daddario Reputație: 960 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Aprilie 22, 2016 Mah, dupa ce ca esti amarat, mai esti si batut de soarta. Cum sa ma cobor la mintea ta, mah Buratino ce esti?
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Mah, dupa ce ca esti amarat, mai esti si batut de soarta. Cum sa ma cobor la mintea ta, mah Buratino ce esti?Citeste si sa te omoara invidia !!! dupa cum vad tu nu ai minte asa ca nici nu ai unde sa cobori !!! claudia_sexxy, on 17 Apr 2016 - 12:14 PM, said:He's the FUCKING MASTER...Vi-l prezint pe domnul clit_master !!!Marti, pe zi, primesc un apel de la un domn ce parea a fi strain (mai incurca unele vorbe, nimic suparator, doar haios ) cu o voce ce transmitea veselie si buna dispozitie.Asadar stabilim ora de intalnire si...surpriza! Intre timp am inceput sa ma simt rau si din ce in ce mai rau! Vazand asta am fost nevoita sa aman pentru o alta zi iar domnul s-a dovedit a fi intelegator, caci a asteptat sa sa ma intremez, intalnirea concretizandu-se vineri seara.Buuun...deschid eu usa, mai dupa ea, mai pe langa ea )) si...pasind increzator in fata mea iata-l...domnul clit_master. Un domn foarte fain, aratos, cu zambet si ochi frumosi, cu un corp bine proportionat si cam sexy el de felul lui asa... Dupa in schimb a venit partea cu adevarat interesanta pentru mine. La o vorba, doua, trei am descoperit si un barbat carismatic, dragut, prietenos din cale-afara, deschis, un om cu care poti vorbi liber despre orice fara griji, cu o energie pozitiva si o vitalitate debordante! Inteligent, interesant, din ce am putut observa cu o intuitie foarte buna citindu-ti in minte si suflet cu o abilitate fantastica.Nu stiu ce defecte ascunde clit_master dar, pentru mine ceva este clar...de calitati nu duce lipsa.Intr-un alt cadru, mult mai intim, am observat ca nu isi cauta doar placerea proprie si nu se lasa pana cand domnisoara, cazuta victima in bratele sale, nu tremura din tot corpul si nu gusta din darul placerilor trupesti, nu o data! nu de doua ori ci de trei ori, de patru, de cinci...uuuh nici tu nu mai stii! Este atent, tandru, pasional, te incita prin tot ce iti sopteste prin fiecare atingere...Te gadila fiorii, sangele incepe a clocoti in obraji, valuri de caldura te cuprind, simturile ti se aprind ca un foc si intr-o salbatica splendoare...descoperi placerea. Stie, chiar stie ce, cum, unde sa faca, incat sa te aduca in starea descrisa mai sus si finalul...exploziv, bineinteles, isotit chiar de palpitatii Eu asa am patit... Astfel, i-am marturisit ca numele ales aici pe forum i se potriveste de minune! El este cu siguranta the clit_master!!!! Te pup!!!! Aspect 10Atitudine 10 foarte misto Prestatie 20 hehe Igiena 10 Fetelor, de recomandat claaar!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Citeste si sa te omoara invidia !!! dupa cum vad tu nu ai minte asa ca nici nu ai unde sa cobori !!! claudia_sexxy, on 17 Apr 2016 - 12:14 PM, said: Si daca recenzia lui are note mai mari? iti bagi limba in usa?
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Își bagă pula în blender. Sau limba, căcu aia face treabă!
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2016 Are idee careva cat ma costa o sedinta de rimming din partea magnificului asta? 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Si daca recenzia lui are note mai mari? iti bagi limba in usa? Da ! tu o sa fi obiectul venim la tine sa tu dai nota !! dupa ce fac experimentul asta pe pizda aia a-ta o sa vorbezti altfel !!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Îți bagă pula în blender. Sau limba, căcu aia face treabă!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Da ! tu o sa fi obiectul venim la tine sa tu dai nota !! dupa ce fac experimentul asta pe pizda aia a-ta o sa vorbezti altfel !!! Se supara @daddario pe mine,ca iti dadeam eu o veste mare!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Are idee careva cat ma costa o sedinta de rimming din partea magnificului asta?rimming sa faci la tine acasa !!!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Se supara @daddario pe mine,ca iti dadeam eu o veste mare! asta e tinem cu corectitudine cine e mai bun e mai bun !!!
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2016 rimming sa faci la tine acasa !!!Deci prestezi si outcall.E bn de stiut. 1
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Își bagă pula în blender. Sau limba, căcu aia face treabă! Bag pula in piersicuta ... apoi vedem ce spune .....
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Bag pula in piersicuta ... apoi vedem ce spune ..... Tu limba si picon pula....tu limba si Picon pula.....si dupa dau note!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Deci prestezi si outcall.E bn de stiut. Vad ca ai inteles gresit deci rimming sa faci la tine acasa si sa-ti presteaza cei ca sunt la tine acasa acum ai inteles
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Tu limba si picon pula....tu limba si Picon pula.....si dupa dau note! De acord .... merge ..... doar sa fi corectcta cu notele !
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 Tu limba si picon pula....tu limba si Picon pula.....si dupa dau note! Și dacă greșesc gaura?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Și dacă greșesc gaura? asta nu e treaba mea
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2016 Și dacă greșesc gaura? N ar trebui sa fie o problema,numai sa nu i o scapi lu flausat_ master.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 De acord .... merge ..... doar sa fi corectcta cu notele ! Cum sa nu...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 22, 2016 N ar trebui sa fie o problema,numai sa nu i o scapi lu flausat_ master.Păi de asta ziceam!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 Păi de asta ziceam! Zice ca e acadea... 2
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Și dacă greșesc gaura? corina vezi ca poate ti-o da intre fese
azazel 13 Reputație: 765 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 22, 2016 Păi de asta ziceam! Ai auzit ca e mare macho si acu o incerci cu el.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2016 Postat Aprilie 22, 2016 corina vezi ca poate ti-o da intre fese Nu are nimic!
clit_master Reputație: 149 Postat Aprilie 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 22, 2016 Nu are nimic! stiu ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum