizare cu larisa.Ii place pula , o suge cu nesat, si apoi avea chef de tavaleala.N-am apucat sa achimb alta pozitie ca m-am terminat repede.locatie, garsoniera de la cetcorp 8-fara tateoral- 9 se implica te linge peste totnormal 9- intotdeauna e loc de mai binelocatie 6- garsoniere pe un hol lungbaie- 5- mai bine te speli acasapret prestare okdupa mine e ok macar o data daca nu ai ceva mai bun de futut. 5
versus01 Reputație: 58 Postat Mai 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2015 Salut,a fost cineva la fete azi? Ca am incercat pe nr lui Larisa cred ca e inchis, si pe nr lui Alexa a raspuns o fata si zice ca nu e valabila treaba. Cineva ceva? Maine plec pt 2luni si as fi vrut sa le bifez pe fete azi. 1
marcel123 Reputație: 19 Postat Mai 28, 2015 Telefon: m.bogdam Oras:Cta Telefon: m.bogdam Oras:Cta Postat Mai 28, 2015 Si eu am tot incercat sa dau de ele, dar mi-au dat ton de ocupat. Probabil sunt ocupate fetele. Ieri am reusit sa vorbesc cu Larisa dar era ocupata. 1
gangstarr Reputație: 1629 Postat Mai 28, 2015 Oras:Cetatea Tomis Oras:Cetatea Tomis Postat Mai 28, 2015 Salut,a fost cineva la fete azi? Ca am incercat pe nr lui Larisa cred ca e inchis, si pe nr lui Alexa a raspuns o fata si zice ca nu e valabila treaba. Cineva ceva? Maine plec pt 2luni si as fi vrut sa le bifez pe fete azi.Încearcă si pe numerele Alexiei sau Larisssei, așa poate dai de ele! 1
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Și eu am tot încercat și nimic, dar bătrânul avea o vorbă " insistă și vei reuși"
versus01 Reputație: 58 Postat Mai 28, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 28, 2015 Am tot incercat, iar Alexa la ambele nr a raspuns si a spus ca nu mai e valabil. Am labarit-o pana acum in loc sa ma misc pana la ele ca stau si in cartier, si acum nu le mai gasesc. Superb 1
didi 59 Reputație: -385 Postat Mai 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 28, 2015 După atîta reclamă normal că sa făcut coadă la ușa lor,dar răbdare timpul le rezolvă pe toate 1 3
Vizitator mihai_d Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Postat Mai 28, 2015 Hai că vin cu lămuririi, sunat la numărul din titlu , raspuns bănuiesc Larisa și ma rugat să vă comunic ca are ceva probleme cu locatia actuala și își caută ceva nou,speră ca până luni să rezolve problema locatiei, până atunci nu este disponibila, de colega nu am întrebat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum