l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Daca iese Great Britain din UE, mi-am promis ca nu voi mai posta pe nimfomane.com Picon la 30 de ani si ceva...Ce efort de imaginație!...Plete-n vant si basini in salopeta. Pe urma a inceput Nastase cu arogantele lui, cu Camus si parchet din China, de s-au francofonizat toate ciorile din Bucuresti. Sarmale cu pasat stii sa gatesti?duhanesti tiuleie di papusoi?
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 28, 2016 Neeeee... răscrăcărat și pus la cuptor, cu cartofi noi! Să se facă pielea aia cu colesterol crocantă. Și mujdei de usturoi. Udat cu vin de buturugă. Aaaa... și o mămăliguță. Primesti musafiri? 1
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Ha ha ha ! Da,replica asta este haioasa. Ce sa zic...inseamna ca ai temeri ascunse.Incearca o terapie la psiholog !dupa ce-am fost la psihiatru si-a luat ala concediu medical 1
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Dupa cuplurile de larg succes international, gen justitiaru&vistantric, inca un subiect pentru gutter press, Siana Love Lynx.
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Neeeee... răscrăcărat și pus la cuptor, cu cartofi noi! Să se facă pielea aia cu colesterol crocantă. Și mujdei de usturoi. Udat cu vin de buturugă. Aaaa... și o mămăliguță. Numai idei culinare bune ai,manca-ti-as tot meniul ! 2
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 dupa ce-am fost la psihiatru si-a luat ala concediu medical Ha ha ha !
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Dupa cuplurile de larg succes international, gen justitiaru&vistantric, inca un subiect pentru gutter press, Siana Love Lynx. de asta iti bagi gheara-n gat? 1
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Dupa cuplurile de larg succes international, gen justitiaru&vistantric, inca un subiect pentru gutter press, Siana Love Lynx. Hai frate,tu nu mai ai ce sa scrii ?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Primesti musafiri?Doar curve. Am înlocuit fasolea, devenise banală. 6 6
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 de asta iti bagi gheara-n gat?Cica in Finlanda internetul este utilitate publica. Aveti vreun aprozar in Vaslui?
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 28, 2016 Eu ma fut cu aproape orice pizda, ma calific la curve?
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Cica in Finlanda internetul este utilitate publica. Aveti vreun aprozar in Vaslui? e unu care se cheama harrods cu fructe de mare si legume de munte
ceaica Reputație: 875 Postat Mai 28, 2016 Oras:Pe langa pat Oras:Pe langa pat Postat Mai 28, 2016 Pt piele de pui crocanta, ca altfel is pretentios
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Hai frate,tu nu mai ai ce sa scrii ?Daca ti-ai mai scurta postarile si ti-ai insusi putin accentul moldovenesc, parca l-as citi pe lynx
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Hai frate,tu nu mai ai ce sa scrii ?ia dat norma de postari janitoru pentru ca n-a sters praful din dulia becurilor de la baliza de altitudine 1
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Doar curve. Am înlocuit fasolea, devenise banală. Mi-e ca o sa vezi ditamai coada de lesinati la usa ta,zicand ca sunt curve,ca in cazul ala de la tv,in care romanii s-au declarat tigani,pentru cativa banuti. 2
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Mi-e ca o sa vezi ditamai coada de lesinati la usa ta,zicand ca sunt curve,ca in cazul ala de la tv,in care romanii s-au declarat tigani,pentru cativa banuti.aia aveau antecedente genealogice
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Daca iese Great Britain din UE, mi-am promis ca nu voi mai posta pe nimfomane.com Picon la 30 de ani si ceva...Ce efort de imaginație!...Plete-n vant si basini in salopeta. Pe urma a inceput Nastase cu arogantele lui, cu Camus si parchet din China, de s-au francofonizat toate ciorile din Bucuresti. Sarmale cu pasat stii sa gatesti?Bă, știi ceva? Eu și la 30 și ceva și acum la 87, am știut să-mi trăiesc viața! Cu bune și cu rele, cu succesuri și esece, cu calitățile și defectele mele, cu romantismele și viciile mele... am trăit și trăiesc ... și voi mai trăi! Tu? Tu trăiești, sau te târâi pe pământ visând să zbori? Lache!#SalvațiTârâtoarele ... era să spun târâturile...Lache! 6 6
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Bă, știi ceva? Eu și la 30 și ceva și acum la 87, am știut să-mi trăiesc viața! Cu bune și cu rele, cu succesuri și esece, cu calitățile și defectele mele, cu romantismele și viciile mele... am trăit și trăiesc ... și voi mai trăi! Tu? Tu trăiești, sau te târâi pe pământ visând să zbori? Lache!#SalvațiTârâtoarele ... era să spun târâturile...Lache! lasa-l pe ofidian sa zburde
miskin este ubicuinfaililbil Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Postat Mai 28, 2016 Bă, știi ceva? Eu și la 30 și ceva și acum la 87, am știut să-mi trăiesc viața! Cu bune și cu rele, cu succesuri și esece, cu calitățile și defectele mele, cu romantismele și viciile mele... am trăit și trăiesc ... și voi mai trăi! Tu? Tu trăiești, sau te târâi pe pământ visând să zbori? Lache!#SalvațiTârâtoarele ... era să spun târâturile...Lache! Holy crap! Romantismele alea, prin ce esece existentiale au trecut, incat au ajuns in curul centuristelor, acum cand mai ai putin si dai ortu'(ori fasolea ) popii? Arata-ne calea.De evitat.Indruma, indrumatorule.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 lasa-l pe ofidian sa zburde... la căcare. 6 6
siana Reputație: -1368 Postat Mai 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2016 Daca ti-ai mai scurta postarile si ti-ai insusi putin accentul moldovenesc, parca l-as citi pe lynx Scuteste-ma de impresiile tale ! Fara cearta si scandali love you ar fi banal.Pleoapa stanga i se zbatesi l-am dat complet pe spate.N-are autocontrol,defileaza-n curul gol.Il tin cu pula sculataca-s fata manierata,nu m-arunc in ea indata,ia-i-o tu,in gura,toata ! 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 28, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 28, 2016 Holy crap! Romantismele alea, prin ce esece existentiale au trecut, incat au ajuns in curul centuristelor, acum cand mai ai putin si dai ortu'(ori fasolea ) popii? Arata-ne calea.De evitat. Indruma, indrumatorule. Contra cost. Lache.
sparrows Reputație: 36 Postat Mai 28, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Mai 28, 2016 Numai idei culinare bune ai,manca-ti-as tot meniul ! Esti desteapta fata, jos pălăria in fata ta!
l y n x Reputație: 1615 Postat Mai 28, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Mai 28, 2016 Holy crap! Romantismele alea, prin ce esece existentiale au trecut, incat au ajuns in curul centuristelor, acum cand mai ai putin si dai ortu'(ori fasolea ) popii? Arata-ne calea.De evitat. Indruma, indrumatorule. sg. esec- pl.- eseCURi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum